Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Anyám borogass!! Te aztán nagyon komoly vagy!!!
"SzÖgeden lakok"!! Bakker!! Hihahahahaha
Sziasztok, jönnék én vissza, de nem nagyon tudok mihez hozzászólni. A lányok (Adri és Lindus) nyelvtanoktatása nem nagyon vonz, veszekedést hivatalból hallgatok naponta sokszor 45 percben, nem is mindig az a véleményem, ami a többségnek (például Gwen, sokszor sértő vagy túl ironikus vagy az én ízlésemnek), úgyhogy most itt ülök, olvasgatlak titeket, de nem nagyon tudok mit mondani.
Holnapután elmegyünk nyaralni és jövünk vissza 24-én. Remélem, addigra már a lányok is felfognak valamit az itteni íratlan szabályokból, bár szerintem Adri nagyon sokat fejlődött, hogy integrálódjon ide.
Azért még olvasgatok, mert nagyon bírom a topictársak humorát, és főleg az emlékezőtehetségeteket, ahogy évek távlatából visszaidézitek a BK-ban, hogy ki hol lakott, ki kivel járt együtt :))))
Szecsuán Kína egyik tartománya
a szusi meg egy japán ételtípus
szusi:)
mi is szoktunk rendelni a Wasabi-ból
nagyon szeretjük:)
valaki nem emlékszik arra a jelenetre,amikor Nórihoz ment Attila és valami vacsit rendelt??
mi volt annak a neve?:))
szecsuáni,szusi?:O
ez a tegnapi gégészetről jut eszembe:P
Ott ültem kinnt a folyosón,majd egy nő a telefonba így szólt :"Ma jönnek át hozzánk Nóráék,s rendelünk szusit."
:DD
oda néztem,s majdnem elkapott a röhögőgörcs :D:)
Kérdezni is akartam a nőtől,hogy ott lesz-e valamelyik Berényi tesó?:D
csak vicc :))
Hm..biztos :DD
Akkor elnézésedet kérem,Gwen :))
?:DD
mi ez a cuki szöveg?:DD
jóóóóó bevallom:
ma is vettem négy pink topot, hat csini lila minirucit, csillivilli szemhéjpúdert, csudahosszú műpillával, pár cuki napszemcsit és egy édibédi rövidnacit :)
Nem kell magyarázkodni :)
Tudjuk, hogy csak ráfogod a fórumban elhangzottakra, boldogan mész plázázni :)
jó :)
shoppingolni jóóóóó
:D
Nem hülyéztelek, pont azt mondtam, hogy nem vagy az, tudom-tudom.
DE, szólítottál Gwenkének. Azért kezdtelek el akkor adrikázni.
nem ismersz! NE hülyézz!
Még ha ismernél,akkor sem lenne jogod!
Jó lenne.. Én sem szólítalak Gwenkének!:D
"1., nem szoktam senkit provokálni"
Jaja, és hülye sem vagy, tudom-tudom...
Oké az adrikázást majd visszafogom.
"A másik Gwen ne véleményez engem milyen vagyok, ha nem is ismersz."
Ja, ez csak a te privilégiumod? :)
"Most január végén léptem ki a divatsuliból? Hogy miért? Semmi közöd nincs hozzá!!!"
Gondolom, mert megbuktál. :)