Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ez persze még nem jelenti azt, hogy Nóra újra összejön Mikivel.
Arra egyhamar nem kerül sor.
szőrszálhasogató vagy :))))))
mondom én, itt mindenki elveszik a részletekben :))
Én úgy vélem, igen. Ez a kapcsolat nem tart örökké, csak ameddig kifut Miki-Attila "igazságosztó" akciója..
Miközben egyelőre még nem bizonyos, hogy a tényleges elkövető került-e célkeresztbe, de már szövik a hálót körülötte.
És akkor a "rögtön" mit is jelent? ;-)
Ha én rögtön utalok át pénzt, az kb. 5 perc...
múlt héten? ma? tegnap?
görbül a tér és az idő!
pár napja (max.1-2 hete) Vanda és Linda a Balatonon volt , bikinben a teraszon.
A tegnapi részben meg mikin és Attilán is őszi kabát volt, Balázs és Peti meg a Rózs kávézó "kerthelyiségében" kiskabátban, plédbe burkolózva trécseltek
A legszomorúbb hiányosságok egyike, hogy a f.írók szép számú gárdája azt ír le, amit akar, mindegy milyen marhaság, közömbös milyen képtelenség, vagy hogy van-e a legcsekélyebb mértékben realitása, logikája-ez mind közömbös.
Úgy szintén a színvonal is.
A lényeg a nézettség, a reklámbevétel, mert ennek függvénye a csatorna profitja.
Itt van a kutyuska elásva.
Csak a vak nem veszi észre a súlyos aránytalanságokat, ami az egyes rész-cselekményeknél fennáll, ennek pedig szerintem egyetlen oka van: nincs egy felelős koordináló személy, aki ezt figyelemmel kísérné, a sok bába/f.író/ között elvész a gyerek/a lényeg/.
PL. Patrikot idő előtt leléptették, mert valaki ezt így tartotta helyesnek, pedig ez a rész érdekes,cselekmény-dús volt, és még bőven volt tartaléka, Vanda hazugság-ügyét pedig két hónapig húzták, amikor már valszeg a Bk-rajongók is halálosan ráuntak..
Ez a csapat képtelen saját tevékenységét kívülről nézni, ill. kritikusan megítélni, össze-vissza kapkodnak, a sorozat lóhalálban készül.
Kösz, erről teljesen megfeledkeztem!
:O)))