Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem. Gondolatébresztőnek szántam.
Ugyanis ez az egész bk beteg. Ezt sokszor leírtuk, és le is fogjuk, amíg a bk bk lesz. De szeretjük. Azért nézzük. Ha nem szeretném, biztosan nem nézném.
"Marha jó", hogy Juli és András között annak idején elkezdődött valami, majd Julcsa gondolt egyet, felcsináltatta magát a férjével, majd símán visszament Andráshoz, akivel felnevelteti a kicsit, a férjéről meg hallani sem akar! Aztán előkerül valahonnan a Petigyerek, aki igencsak hosszú pórázra volt engedve és most a felnőttkor kezdetén akarják megnevelni. Persze igaz, jobb későn mint soha! Tényleg kíváncsi lennék arra, hogy mit tudnának a Petivel csinálni, hogyha valóban megtagadná a szülei (akik közül az egyik mostaha, ahogyan annak a bk-ban lennie kell.) iránti engedelmességet és tényleg elmenne otthonról. Mit garantál ilyen esetekben a törvény? Azt nem tudom, hogy mi van olyankor, hogyha a gyerek nem fogad szót, de mi van olyankor, ha egy (hány éves a Peti? 16?) 16 éves kölök elvezet egy emberekkel tel buszt? Fiatalkorúak börtöne? Javítóintézet? Létezik ilyen? András és Julcsa feljelentenék a saját gyereküket?
Talán etikátlan, hogy megemlítem, de eszembe jutott az idős tanárát megrugdosó gyerek esete, ahol - mit ad Isten - a tanárt marasztalták el! Hát ilyen a mi időnkben biztosan nem fordulhatott volna elő, úgy vágtak volna ki a suliból mint a 21-et! Nem csak a film beteg, hanem sok minden más is! (Sajna egy kicsit el kell mennem.)
Visszaolvastam, először nem is tudtam, hogy miféle bántót írhattál, aztán láttam, hogy egy "a" és "az".
Kérlek, innentől ne írj ilyen jelet= :( mert ez engem idegesít. :D Tudod, ha mindenkinek meg kéne felelni, az durva lenne. Ekkora közösségben alkalmazkodni kell, ha valakinek meg nem tetszik, akkor pofi be, aztán ennyi.
Ő is uzsoráshoz fordul.
:ODDD
Nem vitatkozni akartam, csak szépen kértelek, hogy írjál már helyesen. Elég durva lenne, ha leállnál védeni azt, ami nyilvánvalóan rossz, így a vita mint olyan, értelmetlen.
Azok után, hogy mondtam, a jövőben készséggel áttekerlek, nem is értem a kiborulásod...
Az az utolsó mondat a vitára szólt, nem a partnerre. Magamat sem sértettem meg szerintem.
De tényleg reménytelen ez, hagyjuk, oké, megértettem:D
CSAKAZÉRTIS az vagyok. Mert ilyen vagyok.
Baj?:))))
emberek Adri hol van?
(úristen most azt fogja hinni, hogy hiányoltam :DD)
Nem csak intelligencia kérdése, hanem makacsságé, dacé és önérzeté is:D
Nem megsértettem, hanem a jövőbe vetítettem, hogy innentől magát írja le. Mint ahogyan én is magam, ha reagálok rá. (Most megsértettem magam?:O)