Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem csodálom.
A kis Zsófi/Linda alakítója/ színésznek bántóan tehetségtelen, gyerekes, iskolás stílusával csak borzolja a nézők idegeit..
Hűha, én már el is felejtettem, hogy van egy fia.
Bár azt hiszem, Zsolt is, meg az írók is....
Bocsi az elírásokért, javítottam:DDD
A szánalmasságában egyetértek. És ez vonatkozik a megformálójára is. Igazi antitalentum, aki még normálisan szólni nem tudott egyik gyerekhez sem a sorozatban, a hideg ráz a nyálasságától, és a szemforgatásban kimerülő alakításaitól. Brrr
Én a jellemekről írtam, ill. vontam párhuzamot kettejük között.
Jockey sokat vétkezett a családja ellen, ez nem vitás, a felesége ellen különösen, de annak alkoholizmusáért közvetlenül nem felelős, azért a gyenge akaratú Samantha hibáztatható..
Jockeynak volt humora, sármja, intelligenciája, olykor öniróniája is, Miki karakterében semmi vonzót nem találok, semmit, ami megfogná az embert./Az pedig a kutyaütő írók szánalmas balfogása, ahogy a kislányával játszott legutóbb, mintha az 3 éves lenne../
Ez az én szubjektív véleményem.
Ezek nagy része nem kihasználás vagy saját céljaira felhasználás.
Nórának is van jóval több a rovásán, pl. mikor Kangyalra ment és eltiltotta Timikét Mikitől. Na pont Nóra az, aki Timikét arra használta nem egyszer, hogy Mikit sakkban tartsa. Egyfolytában azzal fenyegette, hogy eltiltja tőle, nem engedte neki látni, stb... Az egy dolog, hogy Miki szemét volt és Nóra haragudott rá, de Timikét első pillanattól fogva imádta és eszébe sem jutott bántani. Nórának nem lett volna joga eltiltani tőle.
Gyuszi eléggé úgy viselkedett, mint egy kisvárosi ripacsszínház primadonnája, de hát az élet kemény, válság van stb.
:ODDD
Kár lenne a Dallas szereplőinek jellemét elemezni, de azért a testvére ellen (is) áskálódó, a feleségéből alkeszt csináló Jockey-ból ne csináljunk már családi hőst!
Zsoltika sem maga a szívjóság, elfelejtettük neki a gyújtogatást, Szabi ijeszgetős fojtogatást, és a többit? Miki nagy g...i, de ezzel bizony nincs egyedül ebben a sorozatban. Az sznob úrinő Klau sztem semmivel sem különb.
Nóra-nagy valószínűséggel megjósolható-hogy idővel visszatér Mikihez, pontosabban visszafogadja őt.
Ő más esetekben sem szorgalmazta férje megbüntetését, pl, amikor Claudiát önös érdekből pincébe zárta, amikor milliókat sikkasztott, amikor a sógornőjét megmérgezte, amikor betört Attila irodájába, vagy amikor feldúlta az apjuk sírját.
Vajon miért nem?
Mert illúziókat táplál irányában, mert érzelmileg jobbára ma is hozzá húz.
Ez tagadhatatlan.
Ő azonban legalább szerette a szüleit, ragaszkodott hozzájuk, Miki azonban/aki mellesleg árva/ senkit nem szeret a környezetében, kizárólag csak önmagát.
Ez különbözteti meg Jockey jellemétől.
Na igen és vagy egy évig ott is volt közben Möszijőberzsével élt együtt.
Amúgy megcsalásban nincs mit egymás szemére vetniük. Nóra Möszijővel Miki Majával ugye akkor mikor házasok voltak. Azon kívül meg nem érdekes, Miki futott pár kört Andreával is közben.