Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
az, hogy valakinek több munkahelye legyen, nem ütközik törvénybe.
ez annyira tetszik:))
Happy Gang - Kérek egy kulcsot a szívedhez
[link]
őszintén szólva most majdnem ugyanazt teszem, mint az Imi, hogy suli mellett mindenféle munkákat végzek, hogy legyen pénzem. ez azt jelentené, mintha az egyik munkáltatóm kiakadna, hogy merek én máshol is pénzt keresni,hiszen ez törvénybe ütköző mert Nóra ezt teszi,jogtalanul.
még akkor sem akadhatna ki, ha úgy dönt, hogy máshol keresi a kenyerét Imi, mert az nem fizet elég jól,de ő tegnap még mondta is, hogy "milyen jó itt dolgozni és igyekszem szorgalmaskodni,mert érdekel a cég helyzete".
szerintem Claudia vagy Attila fogja elmondani neki,mert valaki megakadályozza a tervét:S
most persze, hogy utálni fogja őt, de aztán kis idő múlva haverkodni fognak:))
A BK olyan, hogyha valakik sz@rban vannak, akkor egy idő múlva helyrejön a kapcsolatuk. ezért szeretem;)
Viszont szerintem most Miki fog kitálalni a Balázsnak,mivel tegnap úgy nézett ki,hogy az András papolása hatott rá,talán most nem Klau lesz a hunyó,hanem maga Miki mondja el az igazat,de hiába minden,Balázska besértődik,utálni fogja az apját,aki kiskorába le se sza..ta,nem akarja majd látni,stb.stb. ő lesz Miki új ellensége,egy darabig.Aztán Karácsonyra kibékülnek remélhetőleg:D
Na igen, ráadásul az esszéíráshoz nagyon ért mást se csinál mióta a sorozatba van, miért ne keressen vele pénzt is ha egyszer megteheti?
szerintem is jól tette Imi.
Imi kiállt az igazáért,jól tette,valamiből neki is élni kell,tanul,dolgozik az egyetem mellett,de ha egyszer nem jön ki a pénzből,akkor Istenem,ez is egy fajta kereseti lehetőség,és nem is annyira erkölcstelen ,mint a Laci féle "lenyúlom a nőket" buli.Végre kimondta,hogy nem akar mástól függeni anyagilag,ahogy eddig.Kezd felnőni:D
Gwen, bunkó voltam? kérlek szólj és Bocsi!!
bocsi, de az előbb írtam vissza a Gwennek és szerintem normálisan.
Joys-sal pl tök jól el vagyunk. vele sosem vitázom. meg tudjuk vele is beszélni a dolgokat.
Ha van valami baj velem, akkor azt mindig le írja kedvesen.
A rajongásról pedig annyit, hogy szerintem azért visszavettem, mert mostanában nagyon nincs szó erről.
Nem szólok többet, de hidd el, igazam van. Nem értjük félre egymást. Tudom, miért írtad, és azt is tudom (amit te is), hogy miért úgy ahogy. Gwennek, nekem és Joys-nak is ugyanilyen stílusban szoktál válaszolni, ha valami nem tetszik. És én itt befejeztem
dina, én esküszöm nem tudom mi a bajod velem?
én annyit írtam vissza virginek, hogy "nem szóltam", azaz tévedtem és bocsánat.
ebbe mi a nevetséges?
mi mindig félreértjük egymást.:S
Szerintem nem csak én gondolom így.
nagyon félre értjük egymást..
én annyit mondtam, hogy "nem szóltam", azaz akkor én tévedtem bocsánat.
de ha te ezen nevetsz, akkor egészségedre:))
Ezek a besértődős válaszaid annyira megröhögtetnek
szerintem nem házasság lesz ez.
valami más.
ha nem szerelmes attilába, keserves lenne vele házasodni...
de ha meg akar szabadulni mikitől, esetleg érezheti úgy, hogy így lehetséges lenne...
dehogynem örülök. vannak jó tulajdonságai csak nem mindenki veszi észre. nem rátok gondoltam.
szerintem ha betegesen imádnám, akkor azt írtam volna "na ide figyelyé, ne fikázd a Nórát, mert ez és ez lesz.." írtam ilyet? :))
nem. mondtam, hogy tényleg nem kellett volna beleszólnia, mert köze nincs hozzá.
nah..... engem a legjobban a dráááááága attila és claudia.
az "meglepő lépés" nem keserves.....
Nóra úgy ahogy van irritál az egész sorozatban most már. Akkor inkább Miki. (de főleg Attila:)
Adrika, ilyen mondatokat ne írjál nekem "kivételesen igazad van". Azért, mert a Nóraimádatodtól nem látod az erdőt, attól még lehet, hogy az esetek 90 %-ában igazunk van, csak te ezt az egyet ismerted be!
kivételesen igazad van, miszerint NEM kellett volna beleszólnia. Imi felnőtt férfi, felesleges volt ezaz egész cirkusz.ő dolga hogyan keresi a kenyerét "másodállásban". szóval, most kivételesen Imivel értek egyet, hogy "jól oda szólt mindkettőnek".
összeházasodik attilával (akibe nem szerelmes), és megvonatja mikitől a láthatósági jogot... esetleg esküvő után leköltöznek kangyalra...
Egyébként is minek rohant azonnal Orsihoz? Mi köze hozzá? Semmi az égvilágon.
További ajánlott fórumok: