Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Tegnapi részben: Péter bevallotta, hogy miért tört be Valterhez,s Claudia is mentette a helyzetet,majd bocsánatot kért a férfitől,aki elnézte neki!
Claudia tanácsot kért Valtertől,miszerint hogyan adhatná el Attilának az 5%-át mindenféle konfliktus nélkül!
Valter hazudott Claudiának,hogy Zsolt és Miki miért is akartak beszélni vele?
Zsolt és Zsófi összevesztek,amiért a nő azt hiszi,hogy "megcsalja" őt.
Linda úgy néz ki, hogy jelenleg eléri "célját".
Miki tanácsot ad Zsoltnak ez ügyben.
Niki és Imi kibékültek!
Lehagytam valamit??
Nem tudhatod,illetve nem lehet tudni,hogy milyen Attila! Nekem úgy ahogy van ellenszenves,sok szempontból!
Attól függetlenül,hogy jó fiúnak tetteti magát,nem biztos, hogy az is!A Bk-ba nem azért kerülnek be az emberek,mert tiszta a múltjuk!:P
Attila -mint egyelőre nem cégtag- úgy veheti meg Klau részét, hogy előtte a többiek (akiknek elővételi joguk van) elállnak a vásárlási szándéktól.
Erre a helyzetre keres megoldást most Klau.
Mert -ha jól értem - a házat csak akkor tudja megvásárolni, ha előtte pénzt kap az 5%-ért
Szerintem most kikapcsolhatnád az Attila-ellenes érzelmeidet.
Attila a Berényi-család tagja lett, még ha Miki dühöng is emiatt és el szeretné távolítani.
Nem kétséges, Claudia önös érdekből kívánja új sógorát bevonni a cégbe, hiszen befolyásának erősödését reméli e lépéstől.
Hogy Attila rászolgál-e Clau gesztusára, az még a jövő kérdése.
Nekem valami azt súgja, nem Miklós útját járja majd és nem hajtják gonosz indulatok, ő afféle ellenpont lesz Claunak és Mikinek a hatalomért folytatott ádáz küzdelmében.
De lehetséges, hogy erre itt sokan nem fogadnának.
Nem értem,hogy Attila hogy vehetné meg?:O
Most azért,mer ő puszi pajtás??.....
Tuti ki fog derülni a BK attól BK ,h minden kiderül.
Valter viszont ügyesen kivágta tegnap magát. És még azt hittük Clau ezek után gyanakodni fog, de nem gyanakszik. Vagyis sztem Valter fog átállni a másik oldalra, mert hogy a ház eladásból nem lesz semmi az tuti. Az viszont érdekes kérdés, h Clau hogyö oldja meg, h Miki ne vehesse meg a tulajdonrészét, de Attila igen?
Hoztam egy kis humort:
Egy egyetemista az egyetem ebédlőjében le szeretett volna ülni az> egyik oktató mellé, de az gőgösen rászólt:
> - Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak!
> - Jó, akkor továbbrepülök! - adta meg magát a diák.
> A tanár ezen vérig sértődött, és elhatározta, hogy a filozófia vizsgán
> elbuktatja. A legnehezebb kérdéseket tette fel neki, de a diák parádés
> válaszokat adott, így a vizsgáztató egy mindent eldöntő kérdést
> szegezett neki:
> - Megy azt úton és talál két zsákot, az egyikben arany, a másikban ész
> van. Melyiket választja?
> - Az aranyat.
> - Helytelen válasz, én a másikat választanám.
> - Mindenki azt, ami neki hiányzik...
> A tanár erre még jobban berág, és beírja az indexébe, hogy "szamár". A
> diák anélkül, hogy belenézne, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből.
> Rövid idő múlva azonban visszatér, odateszi a tanár elé az indexet és
> így szól:
> - Elnézést tanár úr, aláírta, de nem írt rá jegyet!
Ami pedig Imit illeti, régen ott kellett volna hagynia gyanakvó természetű, kicsinyes, piszkálódó, a drogról leszokni képtelen barátnőjét.
Lassan már szánalmas, hogy neki csak ilyen defektes nők jutnak, mint Sára, most meg Niki..
Ez kész tragédia.
Az írók könyörületesebbek is lehetnének vele. Az ember már szeretne egy kis nyugalmat és kiegyensúlyozott párkapcsolatot is látni, nemcsak mindig gyanakvó, komor képű, örökösen megbántott embereket, mint Géza is.
Mindennek van határa. A néző lassan ráun az örökös családi konfliktusokra, perpatvarokra, meg nem értésre, cselszövésekre, intrikákra, hatalom éhes marakodásokra.
Vagy csak én érzem így?!
Megfigyelhető, hogy itt majd minden szereplő jelleme az idő előre haladtával rossz irányra vált, amelynek oka szerintem az írók szenzációhajhászása.
Nem is tudom, mit tesz majd Zsolt, most, hogy rögvest ráébredt a leánya kis gonoszságára..
Egy büntetés is hatástalan lenne, marad a nyomatékos, tisztázó beszélgetés, aztán majd kiderül, mit ért el vele.
Most ugyan Vanda ártatlan, ennek ellenére le kellene őt választani Lindáról-egyszer s mindenkorra, ami persze a pletykaházban megvalósíthatatlan.
ez igaz.
Vandáról mindenkinek meg van a véleménye!
Most az,hogy sok mindenki szerint pozitív irányban megváltozott (szerintem is:)) )
az nem jelenti azt,hogy ezekután hisznek neki az ártatlanságát illetően!
vissza fogja ezt még kapni Linda!
De hogy Zsófi mit fog mondani neki,arra hogy őt belekeverte ebbe,aki vele tök normális!!:O
azért mert az apjára haragszik,Zsófit ne bántsa,mert ő nem tehet róla!
Lindát én csak kicsit kedveltem nem annyira. De most..?
ez a Linda mekkora egy sz*r kavaró lett!:O
szegény Zsófi sírva fakadt,majdnem rosszul lett,erre ez a kis hülye röhög rajta!
Remélem Zsolt megleckézteti! Megérdemelné!!
Vanda most tényleg nem hibás,inkább próbálta le beszélni őt!
:DD
én Miki hülyeségein mindig nevetek:DD