Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Timikére már megint ráhagyták a hülyeségét, meg kellett volna mondani, hogy többet ilyet ne csináljon, nem rakhatjuk el mások dolgait, akár miért is tette.
Mert legközelebb valami olyat csinálhat, amivel veszélybe sodorja magát, vagy másokat, mert ugye ezt is ráhagyták.
Sziasztok!
Találtam valamit a neten, ahogy keresgéltem a sorozat múltjában... A napokban szóba került, amikor Miki és Nóra össze jöttek... Nos...dátum szerint nincs ott, de a felvételt megtaláltam...
Íme:
[link]
Úgy emlékszem, Nóra mondta,hogy jön a gyerekfelvigyázó Marcsi és állatkertbe mennek
Tudom,ő dolga.De azért egy jó érzésű embert vhol csak irritál egy ilyen nőcske.Én is a nyilatkozatai miatt utáltam meg.A BK-ban jól játszik,de amúgy egy tipikus szőke nő.
Szerintem is az lehet. Szerintem ő baromi nagy sztárnak tartja magát, ahogy hallottam/láttam nyilatkozni párszor, így lehet, azt hiszi, hogy neki a felső tízezerből "jár" pasi:)
Csórókkal valszeg szóba sem állna.
vagy ilyen, vagy nem. egyikünk se ismeri
De az alapkérdés az,hogy miért mindig full gazdad pasit talál csak.Bruno Senna,pókermilliomos.Nem egy egyszerű,híres emberke.Nem minden híres pasi gazdag.Ez az életben is egy ilyen kis pénzéhes szjha.
milyen állatkert? milyen marcsi? :O
nem igazán olyan a baráti társasága, mint Nerked vagy nekem!
Ilyenek vannak körülötte, ebből merít .
Én egyáltalán nem lepődöm meg.
Inkább az lenne a fura, ha egy cipészt talált volna magának, vagy egy könyvtárost.
na pont ezaz. kíváncsian várom, ha atis megtudja a csókot, vajon elmondja-e viszont amit ő tett?
Gondolom bejelentett minimálbérre a többit meg adja zsebből, bevett szokás, ha rendesen adózna nem lenne pénze (ennyi) alkalmazottra). Rosszabb esetben be se jelent, az viszont neked is rossz, mert az pár év, hiányozhat a nyugdíjból.
Gondolom, jó kis adócsalás miatt, hogy őt se tudják ellenőrizni...
Én olyan helyen dolgoztam, ahol a vállalkozó, hogy ne legyen nyoma, borítékban adta a fizetésem, így aligha lehetett volna bankkártyával dolgozni...
Valóban,összeillő pár lennének!
Jó hát Timit se az eszéért szeretik, lehet, hogy már el is gondolkodott Nóra, hogy nem lehet, hogy tévedésből a méhlepényt adták neki oda anno. :)
Pont ez jutott eszembe-"Vili,te nagyon hülye" :DDD
Julcsára bízni egy ilyen titkot, nem nyerő dolog, amúgy se képes tartani a száját, tuti előbb-utóbb elpletykálja.
Én kártyával szoktam fizetni, ahol csak lehet annak meg nyoma marad, és a gép adja is a blokkot magától, szal. ott van számla.
Timike összeszedte a kulcsokat,majd jól eldugta a fagyasztóba.Láttuk,hogy a táskájába rakta,majd fantom Marcsival elmentek az állatkertbe.Én a tóba dobtam volna...ott nem találták volna meg,esetleg a kacsák és a pontyok!
Aki híres, az általában gazdag is.
András jöjjön össze Gabikával, és nyissanak egy szép nagy nevelőotthont.
Amúgy messze a két legnormálisabb ember az egész sorozatban. A gyerekeket is szeretik... na hátha majd egyszer:)
Nem számítok, csak jár agyam..
:))
mármint nem úgy értettem, hogy miért pont híres emberekkel? hanem mindig a gazdagokat fogja ki.
hökhmmm:DD
őő izéé.. ne erre számíts:DDDDD
András lakása már így is egy nevelőotthon és ő a földkerekség legjámborabb pasija.
Mondjuk az már a kelleténél is furcsább lenne, ha Julcsa ismét teherbe esne, most Atis gyerekével, bár itt minden elképzelhető, még ez is.
Szerintem csak botrány lesz, igaz, ez akkora, hogy a Dózsa-féle parasztlázadás csak úrnapi körmenet volt ahhoz képest, ami itt várható, de bízzunk benne, hogy az események más irányba mennek és Julcsa erényes és hűséges feleségként tér vissza a férjéhez..
Ha nem, akkor tévedtem.
További ajánlott fórumok: