Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mikinek nem fáj a háta, a dereka, nem jár egy cseppet lassabban, sőt bot se kell neki, ezt a csodálatos gyógyulást.
Amúgy tényleg szánalmas a lelkem.
Már tegnap is megfigyeltem: Sz.Zoltán haját a feje búbjára fésülték, hogy elrejtsék az erőteljesen felgyorsult kopaszodását.
/Hajbeültetésre volna szüksége, de nyilván ezt nem kívánja meglépni.
Ő tudja../
Miki csak egy cseppet monomániás, ha annyira akarná Nórát, akkor ennél hatékonyabban kellene igyekeznie.
De őt is pont úgy hülyére veszi, mint mindenki mást, most épp Bazsikát.
Kicsi fekete, és a farka a földben van?
Özvegyasszony
Régi vicc, Dani, de szellemes.
/Különben is: nincsenek régi viccek, csak új emberek. Egy újszülöttnek minden vicc új-tartja a mondás./
:)
júúúúúúúúúúúúúúúújjjj.......... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez k..va jó!!
tesómék 7. éve és jövő nyáron házasodnak, azaz amikor már 8. éve fognak járni:P
alig váárom, hogy a tesóm barátját sógornak nevezhessem:DDDDDDDDD bár most is így hívom, tök nyolc.....:P imádom a fejét
Még bírjuk. De egyet nem értünk soha semmiben :)
Nagy-nagy ritkaság, ha valamiben tényleg azonos véleményen vagyunk :D
Mi az? Nyelve piros szarva barna?
Görögdinnye
Egy házaspár az esküvőjük napján megbeszélték ,hogy ahányszor megcsalják a párjukat egy perselybe bedobnak egy rizsszemet. Elérkezik az aranylakodalom, először a férj vágja földhöz a malacperselyt, amiből 6 szem rizs gurul ki. A feleség játékosan megdorgálja majd ő is földhöz vágja a saját perselyét, ami teljesen üres. A férj meghatóan kezet csókol az asszonynak és folytatódik tovább az ünnepség. Később azért a fiatal lány rákérdez, hogy hát ez nem semmi volt, de hogy bírtad ki 50 éven át?
-Semmi?? És szerinted az a rizsfelfújt, amit múlt héten ettetek az semmiség?
3 év az jó alap! A "z" kell!
Még a billentyűzet is akadozik.
80-as, már megint kezded?
Egyszer már megbeszéltük:))))
Közben melózom is, azt' felületes vagyok.
3 év a jó alap! De a házasságnak, a "papírnak" lélektani ereje van!
2004-től 2011-ig... És még mindig együtt? Jól bírjátok! :DD
Én már 25 éve vagyok rab. 27 éve ismerem nejem.