Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
"magányos éjszakák, magányos hotelszobák" - mondta tegnap Szabi Kingának.
erre a párom:
"ez valami dalszöveg?"
igen, az
szerintem Bálint lesz!!!!! Vilibá, Magdinéni sosemlátott fia!
:D:D jó ez.
anno nem,de kaptam pár éve ilyen izééééét:DD
jaaaaaj igeeeeen, Nóra az..
az előző tartalomban benne volt, hogy Clau egy barátját becsapja és most nóra rádöbben.
szerintem az a szöszi csaj lesz aki fekete dávid feleségét alakítja.
Visszaolvastalak titeket, érdekes volt.
Zsófi és Szabi közt lesz valami?? Nocsak. Hogy mit ki nem találnak?
Miki és fia ugyanabba a nőbe esnek bele?? Volt már ilyen, na de itt Balázs Vandát szereti, úgy tudom...
Otthon nekünk van olyan kapcsoló amit a régi villanyszerelő tulajdonos csinált egy lámpát 6 helyről lehet kapcsolni ,de össze-visszamegy van olyan kapcsoló, amivel ha lekapcsolod a többivel nem tudod felkapcsolni. De olyan is, amivel meg ha lekapcsolod lehet fel-le kapcsolgatni még vagy 3 másikkal. A jóisten se tudná megmondani ezt hogyan sikerült így.
Egyébként itt a videó:
Az aranyköpés is megvan:
-Ki szerelte a villanyt?
-Én.
-Értesz hozzá?
-Láthatod. :)
Persze ezt azután miután leégett a komplett vezeték.
meghalt Elizabeth Taylor :-(
nagyon szerettem a vele (és Richard Burtonnel) készült 'a makrancos hölgy' c. vígjátékot...
nyugodjék békében.
azért a kapcsoló sem bonyolult. az is csak két vezeték, és a sorrend felcserélhető. még a fényerő-szabályozósnál sem problémás.
más már a helyzet a váltókapcsolóval, ahol 3 vezeték van. de az is megoldható... lényeg, hogy legyen az embernek fázisceruzája, és amikor nyúlkál, kapcsolja ki az áramot. de ez mindenfajta villanyszerelési munkára igaz :-)
most már a kipróbálás sem segít bizonyos esetekben.
nemrég egy laptop-átverésről olvastam, amit ki is lehetett próbálni, és működött. később kiderült, hogy a vinyó helyett egy pendrive volt beforrasztva, meg egyéb árkönnyítő nyalánkságok...
gyakorlatilag az enber vett egy 150ezret érő laptopot 60ezerért, ami csak 10-et ért...
:-)
szerintem az ilyen átverős dolgokra már külön iparág van...
LCD TV-ként vette meg a sütőajtót. :)
Egyébként egyszer én is vettem egy pendrive-ot 1000 ft-ért lerítt róla, h hamisítvány, de érdekelt miféle a dolog 8GB 1000-ért nem rossz ha netán mégis valódi. Hát nem az, szétszedve kiderült ,h van benne egy USB port csatlakozó, amit be meg ki lehet húzni a házba de a belseje tök üres nincs benne memória. Ötletes.
hasonló ehhez:
Csak ebben vezeték se volt.
Ha van a helyiségben már egy konnektor és kell még áram az sima ügy én is megoldom. Hosszabbító, ennyi az egész. Nem egy drága dolog és lehet hosszú zsinórút is venni. Ha meg messziről kell vinni, akkor egy "fűnyírókábelt" is lehet használni ha zavar az össze-vissza kígyózó madzag akkor méretre vágás sőt kábelcsatornába is bele lehet tenni.
Az összetört villanykapcsolóm megjavítását (pontosabban cseréjét) viszont inkább szakemberre bízom. Úgyis jönnek pár héten belül a fürdőszobába beszerelni a tusolót és kivinni a kádat majd szólok ,h azt is cseréljék ki, addig meg kibírom. Árammal ne játszon az ember ha nem villanyszerelő, ugyebár könnyen lehet "benyúlsz-kinyúlsz" belőle. A Szomszédokban is volt olyan rész mikor Gábor villanyt szerelt és majdnem leégett a stúdió.
most sorban érnek meglepetések...
biztos nem unod még a sorozatot?
:-D
igen.
ahogy a bk átveri a nézőket...
azt hisszük, nóra meddő, de aztán teherbe esik...
azt hisszük, kingának és gézának nem volt gyereke, aztán kiderül, kinga abortuszon volt...
azt hisszük bizonyos emberekről (andrás, manyus, stb.) hogy becsületesek, hűségesek, aztán szép sorban mindről kiderül, hogy megcsalták a párjukat, és a kapcsolatból gyerek is lett...
szóval igen, az átverések különböző fajtái a bk gyakori motívumai...