Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ja, én már rég elfelejtettem. azaz nyáron.
persze, attól még ebbe a srácba nem tudok beleszeretni. más mint aki "volt" előzőleg..
de azt a valakit sikerült elfelejteni:))
Ez örvendetes, de M.Katinak szakmailag is fejlődnie kellene, mert szegényesek a kifejező eszközei, sűrűn ismétlődőek a mimikái, szóval-jóindulatúan tanácsolom-próbáljon előre lépni, ha képes rá, mert így alig viszi valamire, hiába adott le kilókat.
Ahhoz több kell.
és te mit éreznél, ha mikinek mondaná attilát?:))))))))
kérdésedre felelve: igen, örülök. de majd csak az esetben, ha.....:))
elvileg kellene.....
ismerve a történetüket, ha mondjuk attila ezután a "sokk" után szakít nórával, mert nem bírja, és mondjuk idő előtt jönnek haza julcsáék, nyílván meg fogja tudni..... aztán nem fognak tudni nemet mondani, ergo gondolom véletlenül kiderül.
Tetszik...:)
En nem is tudom, hogy Nora miert pedalozik Atisnal. Velem egy pasas ugy ordibalna a semmi miatt, ahogy Atis tette vele ok nelkul, holott szavaitokkal elve o "csorozott" Julissal... en tuti nem vartam volna meg, hogy o koltozik el... kidobtam volna mar elotte... azert a noi buszkeseg az noi buszkeseg. Alig varom, hogy kideruljon a 2 smaci. :D
Tanárnéni megkérdezi a gyerekeket, hogy ki, mit ebédelt.
Az egyik gyerek felel: fasirtot.
A másik: rántott húst.
- És te Móricka?
- Mi szószt ettünk otthon.
Másnap megint megkérdezi a tanárnéni a gyerekeket, hogy mit ebédeltek.
Az egyik gyerek válaszol: spagettit.
A másik: sült húst.
- Hát te Móricka?
- Mi szószt ettünk otthon.
Harmadik nap megint megkérdezi a tanárnéni, hogy mit ebédeltek a gyerekek, akik ismét változatos ételeket soroltak fel, de Mórickát ismét megkérdezi:
- Móricka mit ebédeltetek?
- Hát szószt. - feleli Móricka.
- Húst nem szoktatok enni?
- De, holnap már biztosan fogunk!
- Hogyhogy? - kérdezi a tanárnő.
- Mert apám azt mondta: "Ha holnap is szósz lesz belevágom a fütyim"!
:DD
A rendőrök az országúton leintenek egy piros Ladát. Látják hogy a hátsó ülésen három birka van bezsúfolva, a cigány sofőr pedig nagy zavarban van.
- Nem lopta maga ezeket a birkákat? - kérdik a tőle.
- Há´mán dehogy loptam én, ők akartak velem gyünni!
- Hogy-hogy?
- Megkírdeztem tőlük, hogy beszállnak-e, mire azt mondták hogy: beee.
:DD
Iskolában a gyerekek a kőzetekről tanulnak. A tanító néni megkérdezi a gyerekeket, hogy milyen kőzeteket ismernek. Mondják, hogy:
- Mészkő, gránitkő.
A tanító néni megkérdezi Mórickát, hogy milyen kőzetet ismer. Erre azt mondja Móricka:
- Szarnom kő.
- Az milyen kő? - kérdi a tanítónő.
- Nagyon kő.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez k..va jó:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDXD