Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem vagy egyedül.
Sok-sok nőnek az érzelmek is kellenek hozzá, anélkül nem megy, vagy nem az igazi.
A férfiak szexualitása, nemi vágya mechanikus, ott ilyen probléma rendszerint nincs.
Ez a nagy különbség a két nem között.
Nincs mit tenni.
Nane. Manyus mint szellem visszajön. Ilyen is volt már ha jól emlékszem. Clauhoz szólt Zoltán szelleme mondván szüljön gyereket.
Miki mehet kutakodni az alvilágba, hogy ráleljen Zsolt bérgyilkos cellatársára.
Az egész, amit kiötlött, az alku a zsarukkal, egy képtelen marhaság és semmi jót nem remélhet tőle, pláne az akciótól pénzt nem.
Mesehősről lévén szó, ő nyilván könnyűszerrel megtalálja a pasit, hiszen neki minden sikerül, amibe belekezd.
..persze ha ő állja a fotózásának költségeit, az más.
Arra minden esetre jó lesz, hogy Lacit a hírre kiegye a fene és más, azaz Márk gyönyörködjön a képeiben, és nem ő..
Orsi meg a divatfotózás..furcsább ötletet ki sem agyalhattak volna.
Persze az ő külsejével, aki azért nem egy bombázó és már nem is "tini", jelentkezhet bármikor, csak aligha kötnének vele szerződést.
Még a hastáncolásból is kiszuperálták szegényt, pedig amint hallani, oda bárki mehet, csak pénzkérdés, hiszen a saját szórakozásukra művelik, és a tanfolyam nekik kerül pénzbe.
Szerintem félreértelmezitek ezt a "portfóliót".
Manapság nagyon sok nő csináltat magáról profi képeket, melyekkel a férjét/barátját lepi meg. Van, aki ruhás képeket, de legtöbb, aki rászánja magát, az általában azért kissé pikánsabbakat szokott készíttetni, általában fehérneműset.
Csak úgy, házi használatra :)
Sokan nagyobb fogyásuk, formába lendülésük után döntenek úgy, hogy büszkén megörökítik az eredményt.
Hétköznapi dolog ez már, semmi rendkívüli nincs benne.
Ó, nem az a baj, hogy idősebb! Hanem hogy meg is látszik rajta...
Nekem meg bejönnek a fiatalabb pasik, mondjuk -10 év.:) De ennyit én is simán letagadhatnék.:))))
Vártam, mikor szólal meg Laci, hogy kenjenek rá valami nagyon súlyos dolgot Márkra.
A bűnözők csak úgy bevallják egymásnak a fel nem derített ügyeiket? Mióta van vádalku, bűnözői szempontból ajánlatos hallgatni, vagy tévedek?
Ma amúgy a "csütörtöki szabály" jellegzetes előfordulását láthattuk.
Szerintetek látni fogjuk Orsolya fotóit? Ha van eszük a fk.íróknak, jó nagy kalamajkát szerveznek köré:))
Márk séfünk nagyon együttérző, jól játszik a sebzett női lélek húrjain :DDDDDDDDDDDDDDDD
tulajdonképpen terapizálja Orsit, nem?
Nekem egyébként nagyon szimpatikus Babitsek Barnát, jól is játszik.
Egy idő után nem fokozódik a hiányérzet, hanem átáll a szervezet az aszkétizmusra. Nem jó, de nem is lesz rosszabb.
Szerintem ott kezdődik, ha egy nőnek gyakorlatilag nincs szünet két partner között. Mire megszabadul az egyiktől, addigra már elő van készítve a másik, ergo nincs ideje fellépni a hiányérzetnek. Szokták hívni liánozásnak is.
:D
Köszi
nem igen voltak most érdekességek.
Annyi hogy Orsinak lesz majd portfóliója hogy nőjjön az önbizalma.Ja meg talán annyit hogy Linda anyja megakart ismerkedni Petivel és amikor Zsófi nem volt ott közölte velük hogy még ne csináljanak gyereket és oda adott Petinek egy asszm talán 10-es doboz kotont :-D