Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Azt figyeltétek mennyi üres páleszos üveg volt a szatyorban?
Gizi nem olyan régen kezdett el ismét vedelni, ekkora mennyiséget csak úgy ihatott meg ha napi min. 1 üveggel benyakalt. Az meg rögtön látszana rajta, hiszen kb. járni nem tudna.
A férfi az rendhagyó szó, régen mélynek tekintették rejtélyes okból, a rag illeszkedése pedig azért ingadozó, mert a mostani nyelvérzék már magas hangrendűnek érzi. :) Hasonló, mint a derekam, vagy a célhoz ér. :)))
Szerintem aludj jól. Igazad van. Provokálni akartam. Elnézést kérek! :)
A wikipaedián van róla cikk, de most hirtelen nem olvastam el Van aki a wikipaediát nem tartja hitelesnek.
Nem ezért írtam, de jó az ötlet! :)
Szerintem a férfinek a jó, mert magas hangrendű szónak magas hangrendű a ragja is. Rosszul tudom?
Utánanéztem, a Berzsenyin végezte el a színművészeti szakot, van ott is.
Miért, neki semmilyen színészi papírja nincs? Se egy színitanoda, se egy stúdió?
Nem, de Lóránt Kriszta analógiájára utaltam.
És Anasztáziát mellé konyhalánynak. Amúgy apróság, de a Rózsában konyhai kisegítő sincs, sőt Fantom Gyuszival ellentétben ilyen alantas munkáról sohasem esett szó.
Miért, atomfizikus szakot végeztél, vagy legalább atomfizikus tanfolyamot? :)))
Ezen az alapon én meg atomfizikusnak is nevezhetném magamat.
:ODDD
Amúgy kézenfekvő a megoldás: Sztellát kell alkalmaznia Zsoltnak, ő úgyis egész nap csak főz. :)))
Én értettem, tényleg csúnya így mondani, de 80as talán pont a helyzet faramuciságát akarta ezzel érzékeltetni?
Itt mégis spontánabbak az összefutások, mint a Rózsában. Apropó: Zsófi állt be a konyhába, vagy Zsóti bácsi, ideiglenesen kipótolva Márk (Vazul, vagy akár Hugó) helyét???
Mindketten tévedtek. Sejtettem, hogy a leglényegtelenebb dologra fogtok tippelni, mármint a szóhazsnálat, pedig épp én fejtettem ki, hogy van, amikor így is, úgy is jó.
Na szóval az volt a bajom, hogy nem férfinek fekszik le a nő, hanem vele, és nem nyelvtani értelemben. A -nek alárendeltséget, szolgálatot sugall, ilyenről meg már szerencsére szó sincs.
Sokadszor mondom: Én gyakorlatilag semmit sem láttam a Szomszédokból.
És ő egyengetné a naccsága karrierjét???
Szerintem mindenkinek, olyan kézenfekvő lenne, csak épp Vandácskának nem jut eszébe. :S
jah, a tegnapival együtt....
A férfinek is jó szerintem.
Ne aggódj, én sem értem. Pedig IRL is tudok ilyesmiről, nem is egy esetről.
férfiNAK
csak ennyi volt a baja,
és nem Lajoska identitása :))
Azt nem mondtam, csak hogy ez a foglalkozása, vagyis nem amatőr.
Normális esetben...
(De nem akarok meleg témákkal foglalkozni. Elég volt!)
További ajánlott fórumok: