Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Én tegnap úgy gondoltam, bemegy Balázs Lacihoz, és ott lesz Clau, ezért tudja meg tőle.
De nem így lett. Most akkor vajh mi lesz?
Én szeretem a musicaleket, elvagyok velük, de életemben még csak egyet láttam színházban (a Miss Saigont). Úgyhogy nem vagyok képben a most futó darabokkal. Az Elizabeth-et sem ismerem, csak egy darab számát, azt is csak azért, mert azt énekeltem a Ki-mit-tud selejtezőjén:)
De amiért ezeket írom: érdekes, mert a Macskákat egyszerűen nem bírom hallgatni:)
Ez is igaz, minden esetre Joys véleményére is adok..Meg a tiedre is!! :-)))
Meg bevallom, kíváncsi is vagyok, hogy mit nem szeret Joys..Vannak barátaim, akiknek szintén adok a véleményére, ők például a Mozartot emelték ki (negatív értelemben).. Mondjuk eszembe sem jutna megnézni, nekem Mozart élettörténetből remek szórakozás volt a Milos Forman féle filmváltozat, annál több nekem nem kell..:-))
én egy számát ismerem neki, amit szeretek.
illetve 1 számát szeretem:p
a többit nem.
akkor ketten kombináljuk túl Virgi??
minden érzésem nekem most az, hogy Miki lekezelő volt a volt felesége és kislánya irányában. :s
eddig szinte futkosott utána,mostanában viszont alig lehet a közelükben látni.nekem ez NEM tetszik.
remélem lesz olyan pillanat,amikor ezt vissza akarom szívni.
Of course!! :-))))
Kedves Joys, én például szívesen venném, ha leírnád, melyik a szerinted nem annyira színvonalas musical a sok közül...
Bár én még egyet sem láttam színházban a ma futó zenés darabok közül, de ha véletlenül elkeverednék egyre, legalább tudjam, hogy melyikre ne!!! :-DDD
van igen.
hallani hallottam zenéket és nagyon jó:))
"kislányát sem felejti el. ."
jah,vettem észre.. :s
nekem sz@r érzés volt :s
az oké,hogy végre(!!!!!!!) nem háborúznak a tesóval,nade a családjával ne legyen már lekezelő:s
főleg, akit szeret..
nem tudom,h ki hogy van vele,de nekem Miki tegnapi reakcióra, hogy Timinek segítsen,mert megkérte Nóra, NEM tetszett. enyhén szólva lekezelő volt :s
legközelebb gondolom majd könyörögni fog Nórának, h Timivel lehessen.. ezzel viszont nem az hogy vissza szerezte Nórát, hanem inkább elutasító volt vele szemben, szóval kapott tőle egy fekete pontot.
én örülnék neki,ha azzal lehetnék kis időt is akiket szeretek,nemhogy még kifogásoljam hogy "túl kevés". a kevésnek is lehet örülni..
aztán majd ha látja Nóra, hogy milyen "jófej volt apa", akkor legközelebb is lehet vele, több időt.
Valóban majd mindegyiket megnézzük, mert sok éve folyamatosan megújítjuk a bérletünket ide, így a repertoáron lévő darabok nem maradnak ki, de azért ismerem a helyzetet és tudom a témát reálisan megítélni.
A musical térhódítása ma világjelenség, és ez főként a fiatalok műfaja, ők nagyon oda vannak érte-látjuk, tapasztaljuk, ám én tudok különbséget tenni a jó és magas színvonalú, valamint a gyengébb darabok közt, mert ilyenek is akadnak, de most mellőzöm a példálózást, mert senkit nem akarok megbántani, és még azokra sem neheztelek, akik ezt a műfajt itt látványosan lesajnálják.
Ízlések és pofonok a zenében is eltér/het/nek, ez nem baj.
Attól még itt nagyon jól együtt vagyunk, nem igaz??
Talán nincs erről szó, most azonban érthető, hogy minden figyelme az írók által frissen elővarázsolt fia felé irányul, szóval kivételesen ne nehezteljünk rá.
Ritka pillanat, hogy még a féltestvére földbe döngölését is háttérbe szorította, pedig őt kezdet óta gyűlöli.
Szurkoljunk hát neki, hogy megbecsülje a kamasz fiát, remélvén, hogy azért a kislányát sem felejti el..
Persze, hogy nem mindenki, én sem, például, meg Virgi sem...De például Adri meg mondjuk Te meg a nővéremék igen..
Szinte minden ilyen zenés darabot megnéztek, nem?
A Manderley ház asszonyából is van musical??? Ez nálam megint a "jó, jó, de minek" kategória.. Fantasztikus könyvben, még okés filmen is, de musicalben?? Na, látod, nekem ez a sok! Mindenből musicalt csinálni!
Azért nem mindenki zabálja, silk.
Az az igazság, hogy nálunk mindent kissé túlzásba visznek, és ha a világon valahol bemutatnak egy új musicalt, azonnal nálunk is műsorra tűzik, akkor is, ha nem tartozik a legjobbak közé.
Mondjuk a frissen bemutatott Sylvester Levay-darab, a "Rebecca-Manderley-ház asszonya", amit néhány napja bérletben láttunk az Operettszínházban, kivétel, mert ez valóban remek, nagy hatású musical, drámai elemekre épülő bűnügyi történet, melodikus, szépen szól, így szívesen ajánlom mindenkinek, nem fogtok csalódni, a akár szavamon is foghattok majd.
/A musical, mint már írtam korábban, az azonos címet viselő, egykori angol filmre épül, amelynek főszerepét egykor Laurence Olivier játszotta./