Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nekem amúgy is furcsa ez az egész, hogy a Rózsában még véletlenül sem Nórával kávézgat soha Atika, hanem mindig Julival. És ha ezt meglátja András vagy Nóra, soha semmi gond nincs vele. Kapnak egy puszit, aztán sietnek a dolgukra, magukra hagyva a baráti párt, akik ki tudja meddig lesznek még "csak" baráti pár.
Mondjuk én örülnék, ha összejönnének, de csak azért, hogy Juli tűnjön már el a sorozatból. Attilát bírom, egyre jobban, sokkal szimpatikusabb mint az egyre inkább maffiózóra emlékeztető Miki:)
Pláne akkor ha ok nélkül hisztizik valami valami hülyeségen. A tegnapi részt még nem láttam, de sejtem, hogy Gabi kivágta a hisztit.
Anno Kinga is hetekig tartó hisztit rendezett mikor megtudta, hogy terhes és Géza elment valami boltba venni neki pár kozmetikai cuccot, erre rögtön kivágta hisztit, hogy biztos azért veszi ,mert ha a terhesség miatt elrontja az alakját már nem is fogja szeretni ,azért vesz neki ilyesmit, holott nyilván fingja sincs mi mire jó, és az eladó beszélte rá ezekre, hogy terhes nőnek ez kell. Ha meg soha semmit nem venne, akkor meg azért menne a hiszti.
Nekem is volt olyan ismerősöm ,aki virágot vett a barátnőjének aztán órákig tartó hiszti meg ordítozás lett a vége, mert tuti valami rosszat csinált azért vette, biztos megcsalta. Aztán meg több óráig kellett 120-adjára is elmagyarázni, hogy nem, és tényleg csak azért, mert biztos örülnél neki stb. Tuti nem fog mégegyszer ilyet csinálni.
Én nem is szoktam, de azért már én is kaptam lecseszést, hogy miért nem. Legközelebb majd felhozom ezt példaként.
Hja, pedig pont ő mondta, hogy nem akarja keverni a munkát a magánélettel, meg nem akarja, hogy kivételezzenek vele, hát a francokat nem akarja, csak futott még pár kört, mert elsőre szégyellte volna elfogadni.
Mondjuk tényleg nem jó ilyesmit hallani, de a pasik már csak ilyenek :P, ha szomorú, mérges, féltékeny, csalódott stb. vagy is, annak nem szabadna (ráadásul ennyire!) látszódnia. Ezzel csak magad alatt vágod a fát. Hisztis, fétékenykedő csaj kinek kell, minden pasi falramászik tőle. Szóval eléggé el volt túlozva ez is, nem kis hülye tinilány már Gabi sem.
Boldog új évet a kis csapatnak!
Lélektanilag elgondolkoztatott Gabi ügye. Elvileg férfiak beszélgettek egymással a nőkről, amiből Gabi meghallotta azt, hogyha ő nem lenne, akkor Géza rástartolna Kingára. Nem szabad, nem szerencsés férfiak társalgásában belehallgatni! Valószínűleg nekünk sem a nőkébe, jóllehet, felőlem mondhatnak amit akarnak, földön járó embernek tartom magam. Egy nő nem szeret olyat hallani, hogy kit nyomna meg szivesen a pasija, ha ő nem létezne. Olyat igen, hogyha ő nem létezne, akkor a pasijának senki más nem kellene. Nem reális, de a nők már csak ilyenek. Illetve, vannak ilyenek.
Gabi napja el lett rontva, durcás lett, hysztizett, törte a ceruzákat és az utolsó csepp az volt, amikor Laci normálisan mondott valamit Kingának. Ezek után elrohant, hogy akkor hegyezze Kinga a továbbiakban a ceruzákat (ás Laci cerkáját is, gondolom.)
Nagyon lényeges! : Gabi Laci irodájában NEM BARÁTNŐKÉNT, hanem Laci BEOSZTOTT DOLGOZÓJAKÉNT van jelen, ilyen minőségben hegyezi (töri) a cerkákat, tehát azonnal visszajárat dolgozni!! Munkaidő után hysztizhet.
Nők..., nők..., nők... :(
((De unalmas lenne nélkületek!))
Tuti csak a műbalhé miatt kellett, hiszen ezt előbb is elsüthették volna, hogy Laci rástartol, hiszen Gabi színrelépése és Orsi elköltözése között sok idő telt el és akkor még Géza is versenyben volt, micsoda szerelmi sokszög lett volna ha Laci és Géza, akik együtt laknak rástartolnak közben még Kicsiszabi is próbálkozik.
Kinga meg amilyen idióta nem csoda, hogy egyedül marad. Az különösen jó volt mikor győzködte szinte mindenki ,hogy Géza ártatlan hiszen Alízt Vili Bá küldte át, nem akar tőle semmit stb. erre benyögte, hogy nem érdekel hogy ártatlan akkor is egy szemét, mert mással is szóba mer állni, jóval a szakításuk után. Ráadásul nem is akcióztak csak ettek, az meg ugye nem bűn.
Vajon László rájön, miért viselkedik furcsán Gabi? Attila új akadályokba ütközik a Karolinához közelebb vivő úton. Előbukkan valaki Gizella homályos múltjából.
hö. attilának is vannak nehéz napjai? csoda..... na jóéjt:))
nana..:P
és még nincs itt győző. nem tudom, hogy kinek lesz az ellenfele, de komoly dolgokat ír.