Miki viszont ma jól alakított sztem most sikerült elzavarnia a két huligánt, amúgy megérdemelték, hiszen tahóság volt letámadni Petiéket pláne, h a pénzüket már rég visszakapták.
Hát nemtom Petinél speciel két fejjel magasabb és dupla olyan széles volt az egyik a másik meg kb. Balázs súőlycsoportja, nem sok esélyük lett volna.De ha hamarabb szereznek vascsövet akkor igen.
"Nora szerintem marhara feltekeny, hat a Stella nagyon jol es intelligensen megmondta a velemenyet. Es oszinten Stella sokkal helyesebb is, bar fura fogai vannak, de meg az is jol all neki, nem mint most az utobbiakban a Nora boszorkanyos haja. . . nagyon csunya szerintem. "
bocsi,de egyikkel sem értek egyet....max azzal, hogy nóra féltékeny....
Akkor még nem ez a hajszíne volt:) Ez még csak pár napos, úgy vettem észre. Én nagyon észreveszem az ilyet.
Egyik kolleganőmnek fekete a haja, és annak ugyebár nem sok árnyalata van:) De amikor befestette mert már kezdett lenőni, azonnal észrevettem,hogy erősebb, intenzívebb lett a fekete szín. Senki nem vette észre rajtam kívül :)
Igen, az nekem is jobban tetszett, nehezen szoktam meg ezt a "rézvöröset". Kb olyan volt régen mint Zsófié nemrég. Szőkés melírok és barna alaphajszín.