Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
:-)) az egyik barátnőm ismerőse is volt ott. Fiatal lány......... :DD
najó,nem folytatom,mert eszembe jutott egy versike,amit függőlegesen kiolvasol, akkor egy férfi nemiszervet olvashatsz..
Fiatal lány
Arca halovány
szerlmes szíve
titokban mit kíván?
bocsi mindenkitől!!!!!:DD
bizonyám, a tegnapi előzetesben volt, hogy Kingának újságolja, hogy Zsolt megkérte a kezét és most nem tudja,mit csináljon
:DD
biztos rendzeresen mossák.
Nálunk is hetente 2-szer , a szemétszállítás után! Alapos a takinőnk:))
szag? lehet jól bírják az "illatát" a kukának.Valszeg a pukijuk is illatos:P :DD
húú,de szemét vagyok:-))
Már régóta lehet kapni kukaszagtalanítót. Jobb társasházakban használják a takarítók. Nagyon jó citromillata van különben.
Nem jobb helyeken meg klórmeszet szórnak a kukába.
Azért Valtert se kellett félteni ,hiszen ő sem ellenkezett mikor felajánlották neki a munkát mondván ingyen lakás, kocsi és még pénzelünk is.
Inkább azt furcsállom ,h ennyivel megúszta és se Miki se Zsolt nem verte alaktalanra, pedig nem kevés pénzről volt szó, sokat fektettek bele és nagyot kaszálhattak volna ha nem cseszi el nekik. A valóságban ezért min. egy kiadós verés jár esetleg pisztoly a fejhez, h akkor most felveszed az uzsorakölcsönt és törleszted is, elvégre te basztad el. Ha Zsolt komolyabb maffiózó lett volna tuti Valterrel veteti fel a nagy lóvét.
Az igaz, h Miki teljesen jól kijött belőle, jobban nem utálta meg senki, elvégre csinált már annyi disznóságot ,h meg se lepődnek ha csinál mégegyet. Zsolt meg még fizethetett is, bár azt se értem miért tette, én a helyében tuti nem tettem volna.
Amiket "nagyon szeretek" a BK-ban:
Ha az udavron találkozik két ember és beszélgetnek, egy rövid idő után állandóan elkezdik "kerülgetni" egymást. Ti nem vettétek észre? Ez mire jó?
Az is nagyon jó, hogy ha valaki kimegy egy ajtón, akkor tutira összefut valakivel aki éppen bemenni akar azon az ajtón. Már bevált szokás, nem? Szinte már látom előre mindig.
:DD
akkor te benned akkor is voltak apai ösztönök, hiszen tudsz bánni a gyerekekkel.:-))
Ez a "pénzmosási" rendelet és a bankoknak ezt már 2 millió Ft-nál jelenteniök kell.
..hogy aztán történik-e valami ezek nyomán, az más kérdés, de alighanem semmi.
Más.
Miki rövid úton megúszta az ingatlan-csalási kísérletet, még nyilvánosságra sem került a pletykaházban és Nóra sem bélyegezte meg, úgy, ahogy megérdemeltet volna, szerencsétlen Valtert pedig, akit csak felhasználtak az egészre, rövid úton leléptették.
Szerintem ez is idő előtt történt, akár csak Patrik esetében.
Furcsállom is.
A gyereknevelés témája mindig gyenge oldala volt a f.íróknak, bénák, érzéketlenek ebben és ez átsugárzik a megírt karakterekre is.
A gyerekek itt szükséges rosszak a családban.
Miki és Nóra kezet foghatnak! Már Tóni nevelésénél elszúrták az egészet, aztán egymást hibáztatták.
De-emlékezhetünk- Orsi se tudott bánni a lányával/főként az I. Noémivel/ és u.ez mondható el jelenleg Juliról: Vanda ráadásul erőszakos természetű, gonosz és bosszúálló, ami rendkívül ellenszenvessé teszi.
Turkálóból?
Zsófi?
Szerintem inkább kölcsönkért a nagynénjétől egy ruhát.
Így igaz.
Egy dolog még eszembe jutott: Zsófi úgy gondolja, bűnhődjön Zsolt ezzel a 10 millával, amiért csúnyát akart tenni kedvenc nagynénjével.
De: hogy gondolta ezt? Menjen a bolt, fizesse ki a tartozást, és vigye el vacsorázni meg vegyen drága ruhákat.
Viszont: ne keveredjen semmiféle bűnös utakra a pénzszerzés szempontjából.
Húúú, Adri!
De bizony, hogy elfogultságból mondtad.
Miki jobb apa?
Kicsit még élned kell, hogy rájöjj, nem az a jó apa, aki elhalmozza a gyerekét ajándékokkal.
András fényévekkel jobb, és nemcsak mert már van 3 gyereke, hanem mert belülről fakad, ami Mikinek sohasem lesz meg.
Sziasztok!
A tegnapi részt felvettem, úgyhogy még nem láttam, de a hsz-ekből levettem, hogy András megint mulya volt mint mindig.
Egyet nem értek: Bandi után most megint a nyakába vesz egy "nemtőlemvan" gyereket. Szép és jó, hogy együtt élnek, de hogy mostantól majd már tárgyalásokat is le kelljen mondania a vigyázás miatt, azt már csúcs. Dehát András mindig is ilyen volt.