Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Na ja, aztán meg ha ezt Zsolt megtudja akkor Boti még hetekig szívószállal eszi a rántotthúst.
Én annyira nem...Botika az aktust követően (már ha összejön) olyan szélsebesen kiszeret Lindácskából mint a szél. :P Tipikus...
Drukkolok Lindának és Botondnak. Persze 2 dolog is közbeszólhat. Vanda, az az álnok kígyó és Magdi anyus balesete.
:D Ja, ja. De fogom nagyobbal is csak legyen augusztus vége...:)
Sőt sztem csak a postás tudja majd tisztázni ,aki látta, h virágot locsolt odafönt mikor ő elindult lefelé és észrevette Manyust feküdni. De ő meg a Velence tóra megy 1-2 hétre. Nem véletlenül szerepelt benne a postás és nem véletlenül megy pont most a Velencei tóra. Eddig sosem volt postás a BK-ban most van, ez nem lehet véletlen.
Mi tudjuk, hogy Gézától van - kérdés, hogy Géza tudja-e?
Miért volna szégyen?! M.Fruzsi egy kis kezdő, hiába szerepelt egy szappanoperában..
Most legalább foglalkoztatják.
Nemrég nyilatkozta, hogy állást keres, filléres gondjai vannak.
Magdi anyusé még még elmegy, de Attila a vörös rúzzsal a száján hímringyóként fest, tragédia!
Ne kombináljatok, Gézától lesz!
Nem a múzsa csókolta homlokon.
A készítők elügyetlenkedték a lépcsőházi jelenetet és a vágásnál is hibát vétettek.
A jelenet hitelessége érdekében azt feltétlenül mutatni kellett volna, amint Magdi anyus a legurulása után kábultan felül, majd visszahanyatlik.
Enélkül az egész nem tűnik hihetőnek./Finom voltam../
Jól láttad, azt mutatták, naponta reklámozzák a tévében a szoboszlói strandot.
A város 23 ezres népessége ilyenkor nyaranta, a kánikulában megduplázódik. Rengeteg a külföldi:osztrák, német, lengyel és újabban orosz, ill. ukrán!
Vilibá ellen sok minden szól... 1. életbiztosítás, 2. Orsi füle hallatára mondta a Rózsában, hogy "legszívesebben megfojtottam volna", 3. soha nem szokott a felső szinteken - sőt sehol - virágot locsolni, most meg azt tette, 4. lábnyoma a ruhán; persze jól megmaradt, mert még nedves volt a felmosás után.
Bár az életbiztosítás kedvezményezettje Vilibá helyett vsz. valamelyik "gyerek", vagy gyerekek.
Ha Magdinéni nem hal meg mégsem, akkor is jár valamennyi pénz, és akkor is indokolt a nyomozás :(
No, joccakát mindenkinek!
Hááát... Ha még itt vagy e kései órán, joggal pályázhatsz a bagoly elnevezésre.
én is bagoly lennék?.....:))
hiába köszöntem el,nem tudok aludni:(:)
Hahó! Még 1 bagoly! Itt vagy még?
te is tudtad, hogy ezt nem kellett volna nyilvános fórumon beírni, ezt lehet szépíteni oldalakon át, de akkor is így van
Ezt "elszabtad" edri! Többnyire MA fogják olvasni és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy szó nélkül hagyják.
na, végig olvastalak benneteket. Nem kommentálom, inkább alszom. Remélem holnapra mindenki elfelejti. :-)))))
én is..
benéztem gyorsan..
Van még itt valaki, vagy 1edül bűvölöm a képernyőt?
most megyek
sziasztok puszi
Gerna, vág az eszed, mint a beretva!!! Szegény Vilibá... :(
Manyus aligha éli túl ezt az esést, már a postás-féle párbeszédnél látszott, hogy min. súlyos agyrázkódása volt, és hogy nem nagyon kel már fel onnét...
Ha ilyen ütemben fejlődik, akkor egy manapság 14-16 év körüli hölgy veszi át a szerepét úgy fél év múlva.
tudom. De ezzel nem akartam bajt.
Nem ismételgetem magam,csak sajnálom,hogy ezzel gwent is megbántottam.
:)) mindenesetre kíváncsi vagyok,hogy amikor 18 év körüli lesz Timike akkor ki alakítja?
Nincs veled (sok) baj Adrika, csak egy kicsit előbb kéne gondolkodnod, mielőtt beírod a mondandódat. Ha már bepötyögted, még mindig nem muszáj elküldeni,
További ajánlott fórumok: