Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Vicc:
A feleség rémülten szalad be a szobába:
-Te képzeld mi történt. Anyám mikor elment a falióra alatt az óra leesett a falról. Képzeld ha egy kicsit később esik le akkor most agyonüti szegényt.
Mire a férj:
-Mindig is mondtam, hogy az az óra késik.
Eleve duzzogni se kellett volna, hiszen nem volt miért, de persze látszik, h mennyit is ér valójában. Amint valami baj van rohan az apjához,h húzza ki a sz_rból, pl. mert kocsit lopott és összetörte vagy épp alaktalanra akarják verni vagy épp betörtek egy házba. Akkor bezzeg kell az apja segítsége máskor meg kárt okoz meg mocskos disznózza az apját meg lenézően viselkedik vele, nagyképűsködik úgy, h nincs neki mire.
Miki jól tette,h végre pitizés helyett jól kiosztja, h oké nem könyörgök ha nem kell a pénz nem kell.
Szombaton megint egy gyönyörűszép hozzászólásom ment veszendőbe ingadozó feszültség miatt. Kikapcsolt a gép. Kiderült, hogy (majdnem) elégett a vezeték a willamóránál.
Boris kipróbálásra érdemes lenne!
Csak persze Peti hűséges Lindához, ami egy szép dolog! Boris nem nyugszik bele a visszautasításba, ezért kavar. Ilyenek a nők? A fene egye meg, én még nem találkoztam irányomba kezdeményező nővel!
Biztosan van lenn a pincében rossz lábas, bármilyen edény, amibe lehet gyűjteni a salakanyagokat. Le is lehet fedni, így nem is szaglik. Romantikus lehet lenn élni a pincében!
Nem ismerem azt a festéket, de gondolom, direkt úgy van megcsinálva, hogy nagyon soká kopjon le. Lehet, hogy vagy a tv-nk, vagy a szemem rossz(sajnos inkább az utóbbi...), de én nem látom a festéket.
Most Balázs mégis rászorul az apjára. Vacak érzés lehet visszavenni az elutsításból! Túl fiatal. Kevés az élettapasztalata.
Pont arra gondoltam, hogy Kinga megbocsát és megint összejön Gézával...
de mikor kopik le már az a festék? mivel kenegetik? és hogy mosakszik Gézu... no meg van ott WC ? Nem hiszem, melyik pincében van??
Hanna nagyon szép lány! Majd összejön valakivel. Balázs is jól néz ki, csak ő olyan gőgösnek néz ki, én úgy látom, szóval nem egy szerény, kedves valaki.
nyugi, mind arra gyúrunk !
:DDDDDDDDDD
valamikor júli végétől kezdődik
Egyébként ez egy nagy baromság-mármint,hogy csak úgy be lehet tévedni a medvékhez-etetőhöz,stb.
Akkor gyerekek is beszaladgálnának.
Ezt nagyon eltolták-sztem:DD
Szülészeten:
- Gratulálok asszonyom, Önnek gyönyörű kislánya született.
- Peddig nekem azt mondták, fiam lesz!
- A francba, már megint nem a köldökzsinórt vágtam el.
XDXD
fluor tomi: mizu
"csak akkor bulizom ha úgy van és általában úgy, lent megtalálsz a klubban......" helyett
" csak akkor szotyizom ha úgy van és általában úgy van lent megtalálsz a boltban.....":D:D:D:D:D
ez mekkoraaaaa:D:D itt ülök olvasok a neten híreket, közben a tv be van kapcsolva. hálózat tv. erre egy férfi így: kaphatnék egy kis kaját? (asszem ezt mondta.....)levinném a pincébe.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD és ilyenkor az ember kapcsolódjon ki, ne gondoljon a bk-ra ha mindenhol az van????????XDXD
nem kell hozzá sok.....
peti pedig belekerült a "kiscica" csapdába.....:\
:DDDDDDD
Ez itt a medve barlangja!
:DDDDDD
borit remélem hamar kiírják:P
nóráék hol vannak?? :((((((((((