Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Azért ez mókás, a nagy appkirály mobiljára akarnak kalóz appot telepíteni :D Naná, hogy ebból nem lesz semmi...
+t De hagyjuk is,nem akarok én itt rossz hangulatot .
Küzdök ezzel magam ,majd egyszer jobb lesz .
Ő egy régebbi cica akiről a nevem van ,de igen valóban nemrég vesztetem el a cicámat Pötyikét és a kutyusomat Romykát :(
Olvastam itt nem rég a cicádról. Sajnálom :-(
Szeretem nagyon a macskákat is. Akartam is egyet a kutyusunk mellé, de lakásban nem lenne olyan jó neki, meg a párom is ellenezte.
Semmi baj,cuki a neved :)
Hát ezért ez nem ilyen egyszerű.Gondolom Bluetoth-on akarja,nos ott először is mindkét telón be kell kapcsolni bt-t utána elkezdeni küldeni a cuccot a másik telóval elfogadni amit küld és hát ez nem 1 perc de nem is 5.
ja és majd Gergő nem veszi észre,
Jaj, bocsánat. Én le vagyok maradva egy nappal. :-S
Mindig az ismétlést nézem a sorozat+ csatornán.
Törölni szerette volna az anyját a társkeresőről, de így sikerült. Lehet, hogy nem is tud róla, hogy átállította.
Ettől még azért megmondhatta volna, főleg, ha ahhoz volt bátorsága, hogy odamenjen az anyjához és beégesse őt.
Kisköcsi állította át a korhatárt ??
na igen,de azért mégiscsak,,,,,,,,,,,,
Ettől függetlenül van némi igaza.Kinek mi köze hozzá ?
Igen ,lehetne a fia ,a lánya nem sokkal fiatalabb mint a pasija.
akár fia is lehetne, legfiatalabb nagyszűlők 30 évesek
Igen, Máté azért bizonyos szempontból elég szerencsétlen... Az igazi apját szinte nem ismeri, először András nevelte ő meghalt, megkedvelte Attilát, aki vele mindig nagyon rendes volt, most őt is elveszítette.. Az anyja meg egy csomó ideig börtönben volt,aztán meg sokat veszekedtek Attilával, de egyébként is alig van otthon. Ha rendes családban nő fel, talán nem ragaszkodik ennyire a felnőttekhez...
de 30-asnak soha nem fog......engem nem zavar, ha a nő idősebb, na, de ennyivel...
Én nem Timiről és Oszkárról beszéltem, hanem Juliról és az új lovagjáról.
nem tűnt nekem olyan fiatalnak, Attilának tényleg semmi köze hogy Juli kivel találkozgat főleg hogy neki ott van Janka
de ezekről nem Máté tehet, hanem a családi légkör
Érdekes.Kiss P.B. jóval fiatalabbnak látszik. Aradi kb. annyinak amennyi. Pesák viszont jó 10 évvel többnek,de hát neki muszáj hozzáöregednie Janzához.Bocsika :)
Ja, és még annyit:
Julit köztudottan nem kedvelem, mindig a "Kárpátok James Bondjának" (Attilának) a pártjára álltam, most azonban csalódtam benne!
Képes volt leskelődni, mint egy szurikáta, majd lerohanta és beszólt Julinak, milyen jogon is tényleg?!
Ami pedig a korkülönbséget illeti, ez a Márk (?), még Petinél is fiatalabbnak tűnt tegnap.
Kivételesen megnéztem és Peti (Kiss Péter Balázs 29), Balázs (Aradi Balázs 25), és Gergő (Pesák Ádám 24 éves), nem akartam elhinni. És de!) Pedig Gergő, idősebbnek tűnik, Petinél és Balázsnál is.
Ha Gergő jelent volna meg Julinak a randevún, nem tűnt volna fel annyira az a húsz év. Szerintem.
További ajánlott fórumok: