Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Így is minden pénzük rámegy a repülőjegyre. Törzsutaspontokat persze szerezhetnek. ;o)
Tehát Tóbiás + Kristóf kinti jövedelme lehetővé teszi egy párizsi lakás bérlését + a heti ingázást? Azért nem nagybank igazgatótanácsi tagnak mennek már, de a BK-ban minden lehetséges.
Megnyugodhatsz: A műsorújság előzetese szerint a november 5-én kezdődő héten sem. :O)
Miki régi szerelme. Nem is tudott róla, hogy teherbe esett. A nőnek nem kellett a gyerek, így intézetbe adta. Onnan fogadta örökbe egy pár, akik sajátjukként nevelték. A nő talán Ausztriában él, Miki felkereste, de nem kért a múltjából.
A visszaemlékezős részekben volt. Lacival akartak asztalosműhelyt nyitni, csak Laci inkább a Berényi testvérekkel tartott.
Tudjatok hogy Balazsnak ki az anyja?
Azért ez elég éprdekes volt... Arra számítottam, hogy a legvégén meglövik Mikit, aztán hétfőig izgulhatunk, hogy megmarad-e... De ez így nagyon eredeti volt, és jó volt látni a régi "hullákat"... Örülök, hogy Miki megúszta... :)
Karesz? Ő ki, nem vettem észre, hogy említették.
Ez nekem is megfordult a fejembe, de elhessegettem épp emiatt én is.
Valamiért behozták a visszaemlékezős részeket és az eddig sosem említett Kareszt. Bár a vezetéknév nem stimmel, a Harmath testvérek lehetnek-e az ő gyerekei?
Lehet, hogy Zoli helyett ő halt meg 20 éve? Akkor hol van Zoli? Amnéziás lett azóta? Vagy 20 éve új életet kezdett? Ne már... Bobby óta nem menő visszahozni a halottakat! Ennyi év után pláne.
azzal lett vége,hogy visszahozták az életbe,
a végén jött ?? vagy mikor ????
korán belealudhattam...
de ebbe nem mentek bele egyik fiúnál sem a munkáltatók...
Inkább mondjuk úgy, hogy talán az ő kezében sült el véletlenül a pisztoly!
Nyilván nem Mikit akarta likvidálni.
Én korábban azt prognosztizáltam, hogy Nóra is egy stukkerrel megy oda, de tévedtem. Egyébként jobb húsban van mint Szonja, nem csoda, hogy majdnem kicsavarta a kezéből a fegyvert.
Zsófi megy Párizsba, és Párizs fél uton van Lisszabon és Oslo között.azért mennek Tóbiék is Párizsba,aszem 4 napot dolgoznak 3-at meg Párizsba
Én úgy tudom ahogy leírtam, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Talán valaki tudja a tutit, akkor írja meg, vagy majd kiderül egyszer hónapok múlva.
Most nem az van, hogy mivel a leendő munkahelyük nem vállalja fel nekik a párizsi lakás bérleti költségeit, először úgy nézett ki, hogy ez a terv nem jön össze. Kiderült, hogy Zsófi is Párizsba költözik, így majd oda szállnak be a költségekkel, és ott lesz nekik is egy kuckó. Vagy rosszul értelmeztem?
Miki egy tipikus ember : jó és rossz tulajdonságokkal, maradjon csaj ilyen
így érdekes...
milyen doki ???? na, akkor elaludtam.....kösz
Szerintem maradt amilyen volt, már egyszer próbált megjavulni és nem ment neki. Jó fiúként nem tudnak annyi csavart belerakni a történetbe. Biztos, hogy felépül, előbb-utóbb szembesülnie kell Szonja árulásával is. Nem hamar lesz, mert néztem én is előzetest, egész már témák lesznek. Mikkancsunk biztosan csendesen lábadozik.
És a kedves hulláknak vajon sikerült Mikiből jó embert faragni, vagy győztek a kevésbé kedves hullák és marad Miki épp olyan, amilyen volt ?
Azt mondta a doki a végén, hogy visszajött. Szóval csak addig volt "odaát", míg nem találkozott a régi kedves és kevésbé kedves hullákkal.
Két meleg legény félhivatalos összemelegedése? Na az aztán valóban izgalmas. Nekem, heterónak nyilván más a véleményem, de azért elfogadom a másságot.
Csak ne vonuljanak pl. az utcára hirdetni magukat, mert attól agylobot kapok!!!!! :-((((((
Tóbiás Lisszabonba, Kristóf Oslóba megy, de közös lakást bérelnek félúton Párizsba, - mert Zsófiék oda költöznek - így ott találkozgatnak és Bencét is többet láthatják (a fiatalok)
A 45-ik héten sem tudunk meg semmit Mikiről és a deszkásokról a műsorújság szerint, viszont nov. 8-án ez a nagyon naiv Aliz 15 millió forintot ígér Dávidnak a golfpálya megvásárlásához Krisztián háta mögött.
Az azert foleg gusztustalan lenne, hogy Szonja lefekudt a nagybatyjaval, es csokolozott az unokatestverevel.
Uh szerintem nem Zoli gyerekei.
További ajánlott fórumok: