Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
egyetértek, Joys,
Dorka sokkal rosszabb volt, Mariann pedig profi.
A Nonstopot kezdettől utálom, bugyutaság.
jaaa, jól van értem :D:D
ja gondolom....:))
Ez bennem is felmerült. Mikit számító, őszintétlen pasinak ismertük meg, és ezt egyszer már eljátszotta Szilágyi Andinál.
Az ilyen emberre mondják, hogy az sem igaz, amit kérdez..
Ki látta z X-Faktort tegnap? Mindkét "párbajozó" ideges, sokat hibázó volt tegnap, de én S.Dorkát küldtem volna haza, nem Szabó Mariannt-de mindegy.
..és nekem már lassan elegem van a tegnap végig bohóckodó, "vegyes-felvágottat" előadó srácokból is, de úgy látszik, a telefonon, sms-en szavazók másként látják.
Maga a BK honlapja árulta el magát (szerintem véletlenül), amikor Valter visszatért, és beszélt Julival, aki kikotyogta a dolgokat Claudiáról.
Akkor írta a honlap az aznapi ismertetőben, hogy (nem emlékszem szó szerint, de ez volt a lényege):
Valter örül, de aggasztja a saját betegsége.
Tehát nem volt szó halálos betegségről.
A halálos szerintem onnan jöhetett, hogy Valter sokat beszélt a halálról (a sajátjáról).
A látottak alapján ez nem is kétséges. A megelőző hetek azonban, amikor-megtudhattuk, hogy Zsolt nem tud aludni éjjel, aztán az irodájában, nap közben hiánytalanul pótolta, ez valahogy nem győzött meg engem, hogy rendkívüli mértékben bánkódna a szakítása miatt.
Én ennek a bánatnak, belső vívódásnak nyomát se láttam. Tudom, hogy Zsolt kemény szívű, aki nem könnyen adja ki érzelmeit, ennek ellenére én azt vártam, hogy valamennyit mégis érzékelünk majd ebből.
Számomra ez teljes egészében elmaradt, amit én rendezői hibaként értékelek.
így fognak újra összejönni :)))
Claudia nagy-nagy báantára
Mai előzetes, éppen most mutatták:Zsófi zokogva hajol a kórházi ágyon fekvő eszméletlen Zsolt fölé.
Akkor alighanem jól sejtettem, infarktust kapott, ez a koszorúerek elzáródása..
/Csak megzavart a tegnapi rókázása, úgy tudom, közvetlenül nem ilyesmi előzi meg, hanem erős mellkasi fájdalom./
Úgy érzem, nem vagyok elfogult az X-Faktorral szemben, de magasabb színvonalú műsornak tartom, mint a Megasztárt, főként mert több a jó képességű énekese.
Az érzelmi felhajtás egyaránt /túl/ nagy-mindkettőben, különösen az utóbbi van jobban kihegyezve az érzelgős-könnyes jelenetekre, no meg a zsűritagok/mentorok/ egymás közti beszólásaira, de még így is inkább az X-Faktorra szavazok.
..és mi van, ha Zsófi gyanút fog, és utána jár?
Attól még Valter nem gyógyul meg, már ha tényleg halálos beteg, ahogy így a topikban valaki előre kikotyogta..