Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Egy középkorú menő építészmérnöknek nem sok olyan a 200 szerintem. Itt köztünk ilyen személy szvsz nincs, úgyhogy nem áll az összehasonlítás. :)
Valahogy én így tennék, ebből nem lenne probléma, és még gazdagok is lennénk.
Na igen, meg ugye 3x is elhagyta Nóra és mindig tett is érte, h így legyen. Mondjuk Andrásnak tényleg fát lehetne vágni a hátán, ebben igaza van, most is csupa olyan gyereket nevel, aki nem is az övé, még Zsuzsa is hogy faképnél hagyta csak úgy, Bandikát is csak akkor látja ha Zsuzsának épp útban van, ahogy Julcsa is megjegyezte.
Mondjuk András is volt a padlón mikor munkát keresett akkor játszotta az eszét mindenhol, meg beijedt a legósdibb dumától egy fiataltól ,h ő itt már labdába se rúghat. Ahová meg felvették volna lenézően közölte,h nettó 200 ezer csak? Az kevés. (Tegye fel a kezét, aki örömmel elfogadná, gyanítom elég sokan vagyunk). Aztán meg ugye kamuzott, h van munkája. Ráadásul vmi haverja ajánlott is neki munkát mire közölte, h könyöradományt nem kér. Ennél nagyobb marhaság a világon nincs.
Ez is olyan, mint Kinga abortusza, amit egyszer csak kitaláltak utólag. :X Fárasztó, amikor ennyire izzadságszagúan próbálnak valami nagy dobást kitalálni mindig. :S
Igen, én is erre próbáltam utalni korábban.
Hát nekem amúgy pasiként bejönne, ha nem lenne ilyen. De ilyen.:( :D
Hát ja, meg arra se, h ennyire hülye Atis, h egy noteszt ami tele van őt kompromitáló adatokkal csak úgy az asztalon hagy. Még csak el se zárta legalább egy szekrénybe. Megaztán Miki anno mikor utána nyomozott hogyhogy nem találta meg?
Tulajdonképpen én is. Túl szimpi a Szőke Z, nem lehet utálni. :P
...és aminek semmi előzménye nem volt, Attila soha nincs házon kívül, még ott is dolgozik, mégis mikor tud találkozni a szeretőjével? Vagy a HÁZ-ban lakik ő is netán? És a kis feketébe beírta mindezt? Vicces.
Látom neked sem a kedvenced... :D Én meg nem tudom miért, de olyan elfogult vagyok vele szemben. Pedig tényleg egy gané, meg minden, de akkor is...
Pontosan. Az már miért számítana hogy régen volt neki egy szertője? Na de hát ez megint egy olyan csavar a bk-ban, amire szerintem senki nem gondolt! :D
Nem-nem. Ez TŐLE még kevés volt.
Meg hát arra nem gondol a drága Vili hogy az a pénz nyilván valakié,és itt van ő, aki folyamatos anyagi gondokkal küzdött és hirtelen mindenre telik, csak levágja az illető hogy valami nem stimmel? Ez azért csak gyanus nem?
Szerintem is aktuális. Fiatalkorival kevesebbet tudna ártani neki.
Ez tényleg sok volt most tőle, de én akkor is szeretem! :D
Azt nem írja hogy régi szeretö lenne. Mert akkor az lenne hogy megtalálja fiatalkori szeretöjének fotóját nem?
Igen, ez így van, bár elöször én is elkezdetem rajta gondolkodni, hogy esetleg lehet benne valami!
De én még mindig azt mondom,hogy vagy Attiláé a pénz, vagy majd egy nagyon régi ügy kerül ismét terítékre (pénz hamisítás Rácz Béla, Zsolt, Géza féle)
márta nem lehet, mert nem közönséges pincéről van szó, hanem közös tárolóról, amihez csak az állandó lakóknak van kulcsa. márta nem ilyen.
most hogy fiatal?
most van neki egy jóval fiatalabb, vagy fiatal korában volt egy szeretője, és az?
Egyébként mennyivel is vitte többre Miki, mint András? Ha jól emlékszem, nem is olyan régen még eléggé a padlón találtatott ez a szájhős.
Pontosan, ezért nem is értettem mit akar azzal ,h a sajtóhoz fordul. Mégis milyen alapon? A lakás nem az övé, a tulaj bármikor megszüntetheti a bérleti jogviszonyt, bármikor dönthet pl. úgy, h már nem akarja kiadni mert pl. oda akar költözni vagy pénzre van szüksége és eladja. Persze egyik napról a másikra nem rakhatja ki őket, amennyiben rendesen szerződéssel vették ki a lakást úgy ameddig él a szerződés addig lakhatnak ott, ha egyoldalúan felmondja az új tulaj akkor azért fizetnie kell.
Az meg, h fizetik a költöztetést is egyenesen jófejségi kategória, kevesen tennék meg. Az viszont, h Balázs közölte, h még 3 hónapig a lakbért is már tényleg ökörség.
Nekem sem jön be. Remélem, nem a kedvenc sorozatunkat akarják leváltani vele.
A szerzőt igen, ő megérdemli, sokan maguk árulják a zenéjüket, ha tetszik meg is szoktam venni. Igaz nem is 5 ezerbe kerül hanem max. 2000-be.
Az ár nagy részét meg a kiadók kapják meg a jogvédő maffia alig 10% az, ami a tényleges szerzőhöz jut.
Egyébként ezt az albérlős témát nem is értem. Ha valaki megvesz egy lakást, és abban albérlő lakik, akkor nem köteles azt a bérleti jogviszonyt a továbbiakban is fenntartani. Más kérdés, ha haszonélvezőkről lenne szó, de ezek sima bérlők voltak, nem? Még az is lehet, hogy bármiféle papír nélkül, vagy akár ingyen laktak ott. Budapesten rengeteg kiadó lakást található, nem tudom, mit nyavalygott a nő, hogy mi lesz velük. Már az is nagy jófejség az új tulajtól, ha több időt hagy nekik, hogy találjanak másik lakást.
igen, az apa részéről kifejezetten kiábrándító és ízléstelen, a gyermek számára pedig egyenesen lélekromboló volt, hogy miki így kiadta az útját: "vagy a szabályaim szerint játszol, vagy mehetsz vissza lúzernek"
és ez azért is gusztustalan volt, mert a gyerekét eddig jótékonyságból nevelő testvérére gúnyos, lenéző megjegyzést tett
szóval akinek illúziói voltak, hogy miki mekkorát változott, no,annak most megvilágosodhat: ugyanolyan aljas, mint eddig
és a szerzőket, akik alkották, amit használsz? (mert a szerzői jogdíjakat ugyanis nem a kiadók kapják...)
csak a tisztánlátás kedvéért :))
Úgy hallgatnék róla mint a sír! Nyilván ilyen helyzetben nem tudna nagyon rugkapálni az ember. Esetleg elutazni és távol kirúgni a hámból. Még az is problémás, hogy ehhez Gizi hogy állna hozzá. Láthatólag nem pozitívan. De ha csak otthon van egy rejtett fiókban, az is adhat valami biztonságérzetet.
Pontosan!
De szinte gondoltam, hogy ez lesz belőle.
Már mikor kivett belőle, majd összecsomagolta és vitte fel, éreztem, hogy elszúr valamit.
Hát főleg ha ilyen bénán csinálja Vilink.:D
Minek az neked?
Hallottad Gizit!
Elveszted a barátaidat, kölcsönkérnének tőled, stb...
További ajánlott fórumok: