Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
színhááááááázbaaaaaaaaaan??????????
:O:O
jóó, legyen;) :DD
HUMOR
Két nő beszélget.
- De régen láttalak. Mi történt veled, drágám? - kérdezi a szöszi.
- Jaj, ne is kérdezd! Hepatitisszel feküdtem...
- Igen? És mi van azzal a másik göröggel?
sziasztok
lehet nem idevaló a téma,de azt szeretném kérdezni h szerintetek a Gizinek miylen színnel lehet festve a haja? nagyon tetszik,olyat szeretnék,de fogalmam sincs miylen szín az!
köszi a válaszokat! :)
julis legyen. ő annak idején úúúúúgyis annyira "szerette"..
csak kérdés mit szól majd andrás?:O :DD
ja neeeeem.. ott van zsófi :))
na igen, ezaz, hogy sehogy..
tényleg idegesítő, hogy mindenért sír attila, ha miki meg mer jelenni itt ott amott a családi ünnepségeken, akkor ő kiveri a balhét.
bár, sokszor miki sem bír magával.. múltkor amikor zsolt megköszönte berényinek, hogy segített neki, attila már akkor tette a megjegyzéseket.. nos, mikinek nem kellett volna foglalkoznia vele (én legalábbis sajnos(?) olyan vagyok ha beszólnak, leszarom,majd lenyugszik..)
ha meg attilának nem tetszik valami, akkor lehetne annyi esze felnőtt ember létére, hogy inkább távolabbra ülnek egymástól.. és persze amikor mindenki bevédi attilát, hogy jó akkor az egész ház beszél majd mikivel, h ne jöjjön el ide oda.. minek? ő élete. eldönti, h akar-e menni vagy sem? nem tudom, hogy attila mit szólna, ahhoz ha miki tenné ezt, hogy az egész házat megkérné arra, hogy ugyanmár beszéljenek már attila fejével,miszerint maradjon a seggén,mertmert..
ismét hisztizne. ne szóljanak egymáshoz és ne is nézzenek egymásra. eskü úgy viselkednek,mint valami óvodás hülye gyerekek..
"egyik fórumon olvasgattam ami teljesen igaz, hogy nórának kezd teli lenni a "töke" azzal, h attila kicsinyes. viszont az sem oké, h miki "elrabolja" timikét, hiszem ámítgatja és becsapja.
azt hiszem ma lesz az amikor kiderül, vagy max péntekig hogy mi lesz ebből?"
"egyik FÓRUM" én arra a részére írtam, Nórának teli van az izékéje ezekkel a dolgokkal.
én viszont egy valamit nem értek.
ha attila dolgozik(?) bár, ez sok mindenkinél kérdéses....:S:S
hogy hol? és a gyerekeiről miért nem beszél soha? eddig nem igazán mesélt róla..a saját családjával nem igazán törődik,nem hallani, viszont másba szereti beleütni az orrát.
Inkább azt kéne elővennie, mert ott még talán lett volna esélye is, h ráverje elvégre elég amatőrök voltak vagyis biztos sok nyomot hagytak maguk után, volt bizonyíték.
Most meg hiába kapálózik a rendőrség is elfogadta a verziót ,h csak tőrbecsalta a bérgyilkost. Nem tudom mégis miben bízik hogyan tudná bebizonyítani, h tényleg meg akarta öletni. Sehogyan.
kérlek olvasd vissza hogy mire írtam:))
honnan "másoltam" be. :))
nem tudhatod,hogy milyen a hangom..:))
vagy inkább nem is akarsz velem talizni? :( szomorú lettem:( :DD
Attila miért lenne kicsinyes?! Amiért jogi útra tereli az őt ért sérelmet? Igaza van, még ha ez nem találkozik is Nóra egyetértésével.
Már Miki sírrablása idején meg kellett volna ezt tennie, ami minden idők egyik legaljasabb cselekedete volt a nagy /arcú/ Berényinek.
ő is Adri?? :p
mármint silk :DD
szerintem holnap megyek Budára. ma még pár dolgot elintézek és akkor lehet róla szó.
vagy ha nem péntek, akkor hétfőn is jó. szóval ma nem,de holnaptól igen. :DD
nem tudni.
énekeljek neked?:DD
;)
örülök, hogy tetszett.
szia neked is.
egyik fórumon olvasgattam ami teljesen igaz, hogy nórának kezd teli lenni a "töke" azzal, h attila kicsinyes. viszont az sem oké, h miki "elrabolja" timikét,hiszem ámítgatja és becsapja.
azt hiszem ma lesz az amikor kiderül, vagy max péntekig hogy mi lesz ebből?
Kassa környékét nézegette a térképen, de arra felé nincs senkije, se távoli rokonai, se barátai.
Egyébként is ő magányos harcos és az is marad.