Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem láttam a 2. részt! Orsi összejött Márkkal?? :O Szex is volt, minden?
Nem is szoktam a mellemről képet felrakni teee! :D
De a pocim most nőtt megint, arról majd talán ma rakok fel képet. :)
Ennek én is örülnék, de ebből nem lesz semmi, ha jól tudom, Laklóth Ali Győrbe szerződött..
:) Ez így van!
Csak külsőre helyes Zsófi pasija, de nem kéne mint férfi, mert nekem túl nyálas. :)
Jaj, akkor nem ő! Húúú, ki az a pasi...ő is ilyen kis borostát hordott és Tildával volt...Erik, na! :D
nem, nem furcsa. az elmúlt 11 év alatt teljesen hozzászoktam az ilyen dolgokhoz :-D
na, az lenne még tök jó, ha a vacsora hátralevő részében teljesen elmérgesedne a helyzet, és amikor már gyakorlatilag fojtogatnák egymást, csöngetnének, és megjelenne radnics...
orsi nem szarvazta fel. ne feledjük, orsi és laci szakított (orsi kidobta lacit), szóval ez már nem megcsalás...
a sorozatban már általánossá vált a részleges időgép használata. van, akire hat, és van, akire nem. így lett a 3 éves timike iskolás, és így lehet, hogy vanda ún. 'terhessége' még csak 1-2 hónapja tart, a külvilágban már 5-6 is eltelt...
Én mostanában nem nézem olyan szívesen, mert nem dob fel, de azért nézem, megszokásból is:)
De uncsi már ez a sok valószerűtlen hülyeség, pedig anno azzal jött a BK készítője, hogy életszerű történeteket visznek a sorozatba, példakövetés és okulás végett.Na ezeket inkább ne kövesse senki:)
Jó is az lehet nézni a csajokat. Annál már csak a 200 női mell jobb :)
Igen, így van.
Zsófi viszont megéri a pénzét..
Észrevettétek, hogy Dávid most nem annyira nyálas, mint régebben volt?
Nem újdonság ebben a szappanoperában, hogy a karaktereket negatív irányba viszik, ellenszenves tulajdonságokkal ruházzák fel, mert így lehet igazán érdeklődést kelteni, nézettséget növelni-gondolják a készítők.
Az új szereplők is kivétel nélkül jól indulnak, szimpatikusak, törekvőek, idővel azonban előtérbe hozzák a népszerűtlen tulajdonságaikat, és ettől kezdve már ezek dominálnak.
Aki nem intrikus, rossz indulatú, az is mértéktelenül fecsegő, pletykás, ilyen volt Niki, vagy jelenleg pl. Kinga, Nóra, vagy Juli.
Ez élteti ezt a házat.
Adri, ez nem érvelés, hogy ha valamelyik kedvencedről negatívat írunk, akkor azzal jössz, hogy xy sem különb. Meglehet, de NEM ERRŐL VAN SZÓ. Nóra undok, Kingáról nem beszéltem.
Nana, Dávid klasszisokkal jobb pasi, szerintem nagyon is különböznek:)
Nóra mostanában nagyon negatív szereplő, nyoma nincs a régi kedves, okos Nórának, de gondolom már uncsi volt így a karaktere, ezért kitaláltak neki egy stílusváltást.Hátrányára.
-Meg kell adni, Valter birka-türelemmel viselte Nóra eléggé provokatív stílusú faggatózását, más már régen elküldte volna őt melegebb éghajlatra.
Még nem tudni, mi következik ezután.
-Laciból komplett idiótát csináltak, burleszk-filmekbe illő helyzetekbe bonyolódik, ami inkább szánalmas, mint humoros, az íróknak ennyire azért nem kellene átesniök a lovacska túlsó oldalára.
kezdtem neki megbocsátani a "misz" viselkedését....:DD
hát, azért kingácska sem különb a sültkrumpli(bocsi krumpli) eszével....XD
Még hogy nem volt kedves! Iszonyat bunkó volt... Pedig már épp kezdtem megbocsátani neki korábbi mísz viselkedését, mert egész normális volt újabban. Eddig.
Na és mit szóltok, hogy Miki szinkronúszást nézett a tévében? :)))
lehet,h nem volt kedves de igaza van,mert nem csoda h amik voltak azért azok után gyanakodik....
Mikor a nő zsörtölődik magában az autóban, hogy a pasi biztos megcsalja, mert konferencia minden héten, na persze, meg hogy az autó is állítólag használt, na persze... És valami olyat mondanak, hogy valami legalább igaz.
Viszont visszatért az autóreklámban..:)
Kitiltani kár olt Gézát elvégre az ő péze is pénzt és a pénznek amúgy sincs szaga, még jól is jár Zsolt a a legnagyobb ellensége is nála tapsolja el a pénzét.
Nora nagyon primitiven viselkedett! Nem asztali tema masok gyanusitgatasa.
További ajánlott fórumok: