Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Na meg az Ádám is nemrég jött...
Lesz itt még bonyodalom! :DDDD
És mit szóltok Peti játékához, ahogy előadta a megdöbbent és halálra rémültet, ahogy betoppant Lindáékhoz.
Először hihető volt, aztán ahogy ott üldögélt a széken, mintha próbálta volna túljátszani, nem?
Én nem vagyok meglepődve, akkor sem voltam, amikor tüdőbajt kreáltak neki, meg amikor keményen alkoholizált.
Csalánba nem üt a mennykő.
Én is imádom!!!!
Na tegnap este elkezdtem letölteni A kétéltű ember-t :)))
az egyik kedvencem az 50 első randi :-)
de nem az utolsó pár év esett ki neki, hanem egy baleset óta minden este elfelejti az előző napot. azaz minden nap a balesetét megelőző napot éli újra... (persze akkor már baleset nélkül :-)
nagyon vicces és aranyos film.
és drew barrymore szép, mint mindig :-))
Na ez is jó, fülcsivaló :))))
Én egy nehéz szigorlat után a tetoválószalonba mentem és egy tetkót varrattam a bokámra :))))
Már régóta nagy vágyam volt.
De az csak 5 ezerbe került. Nem nagy összeg.
Mindenki meg van lepődve hogy Miklós lebénult.
Hát nem ezt mondtam tegnap ?????? Hogy tuti le fog bénulni! Sztem ez annyira kiszámítható volt.
Tegnap csak egy vagon törmeléket mutattak, aközött szaladgált András, Juli, meg a többiek.
Miki víz alatt, Nóra halálra rémülve, Kinga pedig emlékezetét vesztve.
Még mondja valaki, hogy nem elég mozgalmas a Bk..
:)P
az első 50 randi??
vagy 50 első randi.....
Múlt héten, vagy az előzö héten volt egy Adam Sandler- Drew Barrimore film, ami szintén hasonló témáju volt, a csajnak kiesett az utolsó pár év.
Nem onnan vették az ötletet?
:DDDD
tényleg!
lebénUlt
Nórika tologathatja
és lift sincs
le kell költözniük a földszintre
ajjjajjj
Hupsz.
Jézusom, le fog bénulni?
és azt mögé teszi?
és ha leveszi aztán nézegeti és kiesik a másik?talán oda kellett volna adnia a képet..
most mi a tököm van mikivel? :(
szegények