Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
vicc:
Székely a fiával ül az asztalnál, a kutya az asztal mellett fekszik és éppen a tökeit nyalja.
- Hej, édesapám, bárcsak én is meg tudnám ezt csinálni!
- Csináld fiam, de szerintem megharap...
Szerintem a 30-sok még nagyon fiatalnak számítanak, de még a 40-sek is.
Különben ma nem sok 30-asnak lehet otthon szmokingja, legalább is-nálunk. Lassan ki is megy a divatból, bár véglegesen soha nem fog eltűnni, mert rendkívül elegáns viselet. Tartást ad az embernek.
A kor különben relatív. Én azt tartom, az ember belülről legyen fiatal. A gondolkodása, a lelke, a mentalitása legyen az, akkor sokáig nem lesz gondja.
Ez persze 45-50 után kap igazán jelentőséget.
Ja, úgy tiszta...emléxem mikor iskolás voltam, és pont az ilyeneket tanították (mert ugye nekünk még tanították, pedig nem vagyok egy matuzsálem), akkor valami olyasmit mondtak, hogy 30-asok, 40-esek a középkorúak. Na hát ahány 30-asnak szmokingja van otthon, annyi fekvőtámaszt lenyomok minden este egy hétig!:) nem lesz nehéz.
Csak akkor azt nem értem, a 30-asok milyenek...mert a fiatal kategóriába már nem sorolnám, a közepet meg szerinted nem ütik...akkor hova tennéd őket?
Az ötlet valóban primitív, hiszen a ruhakölcsönzők, mint írtam, nem tesznek címkét a kölcsönzött portékákra. / Jól tudják, nem illik./
De hát ez a Bk, amelyben semmi nem valódi, semmi nem valósághű.
Mainak álcázott-naiv mese.
Így van ilyesmi előfordul és természetes, hogy az illető egy kölcsönzőbe siet.
Ma már csak előkelő, rangos eseményeken, az Operában, neves fogadásokon, hangversenyeken járja a szmoking, de látni a színházakban is, főként középkorú férfiakon.
Az operabálokon, követségi fogadásokon a férfiaknál kötelező viselet.
Ebben semmi, mégsem szoktak örülni, ha avatatlanok előtt díszeleg a kölcsön-szmoking címkéje..
Ez mindig is privát ruhadarab volt, aki csak tehette, rendelkezett sajáttal, pláne az "ánti"- világban.
Hát bizony Clau évek óta nem szexelt. Radniccsal éppen készülődött felmelegíteni,hát nem elvitték a gaz pü. nyomozók a délvceg Szabolcsot????
:O(((
Hajdani "elgyengülését" főként az unokahúga miatt szégyelli, akivel Zsolt együtt él és bár e kapcsolat ellen minden énje tiltakozik, látnia kell, hogy szeretik egymást és Zsófi ragaszkodik hozzá.
Az életművész férfit már jó ideje mélyen megveti, annak-finoman szólva-simlis múltja miatt.
Már nem emlékszem, mennyi ideig jártak, mert régen esett meg, de viszonyuk volt, amit a "nagyasszony" azóta mélyen megbánt és restell-de hát megtörtént, Zsolt pedig a rá jellemző kaján cinizmussal elevenít fel.
Ő már csak ilyen.
Sokat olvastam vissza. Nekem ez új dolog volt, hogy Zsolti meg klaudia jártak, azt hittem csak egy éjszaka volt, akkor még nem néztem. Viszont azt nem értem, ha ez így van, akkor miért magázódnak?
Másik, ahhoz képest, hogy a gyerkőcök milyen gyorsasággal nőnek, a valósághoz képest, még nagyobb baki, hogy a napok száma viszont lassabban telik a soriban. Egy napot kb 3 nap alatt nézünk meg.
Abban. A zuhanyzóban egyszer csak Bobbyt látni..
Lassan ennek kell következnie, csak nem tudom, mikor. Várom, hogy feltűnjön ismét.
A DALLAS-nak több mint a fele /200 epizód/ már lement..
A paraszt bácsinak már 23 gyereke van és komoly gondot okoz az eltartásuk
a családnak, és megoldást kell találni a fogamzásgátlásra.
A helyi szóbeszéd nyomán elindul az erdőbe, hogy megkeresse az erdei
manócskát és kikérje véleményét a témában. Nagynehezen meg is találja, és
előadja neki a problémáját, mire a manócska azt mondja:
> - Egyél minden este reszelt répát!
Megörül a paraszt, hazamegy lereszeli egy répát, befalja és ráveti magát
az asszonyra, 9 hónap múlva megszületik a 24. gyerek. Elkeseredik a
paraszt, és visszamegy az erdőbe, elmondja a baját a manónak, mire az:
> - Rendesen etted a répát?
> - Igen.
> - Vizet is ittál hozzá?
> - Hát azt nem.
> - Itt szúrtad el...
Na jó, megörül a paraszt, hazamegy..... s a 25. gyerek megszületése után
visszamegy a manóhoz, és panaszkodik. Mire a manó:
> - Etted a répát?
> - Igen.
> - Ittad a vizet hozzá?
> - Igen.
> - Mézzel?
> - Hát, azt nem.
> - Öreg hiba.
Hazamegy a paraszt, lereszeli a répát, jól fölönti mézzel, meg iszik rá
egy nagy pohár vizet és hopp az asszonyra. A 26. gyerek után megy az
erdobe:
> - Te manó én kinyúvasztlak!
> - Mé, etted a répát?
> - Mint egy nyúl!
> - Ittad a vizet?
> - Mint a gödény!
> - Mézzel?
> - Azza há, oszt mégis itt az új kölyök!
Mire a manó gyanakodva ránéz:
> - Te paraszt, és mondd csak, dugtál az asszonnyal?
> - Hát persze!
A manó a fejéhez kap:
> - Jaaaajjjjjjjjjj azt nem szabaaaaaaaaaaaad!!!!!!!!!!!!!
:DDDD
vagy egy macska:DDD
Na ja, sőt már iskolába is fog járni, avagy hírtelen már beszélni fog.
Showder Klubban elhangzott, h lehet, h Bercit is lecserélik, eldob Géza egy botot Berci utána szalad majd visszahozza egy fekete tacskó. :) Mint anno a tilda csere, bemegy a fürdőbe a régi Tilda kijön az új.