Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nemn tudom minek lehet nevezni. Bandikával keveset törődik az anyja? Végül is ragaszkodhat egy gyerek más felnőtthöz is a szülején kívül, bár ott már valami nem stimmel.
Vigyázz! Ne agyald túl magd,pláne nem a bk-n! Függőséget okozhat, ami nem egészséges!
Valóban elírtam. Köszi, hogy megértettél! :)
Hajlamos vagyok Gézát is felcserélni Zsolttal, de azt még eddig mindig észrevettem küldés előtt.
Ezért is írtam, hogy az anyakomplexus Linda esetében erőltetett.
Viszont Gabi esetében nem. Mivel Zsuzsa alig törődik vele, így ezért is hiányzik neki a keresztanyja, aki szereti, kényezteti, elviszi őt vidámparkba stb.
Viszont ez sem anyakomplexus (mert az nála jóval idősebb nőbe való beleszerelmesedést jelent), akkor rosszul fogalmaztam.
Minek lehet ezt nevezni?
...
Anyahiány?
Na mindegy, kezdem túlagyalni.
Erről az anyakomplexusról jut eszembe, hogy óvodás koromban láttam egy mittudomén 40 éves nőt kint a szőlőben, a szomszéd telken. Nem értettem, hogy mitől jöttem izgalomba. Most felnőtt fejjel már értem. Peti számára Linda még nem "anya" szerintem.
--
Ez a pénzkérdés a bk saját paródiája volt. Nem egyszer, hanem hétszer csavartak rajta. Lényegében Géza hülyeségével kezdődött. Ha tényleg sikerül úgy alakítani, hogy az öreghez jusson, akkor az a legjogosabb megoldás, legalábbis részleges kárpótlásnak nevezhető.
Sziasztok!
Látom ül a fórum, de nem is csodálkozom rajta. Tényleg iszonyat unalmas volt tegnap a BK. A pénz dolgot kitárgyaltátok,k azzal egyet értek.
Mondjuk Gézát nem nagyon értettem, mert szinte sírva mesélte Kingának, aztán simán Zsolt mellé állt és már egyáltalán nem akarta az öregnek adni, hanem elfelezni Zsolttal. Akkor mi a francért rinyált?
"Bandinak meg élénk a fantáziája idő kérdése és minden kiderül ezen a fronton is. "
Húúú, a végén a férjem akkorát röhögött, hogy a szomszéd átkopogott. :DDD
Ez a Bandika nem semmi.... ezt mondta a férjem.
Pedig szerintem tök érthető hogy erre következtet. Szegény előtt az apját is titkolták egy darabig. Meg elváltak a szülei, a hülye anyja ide-oda rángatja, szinte soha nem foglalkozik vele (legalábbis nem mutatják, hogy pl kérdezné: Bandikám kész van a leckéd, mi volt a suliban, mit szeretnél vacsira.... Igaz nem is a Zsuzsával lakik... ez is már tök fura lehet neki. Hogy anyám máshol lakik, mert a pasijával összekapott)
Végre vaklaki felnőtt beszélgetett vele értelmesen, mégpedig Gabi. Tortát készített neki! Na jó, nem neki, de meghívta.
Az anyja (Zsuzsa) mikor készített neki bármit is?!
Úgy érezheti magát Bandika mint akit szó szerint ide-oda tesznek. Nem csoda, hogy mikor Gabi elkezdett törődni vele, úgy érezte, úgy szereti, mintha az anyja lenne.
Meg amennyi családi gubanc van a BK életében, Bandi tök természetesen következtet erre.
Meg Linda is tetszik neki, szóval sztem anyakomplexusa van.
Eddig még soha nem untam ennyire a BK-t mint tegnap. Remélem a mai rész pörgősebb lesz.
Nem tudom minek húzzák ezt a pénz dolgot már ennyire...
Én az öreg helyébe már rég elhúztam volna onnan...azt gondolva ezek elmehibbantak itt a kávézóban.
Én is tegnap láttam először :))
És nekem is pont ez tűnt fel, hogy ez a Julcsa már megint pofáz! :SS
Nemtudom ki írta bele ezt az idíóta pénzes huzavonát .
Persze valamivel ellensúlyozni kell a rablást mert még mindenki ebből merítene ötletet.
De az,hogy kikotyogom egy csajnak,hogy mi volt meg !!!!
Igen ,de azért ha valaki ennyire hülyének akart nézni azt azért nem hagytam volna, nem volt ilyenre példa, igaz én sose álltam olyan jól ,h eltartsak egy plázacicát.
Azért már eléggé agyfrászt lehet a BK-tól kapni ez a második rész elég meredek volt így. Gyula vajon mikor jön rá ,h miért is tukmálják rá a pénzt? Előbb-utóbb összeáll neki a kép sztem, elég bénán csinálták. Bandinak meg élénk a fantáziája idő kérdése és minden kiderül ezen a fronton is.