Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az aktuális rész ismertetője: Márk és Nikolett szorosabbra fűzik kapcsolatukat. András és László új feladatot találnak maguknak. Vanda fél, hogy Bea kikezd Szabival, és kapcsolatukban egy újabb fordulat borzolja a kedélyeket. Nikoletthez nem várt vendég érkezik, aki rettenetesen megrémíti, és a céljai az egész család életére befolyással lehetnek. Attila nem várt bejelentést tesz Nórának. Claudia új tervvel áll elő.
bmeg.....:S:S
Kérhetsz nyugodtan, a buszjegy vagy vonat árát (amelyik olcsóbb)fogják elszámolni!
Az a vicces, hogy én is kétszer voltam még Fehérváron és eszembe sem jutott útiköltség-papírt kérni...Hiába, a cipésznek is lyukas a cipője.. :-)
A Szabolcs az nekem is tetszett, de a páromnak nem. :P
Én szoktam húzni a párom, hogy: Na, majd ha már Mátéka itt rohangál köztünk! - meg ilyenek. :D Nem tartja olyan viccesnek! :P :D
Az a baj, hogy a párom is makacskodik, lagalább annyira, mint én. :P
A végén még nekem kell engednem, bár én nem akartam olyan nevet, ami már van a családban.
kérdés jön majd:DD
" és Iza név valamint Zoli nem tetsziiiik??:O"
nem is tudom..:DD
Lehet egy kiskölöknek 2 neve :DD
miért ne?:DD
de mi köze ahhoz,hogy a bk-ban is van Máté?XD
én nekem ha lesz majd gyerekem (;) )
lány nevekből nem is tudom melyik tetszik..
fiú: kristóf, ignác,ármin
és stb.. így nem jut eszembe igazán..
Célia!
Nagy-nagy gratula a babához!
jah,nekem is hiányzott..:P
mindjárt bontok is pezsgőt,hogy ünnepeljek:o:DD
éljen és remélem,hogy a "drááááááága" stohlbucika vezeti majd...:S
én nem szeretek ítélkezni,de ez akkora sunyiság, és igazságtalanság, hogy az csak na:@
majdnem megölt pár embert,s ismét a topon van????? undorító...:S:S.... attól még hogy kifizetett akárhány milliót, csakhogy "helyrehozza" a bűneit, azzal még NEM tett jóvá semmit.. ilyenkor nem gondolnak arra, hogy akik majdnem meghaltak (pl az idősbácsi) hogy a becsületével játszanak?? az szerintük milyen érzés neki,hogy pénzzel intézik el ezt?
való világ pedig egy média sz@r.. már hogy őszinte legyek..:S:S
:DDD
És képzeld, kicsit utángondolva jó lenne ha azt kapna, mert én Mátét szeretnék, és az ugye van is a BK-ban! :D Viszont a párom Ádámot akar, mint az öccse.
Ha lány lesz akkor tuti Dorina lesz. Már régóta tetszik ez a név és ezzel a párom is egyetért. :)
ATYAÉÉÉÉÉG!
most néztem meg az adatlapom:
3 éve vagyok már ide regisztrálva!
Most már aktuális lehetne egy személyes diskurzus is! :)
tegnap mondja párom:
-Csókolom, sört kérek!
-Alkoholmentes lehet?
-Játékpénzzel lehet fizetni?