Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ÓÓÓ, hogy tudtam!!
Tényleg szánalom-hegyet csinálnak mikiből.
Nem lesz itt már nórika neki :)))
Reménytelen eset vagyok. Gondoljunk csak vissza! 20 évig én is így voltam ezzel. (Nem 12.) Most volt a 25 éves házassági fordulónk. Ebbe a 12 2-szer belefér és még marad is! Nősülnék-e ha visszamehetnénk az időben? Nem biztos... De akkor sem lenne jobb. Értelmetlennek érezné az ember az életet. Így meg, ki tudja mi jön még... Lehet aggódni...
7 oldalt visszanézni... :(
Nem fog örülni Attila sem.
No de muszáj az egész házzal közölni, hogy anyuka egyben unokatestvér is ???????????
Nem muszáj.
Van egy felnőtt gyereke, és kész, ennyi.
Miki Miki ezt jól elb...tad.
Amit ezek után kap Nórától.......................aaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzz nem lesz semmi. :D
milyen igaz.....
"A mai részből rájöttem valamire. Miki nem tudja, hogy Karolina Attila lánya, ha tudná, akkor nem küldte volna rá Nórára. Hiszen Nóra már tud a dologról, ha jól rémlik. Szóval Miki azt hiszi, hogy Karolina a szeretője. És Miki nem érti, miért nem akad ki Karolinán Nóra. Ennyire még sohasem futott lukra Miki. Megint ő fog rosszul kijönni a dologból. Bár szerintem Attila sem fog túlságosan örülni, ha lelepleződik a titka.
Nem értem a forgikat! Miért megint Mikit hozzák kellemetlen helyzetbe! Megérdemelne már Attila is egy hatalmas pofáraesést!"
kemény volt.
tetszett, hogy nem az a "ez a szemét megcsal!!" hanem, nade az apád.
:DDDDDDDDD
Jézusom ,de hát ő az apád.
EPIC FAIL!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nórika gondoskodik a dolgokról:DDDDDDDDDDDDDDD
azért ez már durva, nem tudnának annyit fizetni, hogy valakivel ezt tegyem
Mikinek totál elmentek otthonról
arra nem gondolnak, hogy nóra bejön?????
ekkora ökröket öcséééém :(
bakker!!!!!!!!!!!!!!!!!:O
szegény:(