Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
én nem tudom.......
de valahogy ennek nem örülök.
elvileg ezen a héten kellene hogy robbanjon a bomba.:P
" Timi hibája újabb gondokat okoz, amit Nóra és Attila egy meglepő döntéssel próbál orvosolni. " most én vagyok a hülye??
nos, ha nóra megkérte attila kezét, azaz gondolom igent mond.....(úristen......):\:DD de itt hol van timikének a bánata, ami miatt ilyet tervelnek ki?? én maradtam le vagy a tartalmat rontották el??
"ami gondolom nem cukor volt :DDD "
szőlőcukor!!!!!!:DD
nem elképzelhető, hanem tuti!!!
Mert amikor kiment az udvarra, és egy srácnak adott 20.000 forintot, és a srác a kezébe nyomott egy zacsit... ami gondolom nem cukor volt :DDD
És egy kis időre eltűnt Vanda, aztán nagy vigyorral a odament Emmához, hogy menjünk bulizni!!!
Szóval a pénteki borocska, csak azért volt, hogy enyhítse az elvonási tüneteket....
Másrészt meg gondolom az egyetemen szokhatott rá, buli pia drog szex... durva
ííííííííííí:\
ez durva..:(
fogadjunk,ezekután a drága fkírók azt írják bele, hogy kiújult a tüdőrák.. ha erre képekesek lesznek, akkor grat. bár, nem hinném.legalábbis remélem
ha ki is derül tuti kibékülnek....:(
pedig én szurkoltam mikiéknek:( na de jó lesz.....
na veze.....ez már tuti kilövés.....
nóra és miki fanok "örülhetnek":( ebből már nem lesz kibékülés.
bár, az is lehet, hogy mikit akarja bosszantani.
de ha nóra kérte meg attila kezét, akkor mi lesz az ami miatt szakítanak? attila is elég érdekesen nézett julisra és fordítva......:P
Simán elképzelhető, de vajon mikor kapott rá és mire?
Lehet azért ilyen undok ,mert elvonási tünetei vannak. De hát honnan volt eddig pénze drogokra? A nagyfatertől nem hiszem,h sok zsebpénzt kapott.
mennyit? nem láttam
hány napra mennek el?
András se semmi menyasszonyi ruhában. :)
Amúgy a menyasszonyrablás bevett szokás tényleg, de Clauból ismét előjött a sznob, ugyebár rajta kívül mindenkinek tetszik az esküvő.
A szülők esküvőjén, ahogy mesélték szintén megcsinálták, anyámnak szóltak,h bújjon el valami gardróbszekrénynek ,h majd ha fater észreveszi ,h eltűnt akkor majd kitalálnak valami feladatot. Csakhát fater nem vette észre, anyám meg már nagyon unatkozott és előjött. Kb. fél óra után már úgy gondolta, h őt már nem fogja senki megmenteni :)