Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Azért Nóri sem bírja Miki nélkül sokáig....
Most TALÁN a csalódottság,fájdalom,düh szól belőle...
esetleg a tegnapi csók az nem arról szólt,hogy jól féltékennyé tegye? a tegnapi tartalom szerint: "Nóri élvezettel döfi Miki szívébe a kést..." valami ilyesmi.
mindenesetre kíváncsi vagyok arra,ha esetleg 2 éven belül történik Mikivel valami,ami miatt kórházba kerül,hogy mit fog tenni Nóri?:O
De legalább következetes vagy.
Tarts is ki-mindhalálig!
én nem is akarok más lenni!! Kitartok mellettük:))
lehet viccesen hangzik,de én továbbra is szurkolok nekik:))
Te vagy itt a NAGY KIVÉTEL, Adri..minden, a Bk-t érintő, főként a kedvenceidre vonatkozó kritikus vélemény alól, mivel te azokkal eleve nem értesz egyet.
De nem baj. Ettől még egészen jól elvagyunk veled..!
jéé...te eddig nóri&miki rajongó voltál..
ejha!:O
na,velem ilyen nem lesz,hogy átpártolok. :)
húú.....ne is mond:S
én egyszer annyira szenvedtem a melegtől,hogy amit vettem jéghideg szénsavmentes ásványvizet,szó szerint az arcomra öntöttem...
utána lettem csak jobban.
kb 2 évvel ezelőtt történt,hogy olyan szinten rosszul voltam a napsütéstől,hogy felment a vérnyomásom és elájultam:s akkor is jéghideg vízzel öntöttek le:O
Az a csók a végén nagyon szépre sikerült, Nóra most komolyan gondolt mindent, amit mondott, kemény egy csaj. Ideje lenne már összejönnie valami rendes hapsival, talán már meg is találta. :)
Mostanában Niki az, aki a legjobban érdekel, szegény nagyon kivan, de az nem egyértelmű, hogy bevette-e azokat a pirulákat vagy sem.
A tartalomban azt írták, droghoz nyúlt, de az nem az volt, hanem fájdalomcsillapító. Most akkor hogy is van ez?
én nem kapok hülyét
csak az attila nóri párostól...inkább attilától! pontosabban...!
Ha itthon vagyok Pesten, akkor függöny behúzva, ablak utcáról becsukva, udvar felé kinyitva, ventillátor pörög ezerrel (de nem rám, hanem úgy állítom be, hogy keverje a levegőt a szobában), félóránként csap alá a karjaimat, arcomat, és szenvedek.
Ha a páromnál vagyok vidéken, akkor egy szál lenge ruhában a kertben a slaggal locsolom magamat is.
Szóval én szenvedek a melegben. Főleg ebben a párás fullasztó időben érzem nagyon rosszul magam.
Nem is rossz ötlet..!
A néző már úgy is hülyét kap, amikor Miki komor, elszánt arccal fogadkozik, hogy azért is visszaszerzi Nórát.
elhiszed,hogy nem bírná hosszú ideig? egy idő után akkor is vissza akarná szerezni Nórit.
így volt ez Andival is.
lehet,hogy egy darabig jól jönne a nőci aztán dobná ,mert képtelen így élni.
:D
de tényleg nem lehet bírni azt a hőséget:(
Ezzel már az írók nem foglalkoznak. András és Zsuzsa is egészen jól meg vannak Nyafka Kata nélkül.
Akit kiírnak, az kevés kivételtől eltekintve végleg lelép a színről.
Itt a család nem "él tovább", jószerivel említés sem esik azokról, akik kiválnak.
én is:))
max a 25 fokot bírom.tovább nem.
35 foknál bedilizek szó szerint,s olyankor nem lehet velem bírni...
Kingacicáról