Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
na, azért maradjunk abba, hogy a BK-ban van olyan néhány emberke, akinek nincs előélete és olyan is:DD (Kinga, KicsiSzabi:))))))) )
"jóságos keresztmama odasúgta a castingosnak, hogy tegyen egy próbát a lánnyal", igen, ezt hívják protekciónak;)
Julcsát kirugták hahahaha
Adrika, ennek a lánynak azért van előélete.... én inkább azt hiszem, a jóságos keresztmama odasúgta a castingosnak, hogy tegyen egy próbát a lánnyal, de tegyenek úgy,mintha véletlen lenne :))
[link]
"mindig azok a véletlenek...." velem sosem lesz ilyen? :DD báár, már nem izgat annyira....
najó....mindenkit ne írjunk már ki:DDDDDDD
én nekem volna ötletem hogy kiket....
atis, mártis, lindus :DD
"Viszont érdekes hogy Nóra Zsolthoz ment panaszkodni, szerintem ő majd segít neki valamit kitalálni. " nincs ebben semmi rossz....
vajot milyen terve lesz??azt sem bánnám, ha zsóti derítene ki valamit erről a 2 hülyéről és mennének együtt atis és mártis:DD
Hát menjen a farkas is:))
és mi lesz farkassal?:)))))))
ja mehetne vele a kis buta Piroska:))
őszintén szólva, szerintem nórát akarják lehúzni.... attila ennyire hülye?? vagy ő is benne van a dologban.... milyen már? elején, hogy félt hogy márta elmond valamit mikinek,s mint akik szövetségesek:o most is hogy nyalják egymás seggét.... nem az hogy attila nóra érdekeit nézné és tényleg ő is elgondolkozna ezen, hanem inkább egy sz@r nyámnnyila alak, aki a bocsánat kérést várja.... esetleg lazán eljátssza a hülyét miközben ő is a pénzt akarja ....attól még, hogy gazdag nem jelenti azt hogy nem akar több pénzt....
nekem is ellenszenves
nem akar vandához menni?:))))))
én leszek.. most már bevallom:$:$
És tényleg a gyámhivatalt minden bizonnyal érdekelné a dolog, Nórának ez nagy adu lehetne a kezében ha lenne annyi esze,h rájöjjön. A gyerekek maradnának ott náluk ő viszont mehetne ahová csak akar.
Na Andrea pont ilyen volt ,aztán eltelt egy év és kiderült ,h valójában egy hülye liba, fel is adta üzletasszonyi ambícióit és inkább átment háztartásbelivé.
De Zsófi is mikor megérkezett még hisztérika volt, később viszont előjött az értelmesebb énje, suliba járt, jól tanult, még vmi művészeti suliba is járt, aztán persze kénylemesebb volt neki otthagyni mindent és eltartatni magát Zsolttal és plázacicáskodni. Azóta se szakad meg a munkában, soha egy percet sem dolgozott amúgy se leszámítva persze a Clau cégénél végzett alibi munkát.
Itt mindenki erős akarattal, céltudatosan, indul, emlékezzetek csak a magabiztos Andreára, az első férjét is sok éven keresztül átverő Orsira vagy Imi utolsó-mobiltelefonokkal és pancsolt kozmetikai szerekkel kereskedő-csajára, aztán fokozatosan kiütköznek a gyengéi, sőt, a figurát homlokegyenest az ellenkezőjére fordítják..
Mind ez régóta megfigyelhető.
Zsolt elég találékony, könnyen meglehet, hogy ő fog segíteni.
mert szegény már nem tudja kihez menjen, valahol ki kellett dühöngenie magát, Mikihez tán mégse. :D
Ez milyen igaz, szerintem szólni kellene a forgatókönyv íróknak:)
Akkor vagy azt választotta, amit írtam, vagy mégis van pénze valami olcsó panzióra, netán barátnő/rokon pár iccakára befogadja. Szép baki ám ez is!
További ajánlott fórumok: