Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A hírekben olvasható, látható ez is..
/Közben eszembe jutott, ki volt az igazi ribi, éspedig a házaspár lány tagja, Gina, aki korábban prostitúcióból kereste kenyerét, és akinek a férje ma este valószínűleg elveszti a párbajt, és mehet haza./
Énekesnek nem nevezném, de showmannek kiváló a srác, az biztos.
Érdekes színfoltja volt az X-Faktornak.
Szerintem még hallunk róla, nem fog elveszni.
/..és ha már itt tartunk, én nem Vastag Csabát hoztam volna ki győztesnek, hanem a szlovákiai-magyar Nicolaszt, bár itt úgy tudom, jogi megfontolások is szerepet játszottak, Nikolasz korábbi profi szerződésére gondolok, amelyről csak nemrég tudósítottak, addig nem volt ismeretes. A milliós bánat-pénzt az Rtl Klub inkább kifizeti, még ezt is megéri nekik./
Én néha belenézek az esti összefoglalóba, de nem tudom, virgi miért nevezi ribancnak Anikót, szerintem összetéveszti valaki mással, u.is ő eddig elég szolidan viselkedett, legalább is, amit én láttam./Ribanc módjára úgy emlékszem, a villából kivágott Zsuzsi viselkedett, no meg a vastagszájú Szandi, ha nem tévedek../
Ő, már mint Anikó volt az egyedüli, aki karácsonyra nem kapott ajándékot a szeretteitől, sírva is fakadt miatta, a Király L.Norbival való találkozásról pedig azt olvasni, a fiú kapta el őt egy csőrözésre és nem fordítva.
Utóbbit én kihagytam.
Nem nézem a VV-t. Próbáltam megerőszakolni magam és nézni és rájönni mi ebben a jó. Nem sikerült, 5 percnél tovább nem birtam elviselni.
Mindenesetre a VV-t biztosan nem lehet erkölcsi mércének tekinteni, bárki is volt ama smárnak a kezdeményezője.
Mi férfiak, persze biztosan nem mindegyik, szivesen elkapná azt akit el lehet. A nők között is vannak, de gondolom kisebb számban, akik benne vannak az egyéjszakás kalandban. Hiszen hogyan másképpen jönnének össze az egy éjszakás kalandok?
Nekem csak az egészségi kockázatok miatt (többször is írtam már) aggályosak az egyéjszakás vagy alkalmi kalandok. Persze ha egyébként ismerős az illető és nem csapongó tipus, akkor nyugodtabb az ember.
Jómagam nagyon hosszú ideig az előírásszerű gyönyörű kapcsolatra vágytam volna valakivel akibe viszonzatlanul voltam szerelmes. Aztán kiderült seperc alatt lefeküdt egy olyan emberrel akiről előzőleg azt mondta, hogy vele? Áááááá! A világ minden kincséért sem! Más nőknél is megfigyeltem már azt, hogy más a szöveg és más a tett. Azóta nincsenek erkölcsi fenntartásaim. Nem érdemes rendesnek lenni.
Hát Virgi...engem egészen a mostani szilveszterig nem érdekelt a tv műsor, viszont idén jó lett volna, ha van mit nézni, mert a párom családjával szilvesztereztünk. Semmi, de szó szerint semmi nem volt. A végén már Hajdú Péter Esti frizbijét néztük..jobb híján. :S
Anno emlékszem, hogy anyu minden csatornán felvette a szilveszteri műsorokat, hogy apukám utólag meg tudja nézni, mivel ő általában ilyenkor melózik (zenész). Már kora délután kezdődtek a mősorok, most meg...
Igen, ez alighanem felvételről jött újévkor!
/Homonnay még szerepelt a műsorban, a neje nem./
Nem hiszem zebi, ebben a műsorban híres opera-áriák is elhangzottak/pl. Tokody Ilona énekelt a Manon Lescaut-ból/, nemcsak operettek, amit te utálsz..
Eltérő a zenei ízlésünk, de nincs ebben semmi baj, így van rendjén.
:))
Sikerekben bővelkedő, csodás új évet kívánok mindenkinek itt a Bk-topikban és örömömre szolgál, hogy ilyen-zömében nőkkel teli- nívós társaságban tartózkodhatom, még ha virtuális is ez.
Én soha nem tagadtam, alapvetően nem a sorozatért járok ide, mert ez önmagában nem túlzottan köt le /Célia szavaival élve, nem hoz lázba/, annál jobban élvezem, ha a látottak alapján különféle témákban véleményt cserélünk, mert ebből magam is profitálok-és remélem, ti is így vagytok ezzel.
Ehhez kívánok mindannyiotoknak jó egészséget!