Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Botrány a Barátok köztben
2010.12.23. 08:30
Deutsch Anita ma este tűnik újra fel a Mátyás király téren. A Barátok közt Szilágyi Andreája három év után tér vissza a sorozatba.
Nem jelent még meg. Azzal lett vége a tegnapi résznek,h Andi felhívta,h jönnek és Oszkárt is hozza magával.
De idén már nem lesz BK csak jövőre.
pfú bakker szegény csajszi, bár a kocsiért meg egyebekért valamit tűrni is kell... kíváncsi vagyok hogy játszik majd!
Bár az én páromnak is elvált sajnos, de nem titokban kerültek elő a gyerekek, mégsem kapok kocsit :PPP
Apropó ti hallottatok már MP5 lejátszóról?
Mert ugye Zsófi azt vett Lindának. Mp4-ről hallottam csak, de lehet én vagyok lemaradva. Ami videót is játszik azt hívják MP4-nek, de az MP5-ről csak a gépfegyver jut eszembe.
Már késő van, hogy megnyissam az iwiwet, mert egy élet mire betöltődik. Nem tudom, miért nem lehet úgy megírni azt a programot, hogy csak az töltődjön be, amire én is kíváncsi vagyok.
De nálam a Facebookon megvan Pencil, "meglátogatom" valamelyik nap, de mostanság egész nap más elfoglaltságom van, pedig szabadságon vagyok.
Persze lehet azt mondani, hogy itt az este, az éjszaka, elintézhetnék ezt-azt, ami igaz is, de mégis ilyenkor már kötetlenségre vágyom. Reméljük, 27-től lazább lesz. Évek óta ez van.
És nem viccelsz? :DDD
Pencil, gyere vissza, hiányzol nekünk! :)
Azt hiszi, hogy csak viccelek. :)
(Kíváncsi lennék, miért nem jelentkezik egy ideje...)
neeem
kb.7-8nak
Oszkár Timike előtt született,ugye?
mert akkor -Timikéhez viszonyítva- nem lehet három éves
hány éves oszi?????? nem 3???????
kb 7 évesnek néz ki:))
Én leszek a kövi Timike:))