Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
de vannak.:DD
engem nem zavar, helyes gyerek ez a Bazsi:DD
"András felajánlja Balázsnak, hogy költözzön hozzá és a családjához."
Nincsenek még elegen abban a lakásban??
El ne felejtsük, hogy Kertészék nem túl magas ésszel megáldott díszpintyének, Gézának a taxizásra használt kocsija bűncselekményből származik: az ékszercsempészésből fehérre mosott pénzből vásárolta. /Nagy szerencséjére haverja-akit MÁZS játszott- a börtönben hallgatott, így ő nem került a rendőrség látókörébe../
Ez a kocsi fog bedögleni..
ha valaki nem takarít jól, akkor nem alkalmazzák. ennyi.
Miki és Balázs fognak még együtt sörözni. ha nem is most,de pár hét, hónap.
kíváncsi lennék, hogy mi az amit Nóra meggondol Mikivel kapcsolatban?
Miki és Bazsi tuti itt a történelem ismétli önmagát ugyanez volt Emma-András majd Clau-Juli esetében is. Sokkolta a hír, h más az apja mint, akit annak hitt aztán végül megenyhültek itt is ez lesz.
Egyébként asszem Nóra mondta Julinak ,h Vili bá nem takarít jól ezért nem is érte fel őt pedig amúgy magától értetődő lett volna.
De hát egyáltalán Vilinek mondta vki, h nem jól takarítasz? Mert sztem nem így ő hiheti azt, h mivel nem panaszkodnak nincs baj a takarítással. Meg kéne neki mondani, h pontosan mi a baj és lehet, h összekapná magát pl. Vili bátyám ugyan porszívózz már ki az ágy alatt is meg ne csak ott ahol látszik ( anyám mindig azt mondja, h látom megint csak ott porszívóztál, ahol a papok táncolnak, nem tudom ez a mondás honnan van ,de épp erre használjuk, ott takarít ahol látszik, aztán persze a kosz visszajön a szekrény mögül meg az ágy alól
érdekesnek ígérkezik
"Az aktuális rész ismertetője: Vanda elfogadja Szabi meghívását a koncertre. Imrét dühíti, hogy Vilmos eszeveszett spórolásba kezd. Vanda tette, hatással lesz Dani titkára is. Vajon László megint kidumálja magát Orsolyánál? Péter terve Linda meghódítására káros mellékhatásokkal jár. Géza taxija bedöglik, míg Kinga magajándékozza magát valamivel, de mindkettő komoly következményekkel jár. Nóra meggondolja magát Miklóssal kapcsolatban. Miklós nagyon összebarátkozik valakivel a Wekerle házban. András felajánlja Balázsnak, hogy költözzön hozzá és a családjához."
Julcsa takarítónőkeresése vajon új szereplő színre lépését eredményezi, aki aztán kavarni kezd? Avagy a dézsa vű esete Lacival és a felejthetetlen Majával.
:O)))
Így igaz.
Vilibát egyébként is csak egy férfi veheti védelmébe, bár a mi fiúink nem tették:)
Erről eszembe jut egy vicc:
A buzi AIDS tesztre megy a doktorhoz:
-Sajnos rossz hírem van pozitív lett a teszt.
-Jajj doktor úr, nincs valami gyógymód, amivel meggyógyulhatok.
-Hát nézze van egy új módszer, de még nagyon fiatal így nem hallott róla szinte senki és nem is biztos, h hatékony.
-Nem baj, én kipróbálom.
-Jó először is tegyen ki a tűzőp napra több doboz tejet, várjon egy hétig aztán minden nap igyon meg belőle 1 literrel, egyen hozzá napi 3-4 db. záptojást, némi rohadt almával.
A buzi hálásan köszöni és elmegy. A nővér később kérdőre vonja a dokit:
-Ezt miért csinálta, hiszen a teszt negatív lett
-Most megtanulja az a buzi mire való a segge.
Egy másik:
Két ember beszélget a kocsmában:
-Én már hazamenni se nagyon merek, mindig ugyanaz van. Már egy sarokkal odébb csak lépésben haladok, a kaput óvatosan nyitom és csukom, még a kertben leveszem a cipőmet, lábujjhegyen osonok be a lakásba, villanyt se kapcsolok, óvatosan bújok be az ágyba de az asszony mindig felébred és dühöng.
- Jajj komám, nem jól csinálod. Én hangosan dajdajozva megyek haza már az utcán rákezdek. Majd jól bevágom a kertkaput, hosszasan csörgök a kulcsaimmal, felkapcsolok minden villanyt hangosan végigtrappolok a lakáson, lehúzom a WC-t és közben azt ordítozom ,h orális szexet akarok, orális szexet akarok. Mindig úgy tesz, mintha mélyen aludna.
Bocsi,igazad van!
Egyszer én is írtam Miska b-nak és válaszolt is!