Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Miklós imád a középpontban lenni, és tudatni mindenkivel felsőbbrendűségét. Ezt tegnap is bizonyította.
De amikor Attila beszólt neki, akkor lehetett látni, hogy magában igazat adott neki. Mármint hogy ne a gyerek előtt veszekedjen Nórával.
Beleillik, vagy nem illik, itt a szereplők köré permanensen feszültségeket generálnak, akármilyen mesterkélt is az-a nézettség érdekében.
Az egész pletykaház egy folyamatosan ketyegő bomba..
nem is figyeltem, nem volt torta?
mintha klaudia azt vágta volna fel... gyertyák?
nyilván a valóságban nem az a probléma, ha nóra esetleg késik fél órát, timi akkor is örülni fog neki, és amennyien vannak ott, nem okoz neki problémát a késés. gond akkor lenne, ha nóra egyáltalán nem menne el, mert az viszont tényleg törést okozhat.
egyébként meg ha csak az utolsó negyed órára is menne nóra, a gyerek azzal is elégedett lenne, különös tekintettel, hogy amúgy is a többi kölökkel játszik.
Sajnálatos, de igaz, hogy tartalmas szülő-gyerek kapcsolat a Bk-ban a 11 év alatt még nem volt.
Okát egyértelműen az írók érzéketlenségében látom, mással nem tudom magyarázni.
A mindenható Kalamár főatyaisten felelősségét ez persze nem csökkenti.
Az életidegen, nívótlan jelenetek alapvetően az ő lelkén száradnak.
Mikinek általában azért van akkora arca, mert nem akad senki, aki leintené, aki tudatosítaná benne, hogy csak a szerencséjének köszönheti, hogy most nem elzárva tartják.
Piszkos üzelmei és cselekedetei miatt régen börtönben kellene rohadnia, csak akik megtehették volna /Clau és Nóra/, emberbaráti megfontolásból nem jelentették fel, szóval jobban tenné, ha visszavenne a magabiztosságából és a fölényes fennhéjázásaiból, mert annak semmi, de semmi alapja nincs.
Talán a bátyjától volna ez elvárható, hogy erre felhívja a figyelmét, de ő most szerelmes és Julival van elfoglalva.
ebből kimaradtam :-(
pedig megnéztem volna, ahogy nóra (aki eddig folyamatosan "többé-nem-láthatod-timikét" szöveggel fenyegette mikit) meghunyászkodik, és lapul, mint sz@r a fűben...
'Sosem látom, hogy önfeledten játszana vele, max. jól nevelten beszélgetnek, vagy esznek szépen felöltözve. . . '
Mikor láttunk olyan gyerek-szülő kapcsolatot a Barátok Közt-ben, hogy az igazán tükrözte volna a valódi életet?
A másik: szerintem Attilának is van valami vaj a füle mögött. Ő sem kispályás.
A harmadik (magánvélemény): helyes fiú ez a Dani "gyerek"...
:)
Nyáron találkoztam velük, lejöttek hozzánk a strandra, és pont a családom büféjéhez jöttek. A Kiss Ramóna, R. Kárpáti Péter, és a legutóbbi Noémi szereplő(valamilyen Kata asszem'). Még hátra is szaladt gyújtót kérni, mert dohányzik (Nem biztos, de talán az R. K. Péter is). Na, akkor láttam először az 'Andrást' szabadidő ruhában. :)
Talán jobb is így, mert így marad meg hitelesnek. :))
A temetést viszont nem láttam, nincs fent valahol az interneten?
"időnként ennek az attila gyereknek egész szimpatikus megnyilvánulásai vannak. . . "
Tagadhatatlan. Biztos nem rázódott még bele a BK-mentalitásba. :)
hát... (amivel mellesleg nem kezdünk mondatot:-) tényleg nem lehet állítani, hogy nóra az anyák mintaképe. az ellenkezőjét viszont igen... én úgy láttam, nem is hagyta, hogy miklós kioktassa, letette a telefont.
viszont azt hittem, attila visszaadja a maflást, amiért miki elvette a telefonját, vagy legalábbis azt fogja mondani (azon a vészjósló hangon), hogy soha többé ne vegye ki a kezéből a mobilját...
ehelyett - teljesen logikusan - miklós ordibálását nehezményezte...
időnként ennek az attila gyereknek egész szimpatikus megnyilvánulásai vannak...
Na igen ez is csak műbalhé volt hiszen mondhatta volna, h bocs, nem érek rá akkor tárgyaljunk holnap. Avagy azt is, h bocs, de ha ma akkor csak eddig és eddig jó, tovább nem tudok maradni.
Egyébként az igaz, h nem mintaanya, mindig lepasszolja a gyereket a bébisitternek, és akkor is mikor nem dolgozik csak ül a Rózsában vagy éppen claunál van.
én már nagyon régóta haragszom mikire... elviselhetetlenül törtető és bunkó karakter...
a buli részemről (két gyrerekkel) érthető, mi is tartunk mind a kettőnek minden évben, hívhatják kis barátaikat, játszanak, tortáznak, élvezik, hogy ők vannak a központban...
Akit amúgy sokan utálnak ,mert eléggé rossz modora van és fenn hordja az orrát.
Itt is kapott rendesen, egyébként ismerem a klippben lévő embereket.
Akkor most már értem, miért nem tudtam mire reagált Gwen.
Néztem a hozzászólását, megint strammult megválaszolta, szívemből szólt (mellesleg én is többször kértem már az "úriembert", hogy inkább távozzon), csak nem értettem mire reagált:)
Semmi értelme nem volt Mikinek műbalhét rendeznie, elvégre egy ilyen szülinapi bulit meg is lehet ismételni, nem történt jóvátehetetlen mulasztás.
Egy kisgyermek ilyesmire általában rá se ránt, nem is érzékeli..
Lassan már nem tudom, kin is akar Miki bosszút állni. Egy hatökör!