Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
na végre lebukott ez a kiskigyó,
Nekem nagyon unszimpi és nagyon rosszul is játszik.
Hát ilyen is volt már ,mégpedig Kingával.Ha jól rémlik.
Igazad van, de itt a BK-ban annyi minden megtörtént, ami a való életben nem úgy van, vagy éppen nem lehetséges. A forg.írókat nagyon sokszor nem érdekli, hogy a valóságban valami hogyan lehet, és hogyan nem.
Én abban már úgy veszem, hogy Attila el is költözött, bár Juli is igen-igen hajtogatta a saját blúzait, cuccait, meglehet, hogy ő is elvonul egy időre.
Még az lenne a szép, ha mindketten egy olyan részére mennének az országnak, ahol eddig még nem jártak, és ott ismét összefutnak!! :)
nekem úgy rémlik hogy elváltak, mintha Alíz viccelt is volna hogy megünneplhetnénk a vállásunkat
Szerintem bejelentkezni sem lehet a vallási okmányok nelkul, ahogy a személyit is be kell mutatni. Anélkül csak egy időpontot lehet kapni
Lehet, hogy igazad van, de én a Juli-Attila "csörte" folytatására is kíváncsi vagyok.
Az újabb szokás szerint majd ez a szál holnap este fog folytatódni, ma este a Hanna-Peti-Balázs vonalat, és Claudia rendrakását fogjuk nézni. Remélem azért abban kicsit több esemény lesz.
Timike már korábban is igen szorgalmasan manipulálta a szüleit, de szerintem (és remélem) most meg fogja kapni a magáét. Mert, hogy Bandika szólni fog Mikinek a bankkártya lenyúlásról, az tuti.
Az építész csaj szerintem is mesterkedik valamiben. :)
Alíz is tudja, beszéltek is már korábban róla Krisztiánnal, de abból a kis szőke agyából szerintem ismét csak kihullott. De hogy Kristóf sem szorgalmazza, azért azon csodálkozom.
én néztem, gondolom azt tudják aki összeadják hogy házasok-e az iratokból kiderül
Ezek szerint tegnap este senki nem nézte???
Bár sok érdekes nem történt benne! Timike változatlanul mindenkit hülyére vesz, nagyon kíváncsi leszek arra, hogy Miki-Nóra hogyan reagál majd, amikor kénytelenek lesznek belátni, mennyire félreismerték a saját lányukat!
Ahogy ez az új építés csaj mozog, forgolódik Miki-Nóra körül, szerintem valami oltári nagy átverésen dolgozik, valaki háttérben maradó személy megbízásából.
És hogyan fog lezajlani Alíz álom-esküvője, amikor még valóban, Kristóffal el sem váltak. Majd ott, amikor az anyakönyvvezető rákérdez, hogy van-e valami akadály... "jesszus!" kiált majd fel Alíz. "Erről teljesen elfeledkeztem!" :))
a megjelenése,a hangja az egész nő idegesit,
Én úgy általában a média által sztárolt egyéneket.
Na én Janza Katát sem csípem.
Kertész Ildikó se szerepel, meg annak semi köze hogy ki a szereplő
Hogy ki csap le a Pesák alakította karakterre, aki ezek szerint a nyár végén jelenik meg a BK legnagyobb dicsőségére? Tippjeim:
1. Julcsa
2. Nóra
3. Aliz (Addig összeveszhet Krisszel)
Függőben van Timike, hacsak nem írják ki.
Roppant ellenszenves alak - nem Janza Kata miatt.
Tudtommal igen, de a BK-ban az is előfordul, amit korábban tagadtak.
Az összeg nyilván magába foglalja a bentlakást és a naponkénti háromszori étkezést is. Magától értetődő, hogy Timike nagyon hamar lebukik. Arról a csekélységről nem is szólva, hogy a kp-ben felvett összeget be kellett fizetnie a saját számlájára, majd onnan utalta át a svájci iskola számlájára az anyja gépéről. Amikor az előzetesben azt olvastam, hogy Timi semmitől sem riad vissza, hogy pénzt szerezzen, igencsak pajzán ötletem támadt. ;o)
A jatton kívül egész biztosan megfizette Hannának az u.n. külön tarifás, emelt díjas, emelt szolgáltatással járó külön szobát, ahol minden szobához külön fürdő, külön akármi jár. Mindenből a legjobbat. Petiéknek persze hogy nem jutott eszükbe, amikor csórók, mint a templom egere.
focit néztem az unokákkal,köszi az infókat,
További ajánlott fórumok: