Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Sziasztok!
Bár én még nem láttam, mert éjjel dolgoztam mindkét nap, és még nem értem rá vissza nézni, David Merlini régen már szerepelt a sorozatban, amikor Konta Barbara -, nem is tudom, hogy hívták szerepe szerint, Ákos halála után szekta karmaiba került, ez a srác volt a kulcsfigura a szektában... Ő vitte be közéjük, és még sokáig nem tudták levakarni, miután Barbarát "kirabolták" tőlük...
www.koponyeg.hu
már csak 3 napig lesz káni kula :P aztán 22 fokok:DD
jesssz
Nemcsák a húszéveseké a világ:)
Még a jenki konzul is itt nyomja?
Már látom, mikor Monica Lewinsky feje felbukkan az asztal alól a Rózsában. Garamvölgyi lábai közt...
szóval valamilyen szinten igen..
köszi. ezt még vissza fogom valahol nézni:))
Vágási Feri a Barátok közt-ben
2001. március 9., péntek, 14.21
A csütörtökön képernyőre került ezredik adás után vérfrissítésre készül a hamar népszerűvé vált napi magyar szappanopera. A Barátok közt ma estétől a Szomszédokból Vágási Feriként ismert Nemcsák Károly játékával színesedik. Április elejétől az olasz szabaduló művész, David Merlini, majd a közkedvelt kabarészínésznő, Nyertes Zsuzsa is feltűnik a képernyőn. A gyártók továbbá országszerte szereplőválogatást hirdettek állandó mellék- illetve epizódszerepekre.
Ma este debütál a Szomszédok Vágási Ferije, azaz Nemcsák Károly színművész a Barátok közt című szappanoperában. Ezúttal Nagy Frigyes fogorvost alakítja, aki a Berényi házaspár közti megromlott viszonyt van hivatva tovább rontani, vagy megjavítani. Nemcsák az [origo]-nak elmondta, a forgatás rendkívül profi módon volt megszervezve, ennyiben hasonlított a Szomszédokra. Arra kérdésre, hogy voltak-e fenntartásai a Barátok közt-tel kapcsolatban, azt válaszolta, hogy a szerep semmi olyat nem tartalmazott, ami miatt el kellett volna utasítania a felkérést.
Nemcsákon kívül a közeljövőben még két ismert arc jelenik meg a Barátok közt-ben: Nyertes Zsuzsa és magyar származású, huszonhárom éves szabaduló művész, David Merlini. Mindketten, akárcsak Nemcsák, szerelmi szálként szövődnek a történetbe, hogy aztán egy idő múlva megzavarva a Barátok egyébként is komplikált érzelmi világát, eltűnjenek örökre. Hasonló küldetést teljesített a sorozatban a hónapokkal ezelőtt eltűnt Rékasi Károly és Ullmann Mónika is.
Az első és máig egyetlen teleregényből a szappanoperába más is átigazolt már. Németh Kristóf, aki Julcsi (Ábel Anita) fel-felbukkanó szerelmét játszotta a Szomszédokban már régi szereplője a Barátok közt-nek. Ő jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik: egy bűntény miatt kell bujkálnia a rendőrség elől.
A szappanopera gyártói az állandó tizenkilenc fős gárda mellett rendszeresen vetettek be híres embereket a nézettség növelése érdekében. Garamvölgyi László, az ORFK kommunikációs igazgatója, Kovács "Kokó" István, profi ökölvívó, Zoltán Erika (Erica C.) popénekes és az amerikai nagykövet felesége, Kimberly Tufo is szerepelt néhány epizódban.
[origo]
HOLNAPI:
Gabi kérdőre vonja Lászlót a viselkedése miatt. Péter kénytelen szembesülni tette következményeivel. Kinga memóriája megjavul. Géza lelepleződik?
majdnem 9re értem haza.
azért kérdeztem, mert nem volta itthon.
na, szóval, mit beszéltek?:P szerelmi vallomás volt? :D:D
az nem akkor volt, mikor kiderült, hogy banditának más az apja? és emiatt kidobta andrás, majd zsuzsa bepasizott??
emlékszem arra, hogy dani ott ült a rózsában és ezt lérdezte: Frigyes? hogy szólítsam? frigyi? frigyibá? azt hiszem..
"Miklóst akkor kezdi igazán nyugtalanítani az állapota, amikor Nóra szóba hozza Timit. "
mit beszélgettek?? valaki, aki figyelt, légyszi írja már le. köszi
vicceltem na:DD
bocsi
így lesz.össze fognak még ők jönni.
és ahogy elnézem ami most keletkezett botrány az arra vezethető, hogy julis nem fogja bírni az örökös veszekedéseket, s talán attilához menekül az irodába.....gondolom.
Szerintem is, eleve mit tehetett volna még? Hiszen ő mondta,h lehet,h Balázs bent van, de nem ám azonnal rohantak a robbnatósokhoz még vagy fél percig ott álltak ,h ugyan már meg miért lenen ott meg hát nincs ott senki.
Megaztán nem ő mondta se Balázsnak se Mikinek ,h menjen be a robbantás előtt álló épületbe, nem is tudta,h Balázs nincs ott, ő mondta neki ,h ne menjen nem is tudta, h végül ment-e. Tényleg nem ő tehet róla, abban igaza van ,h amiért nem felelős azért nem akarja a bűnbak szerepét vállalni. Csak azért, maiért igen, h bulit rendezett ott.
ez a pofon szerintem a düh miatt volt csak.....
de amúgy tényleg nem peti tehet az egészről.szerintem.