Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
nem,de jobb is, hogy nem voltam.....
igen, észrevettem, hogy a 15.-kerben laknak más emberkék is:( házban, ahol élek mindig összefutok velük. :\ őszintén szólva nem szeretek itt lakni. ha lehetne vissza mennék a 4. kerületbe vagy a 6.-ba mennék:))
Adrika, voltál tegnap R-GO-n? Én igen :) Jó volt, bár a közönség közt elég egyedülálló voltam a világos bőrszínemmel .........pffffffff. Iszonyú proliparádé volt. Csak dohányzó,sokgyermekes,várandós romacsaládok.
Hiába, nem egy exkluzív kerület a 15.
én már tiszta lázban vagyok hetek óta hogy melyik lesz?:D:D:D:D:D már nem bíííííííírok magammal:P
annyira szeretném, hogy a julis legyen:(:)) persze, csak egy okból:P
azért mert már ma van:P
ééééés 10 és fél óra :D:D
mivan?:o:DD
most akkor julis és attis lesz a folytatás?!!!!!!!!! asztaaaaaaa. remélem:P:P:P:P:P
ez mondjuk csak feltevés.
:DDD
hogyne! Sőt: a tokiói metró :)))
Sziasztok!
Tegnap telefonált a barátnőm, hogy megy a BK, kapcsoljam be...
Rögtön be is kapcsoltam, kiderült, hogy egy régi rész megy, amit már láttam. Nem is néztem meg még egyszer. De ő nem nagyon látta, mert közben a Jóban-rosszban -t is nézi, hát ez az eredmény: egyiket sem tudja követni...(szerintem)
az hol? :o
majd megnézem:D:D
azt hittem, a Fő téren lesz.
Ez a park a felüljáró alatti piac előtti park
RÁKOSPALOTA - KARÁCSONY BENŐ PARK
???????? az hol van????????
este lesz :
"19.30–21.00 R–GO Zenekar – rákospalotai illetőségű ma is aktív lokálpatrióta,
Szikora Róbert showműsora"
ííííííííííííííí :DD
Egy átmulatott éjszaka után a férfi felébred, mellette fekszik egy nő. Felkel, belenéz a tükörbe, és a szájából kilóg egy fehér madzag. Megszólal, miközben húzza kifelé: "Istenem, csak add, hogy Lipton tea legyen!"
Mórickát fenyíti a tanárnő:
- Mondtam, hogy ne hintázz a széken! Nincs füled?
- De van, csak azon nem tudok hintázni!
:DDDDDDDDDDDDD
OFF
Adrika, jössz este az R-GO koncertre, vagy az ablakból fogod nézni ?:)))))))))))
mert az lesz a folytatás:P
:DD
Iza hogy mondta: én bizony rájuk nyitnék.
:P ééén is:P hehe:DD