Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
:DDDDDDDDDDDDDDDD
likeeeeee!!
zsófi viszont nem túl okos lány. . . . .
miért pont a szemetesbe dobja ki a cédulákat amiket leszedett a ruhákról?
miért nem teszi el magának és majd valahol az utcán kidobja?
bár ahogy elnéztem, valamit nagyon nézegetett a papíron zsolt.
:P
Ez se rossz, Twitteren jött:
"Van egy fantasztikus tervünk Andrással! Milyen terv???" PARTNERCSERE"
Zsófi azt hiszi ha kidobja a blokkot és az új ruhát becsempészi a szennyesbe akkor nem bukik le. Zsolt szerinte a számlakivonatát nézte, azon meg ugye ha Zsófi kártyával fizet ott van minden vásárlás percre és helyre pontosan. Zsoltnak hasznos volna egy SMS infót kérni, így rögtön kapná az SMS-t, hogy megint vásárlás volt. Esetleg egy napi limit a kártyára. Készpénzes fizetésnél is ugye le kell vennie az ATM-ből és azt is jelzi.
De a legjobb az lenne ha külön számlát nyitna Zsófinak és csak annyi zsebpénz rakna rá, amennyi még nem viszi csődbe.
Nem, ez olyan lehetett, amikor egy pasi viccből azt mondja valakinek,hogy "kislány koromban" ...
Velem is viccelődött már így pasi...
zsófi viszont nem túl okos lány.....
miért pont a szemetesbe dobja ki a cédulákat amiket leszedett a ruhákról?
miért nem teszi el magának, oszt majd valahol az utcán kidobja?
bár ahogy elnéztem, valamit nagyon nézegetett a papíron zsolt..
Kérdés hogyan lepleződnek le. Ha a vendégek nem vesznek észre semmit akkor nincs akkora gond, de ha valaki botrányt csap, mert ki tudja ugye sznobék akármiből észrevehetik, hogy ez házi gyártmány, és hiába pont úgy készül mint egy drága partiszervíz cégnél csak jóval drágábban botrány lesz belőle, mert mi az, hogy egy 100ft-ba kerülő szendvicset ő nem vehet meg 1000 ft-ért.
De ha utólag jön rá Clau ,hogy ilyen cég nincs is meg hol a számla, akkor olcsóbban megúszhatják.
Amúgy mi lett volna ha bevallja, hogy későn szólt Clau és már egy partiszervíz cég se vállalta, mert nem fér nekik be, de ők megcsinálják.
nem baj, majd atika repül! :P
ennyi.
:DDDDD
ezt vártam, hogy ki mikor írja le?:P
Nem, nem, nem arra gondoltam! :)
Csak ez az egész, hogy alig vártam hogy hazajöjjek hozzád, meg együt legyünk, meg nem is tudom már miket mondott Nórinak. Meg ugye mikor elment akkor is,hogy este munkavacsorája lesz, inkább mégse menjen Nóri mikor meggondolta magát és már szívesen elkísérte volna. Lehet hogy ez mind apróság, csak már kezd sok lenni ebből a sok kis apróságból....
mit vársz tőle.....?
kezdetek óta kamuzik..
:O:O
wooooow!! :P
ezjóóóó:DD
De jót röhögtem Nóra szövegén andráshoz:DDDDD
"Én is anya vagyok, ahogy te" :DDDDD
szöveget elrontották:
"Én is szülő vagyok, ahogy te":))
viszont a hotelben nem volt semmi, akkor majd lesz itthon.
nézegették egymást.
Annak, aki nem ismeri:
TH ugyanis hagymát pucolt, amikor a néger hajókukta beleejtette a pipáját a készülő kávéba. (Tömegnek készült lötty volt, azért készült ekkora mennyiségben.) A feka csávó óbégatott, hogy jajmileszapipával, TH pedig cselekedett.
:ODDD
Emlékezetből írtam, tudtommal A három testőr Afrikában c. Rejtő-regényben van.
Lehet a szendvicses sztorinak pozitív visszacsengése.Például,ha a megrendelőnek annyira ízlik,hogy égbe-főbe dicséri a kaját.
Fordulhat a visszájára is-esetleg előkerül a kiscsaj karkötője?Nem tudom,megtalálták a karkötőt?,Nem figyeltem.
Zsolt nem tud magával mit kezdeni. A Rózsa kényszerbezárása óta egy (?) nap telt el. Közben még ő arénázik a szendvicsek miatt. A többiek meg nem mertek ellentmondani neki? Végtére is elvállalta volna a nem túl gyümölcsöző megbízatást. Ám a szendvicsbrigád így is, úgy is le fog bukni, és lesz nemulass!!!
:O(((