Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mármint ahhoz illeszkedik, hogy Walter halni készül.
Biztosan azt akarja,hogy Klaudia megutálja...mert ugy véli,hogy akkor nem fáj majd annyira a halála..vagy ha meghal,akkor nemakarja,hogy klaudia ugy veszitse el miután már beleélte magát a szerelembe.Szerintem ezért teszi.
Meg tudjátok a multkor egyik részben volt az a képekkel amit Attilával intéz..azt mondta,hogy "ha esetleg történne velem valami"..Hannára gondolt,hogy akkor valami tartaléka legyen.Gondolom én!
No ezt jól megmagyaráztam..olyan hozzászólás lett,hogy csuda.Remélem egy kicsit megértettétek amit irni akartam.
Genya dolog volt, mikor mondta Claudiának, hogy csak azért kereste meg, hogy Hannát bejutassa az elit képzőbe.
olvastam a tartalmat,ami ma volt:D:D nóra 2000%, hogy FÉLTÉKENY.ismét azokat a dolgokat műveli,mint eddig:D:D
És ebbe illeszkedik az is, hogy a lányát ösztöndíjjal, a "legjobb" bentlakásos iskolában helyezi el.
szerintem is beteg...de azert nemkellene ilyennek lennie..utalatos
pedig azthittem hogy most mar normalis lesz...
Én valamiért úgy gondolom,hogy Valter valami bategségben(esetleg halálos betegségben)szenved és azért van az hogy nem iszik alkoholt meg ezért akarja elmarni a Klaudiát.De ezt csak én gondolom,hogy igy lesz.
A Zsófi már sejti, hogy Valter nem mond igazat.
Ok! De szerintem akkor is túlzás a Peti viselkedése.
Valter miért lett ilyen paaaraaaszt??????
jaaaj de utalom a Valtert...
Együtt találták ki és Balázst se kellett noszogatni, belemenjen.
Így igaz lesz itt még kibékülés.
Az ok, hogy tartozik, de így megalázni? Mikor meg qrvára kellett a pénz, akkor "kihasználta" Balázst.
Orsi is mintha kezdene visszaszeretni Laciba...
Végül is igaza van, tartozik neki Balázs, belement a fogadásba és veszíteni tudni kéne és a fogadást is állni kell. Így van rendjén.
Nóra féltékeny ez a végjelenet nagyon ott volt, amint megtudta, h mi van rögtön rohant át jelenetet rendezni.
ez a Valter.....kö.sög....
a ja azért örökölt tőle egy s mást és hiába játsza a jófiút nem különb nála, ilyenkor azért kiderül.
Tipikus Miki-szokás!
Viszont még mindig magas nekem, hogy vacsoraidőben, amikor csúcsforgalom van egy étteremben, Márk tévézget a babájával.
Balázs úgy látom megint átkapcsolt genyó üzemmódra. Fogadtak veszített és nem akar fizeti. Ez tényleg genyóság. Bezzeg ha ő nyert volna tuti tartaná a markát.
Ez olyan mint amikor Imi rájött, hogy Niki bogyókat szed. Ő is váltig tagadta és még meg is volt sértődve hogy hogyan mernek ilyet feltételezni róla. :P
Kinga mást se csinál hetek óta mint pletykál fűnek fának, mindenki dolgába belekontárkodik és emiatt sorra kapja a letolásokat. Igazán tanulhatna már belőlük.
Nálunk is csak egy-kettő volt.
További ajánlott fórumok: