Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
mindenről lemaradtam tegnap,unokáztam,
aranylabda dijátadót néztünk,
de délután pótolom,
Nagyon szívesen!
Mondtam már, hogy nagyon okos kutyusod van??? Nagyon tetszik! :))
Be! Szonja bement! Az éjjeliőr rutin-ellenőrzése jött, ő elbújt, ellenőr elment. Ott minden az ő terveik szerint.
Zsolti bement a kórházba, ott műtét előtt az orra alá dugták a "szokványos" nyilatkozatot, hogy a műtét a saját akaratából.... utolsó mondat, tudomásul veszi, hogy akár le is bénulhat... és itt esik kétségbe. Számomra rejtély, hogy Giginél is volt egy ugyanilyen nyomtatvány, ebbe a mondatba ő is beleakadt... kórházba be, Zsolt eltűnt a szobájából, állítólag a kórházban mindenki őt keresi.
Gizi meghülyült, bevállalta, hogy 2 hét alatt befejezi a könyvet, közben a Rózsában is emberhiány van, + gyerek-zsúr, + jöttek a fotósok, hogy a könyv borítóra Giziről képet... megy a cirkusz, egyedül Laci örül, és büszke a nejére, mindenki más idegbolond. :)
van akit szeretünk,
van akit nem,
egy jó szinész,eljátsza a legocsmányabb szerepet is,
egy rossz a jót is elszúrja,
ettől függetlenül,vannak olyan szinészek akik nem szinpatikusak,és bármit játszik nem szeretjük,
neveket nem mondok mert nem szeretnék senkit megbántani,
attól még másnak lehet hogy éppen ő a kedvence,
mert ugye,,kinek a pap,kinek a papné,,
Mert a Wikin senki nem vette a fáradságot, hogy aktualizálja az anyagot.
A BK-ban ő az aki versengett Vili bácsival a díszpolgári címért, és minden aljasságot elkövetett, hogy ő kapja meg.
Mint szinész, valóban jól játssza a szerepet. Ebben egyetértünk! :))
Hölgyeim és Uraim!
Egy kis segítséget kérek! Ki az a Lugosi György? Mert elolvasván a Wikin a nacionáléját, sehol nem látom, hogy szerepelne a BK-ban! Vagy rossz szemüveget tettem fel?
Az Armand nevű színész, meg olyan, amilyen. Én Rékasi Karit is nagyon szeretem, de el kell játszani neki Bartha Zsoltot, mert azt osztották rá! A nagy színészek jellemzője, hogy a rájuk osztott szerepek szerint nagyon meg tudják szerettetni, vagy utáltatni magukat!
A szépség relatív. Lehet szép egy idős ember is és "csúnya" egy fiatal is. Akit szeretünk, tisztelünk, azt szépnek látjuk. A kisgyerek a legelőnytelenebb kinézető szüleit, nagyszüleit egyaránt szereti, eszébe sem jut, hogy csúnya, vagy öreg.
Szerettük Belmondót, pedig nem volt egy klasszikus szépség, szerettük Garas Rezsőt, pedig neki igazán nagy volt az orra. Szerettük őket, mert szerethető karaktereket játszottak.
Lugosi György negatív szerepet kapott. Armand karaktere tenyérbemászó, visszataszító, ezért nem szeretjük, sőt még csúnyának is látjuk.
Lugosi György remekül alakítja ezt a kiállhatatlan Armandot,tehát a negatív kritika nem a színésznek, hanem Armandnak szól, én így értelmezem.
nem is kell, hogy a Te eseted legyen
a szerepre éppen megfelelő, egy idősebb embernek még sem választhatnak egy Adoniszt
Bocsánat, nem akartam durva lenni, de ez olyan hirtelen jött ki belőlem. Tudom, hogy nem tehet róla, mert mindenki olyannak születik, amilyennek.
Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy a szerepe szerint nem igazán pozitív jellemmel indították. (Ezt szépen fogalmaztam ugy-e? Akkor most a dicséretet is kérem!!)
És még mindig nem értem, hogy tudott Vili bácsiéknak ennyire jó barátjuk lenni, mikor korábban egy kanál vízbe is megfojtotta volna őket. Most meg már ott jópofizik náluk vacsora vendégként.
"...rengeteg hozzászólásod kiverte ..."
Egyébként te se essél túlzásokba, mert ez volt legelső eset, amikor bármelyik szereplőnek a küllemére, a megjelenésére írtam véleményt.
Valakivel összetévesztel kedves, de új vagy még itt, megbocsátom neked!
Lugosi György-nem az utcáról került a sorozatba,bár itt nem a játékán,hanem az orrán és a rondaságán akadtak ki.Van olyan,mint ..... (ízlés szerint kiegészíthető),"küllemre" és játékra is