Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
De mégis merre keresse Nagyeszű a szakit? Nem adhat fel hirdetést, h lopott pénzeskazetta nyitására ember keresek. Kellenek hozzá alvilági kapcsolatok is, Zsolt meg bizonyára ismer olyan embert, aki tud ajánlani vkit.
Én nem dobnám fel az patkányság lenne, csak simán nem segítenék neki, annyit még egy Nagyeszűhöz hasonlóból is kinéznék ,h nem dob fel ha mégis lebukik ,h én segítettem neki ha meg mégis hát letagadom. Fel nem dobnám akkor se max. nem segítenék neki.
Jaja, az nagyon gyenge lett.
Köszönöm helyette. De nem mondom meg neki, hogy írtam erről ide, mert tartós mosolyszünet lenne belőle.
Gézára szívfájdalom nélkül!
(Nehéz kérdés. Lehet, hogy én sem tenném. Fene tudja.)
Igen, ez bizony baj. Hála Istennek, mi külön lakunk, 15 percre kocsival a szülőktől, de legalább senki nem liheg a nyakunkba.
Jaj 80-as, mély együttérzésem nejed felé. :S
Az oké, én sem foglalkoznék vele.
Abban biztos, hogy hibás vagyok, hogy együtt lakunk a szüleimmel. Küzdenem kellett volna ez ellen, de egészen mást vártunk ettől a helyzettől mint ami lett belőle. Nejem nem érzi jól magát itt, de sajnos ezen már nem tudunk változtatni. Ezen a telken építettünk szocpolból. Nem ragozom tovább, tanácsolom, az ifjú pár költözzön a szülőktől messzire! Ahová az anyós már nem tud papucsban átjönni. Elnézést kérek az offért!
Lehet,hogy azt nem, de az biztos, hogy nem járnék le hozzá a pincébe, sőt, mindenféle kapcsolatot megszakítanék vele, hogy ne lehessek bűnrészességgel vádolható.
Ráküldenéd a volt férjedre a rendőröket?
De! Engem kifejezetten dühít, hogy így pátyolgatja Gézát és a rendőrség eszébe se jut.
Én nem lennék bűnrészes semmiképpen.
Zsoltot ki kellett volna hagyni, hiszen cserbenhagyta Gézát a rabláskor. Gézának egyedül kellett volna valami szagembert keresnie.
Kingát nem értem, miért törődik Gézával. Meg azt sem, miért nem hívja a rendőrséget.
(Ugye, ez föl sem merül senkiben? Tudtam.)
Szerintem eltúlozza.:)
Én nem hiszek neki.
Ott az a három szép gyerek, szerintem miattuk bőven megérte.
Nem igaz?;)
Hát ez is hatalmas volt!!! 3-szor au-au-au, Oszi keményen játszik :))))
Rossz ezt olvasni.
Miért érzed ilyen borzalmasnak a házasságod? És ki a hibás?
A leggyengébb teljesítmény pedig Oszi műjajgatása.
"A-ú, a-ú!"
A legnagyobb mondás ma az volt, mikor Klaudia megjegyezte: altatólövedék kellene Lacinak :)))) Sírtam a röhögéstől :)
Kár, hogy nem kapott még egyet.:P
Amúgy meg elképesztő, hogy milyen patáliát csapott Oszi térde miatt. Az én fiam kb. kétnaponta esik egy hasonló nagyot, több gatya kiszakadt (persze nem ilyen szép vágásformán, mint Oszié), sokszor elesik akkor is, ha a nagyszülőknél van, mégsem csinálunk belőle soha ügyet. Egyébként nagyon ügyesen megtanulnak esni, nem szokták beverni a fejüket. Amúgy sem lehet a gyereket mindentől megvédeni, volt, hogy a saját lábában esett el.
Biztos, hogy a férfiak zöme házasságra biztatja a fiatalokat. De nem jóindulatból. Ellenkezőleg! Neki se legyen jobb! - mondják. Én rendes vagyok. De tudom, úgysem fog hallgatni rám...
Mellettem sem állnak szó szerint sörétes puskával, de attól még szenvedek.
Ez az, ezt Andi most nagyon megérdemelte.
hát én Zsófi helyében nem tudnám ölelgetni az Oszikát, sőt készen lettem volna a műtét után....
HOGY NÉZ KI Oszi Linda mellett! :)
Atis: A tombolás nme old meg semmit!
Laci: Igaz, de nekem jól esett :)))
A felületes f.könyv, ill. a szerkesztés nagyvonalúságai miatt sok minden vész itt homályba, de inkább spongyát rá..
:P
Ja, igen. A kukáknál is volt valami kis jelenet a kazettával. Tehát akkor ez este volt.
Valamilyen romos épületben volt egykori öltözőben hagyta a kazettát, majd szemeteszsákba bugyolálva tért vissza vele a Házba. Ekkor találkozott össze Zsolttal. Utána le a pince, durr, majd csakhamar jött az orrszőrnyírót kereső Vili bá.
80-as. Szerződtetnélek Bk . forgatókönyvírónak. Úgy megnéztem volta, az eseményt, rózsaszín, nem rózsaszín, nekem megfelelt volna bármi :DDDDDDD.
Amúgy az újságpapír nyomdafestéke káros az egészségre, nem tudtad?:DDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok: