Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
bolhából elefánt..
unatkoznak a fiatalok.
Na, már Te is kezded? :D
Félrehallottam, félreértettem, részeg voltam, mit tudom én! :D
akarom mondani, julinak az a legkisebbik fia a máté:DD
na.
máté mióta kislány?:))
julinak az a kisfia van 80as csak szólok:))
"két lábon járó fogamzásgátló"
:DDDDD
likeee!!
nos, attila jelleme nekem sosem tetszett..érdekes, titokzatos fazon.
olyan igazi sunyi feje van..
vagy amíg nem lesz otthon senki, addig julcsit elkapja..
csakmert nem bír magával atika.
na most nekem eszembe jutott az, hogy mivan ha igen, lesz botrány, de az is benne van a pakliban, hogy nóra nem attilát, hanem mikit fogja hibáztatni mindenért, mert hogy nem hagyott fel azzal a "vissza szerezlek" szöveggel, stb stb..
ergo atika lesz az ártatlan bárány, aki nem bírt magával, s el volt keseredve, ezért letámadja julit.
juli pedig az ártatlan kis boci szemeknek nem tudott nemet mondani, így belement a szexbe, s a titkolózásba..
vagy igen, az is lehet, hogy tényleg mikinél fog vígasztalódni nóra.
nóra hamarosan úgyis rá fog döbbenni, hogy mivan?aztán majd újra összejönnek.
andrás pedig igen, szétszedi attilát, csakmert lenyúlta az ő feleségét is..
aztán ha összejött a gyerek, andrás őt is nevelheti..
nem értem azt, hogy miért pont linda a hibás, mert kiderült a csocsóval való csókolózás?
és mi az a hülyeség, hogy mert puha a nózija valakinek egyből kamuzik?
ha feljebb nyúl, ott már az orrsövény van, ami nem puha.
ergo a puha nózi az, ami lebuktatta balázst.
:DDDDD
hannáék pedig hamarosan kibékülnek:)) ez így van rendjén.
claudiának tetszett a mondata, hogy úgyis kibékülnek :))
amúgy nekem eszembe jutott az, hogy mivan ha claudia eszelte ki ezt az egész mátés dolgot?
az arca mindent elárult, amikor attila jól leszídta júliát.
tudja jól, hogy mi lehet köztük..
Zsuzsa jó dolgában azt se tudta mit csináljon, majd elhagyta Andrást egy futó kaland miatt, később Rémfej is lapátra tette aztán meg ott sírt, miből fog megélni, mert sosem dolgozott egy percet sem, nem ért semmihez.
Volt mikor ugye nekiállt extrém sportként unalmában boltokból lopkodni dolgokat. De anno ugye még Zoltánnal is kufircolt. Julcsának is aranyélete van András mellett, a neveletlen kölykeit is sajátjaként neveli András, el is tudja tartani, részmunkaidőben még dolgozik is, unatkozni sem unatkozik otthon egyedül. Lesz itt még nemulass és még egy oylan idiótát mint András nem talál ,aki gyerekotthont nyit a lakásában és el is tartja.
Erre már csak hézagosan emlékszem.
Attila most magának csinálja a bajt, amiért rágerjedt a jelentéktelen Julcsára, mert András képes lesz darabokra szedni.
Az lesz az elmúlt évtized legnagyobb Bk-botránya, ahhoz képest a Zsuzsa /és Kollár Jani/ általi felszarvazása afféle esti ájtatosság volt.
Remélem, a kifelé "Szemérmetes Erzsók"-ot játszó Julcsa is megkapja a magáét.
..csak a szerencsétlen, lúzer Andrást sajnálom. Már másodszor omlik majd össze az élete.
/Sajnos, tehet róla maga is, mert ahogy elnézem, eléggé unalmas férj lehet./
Julcsát egy szürke egérnek tartom. Nem mondom, hogy ronda. Ha vele lennék kettesben egy lakatlan szigeten, biztosan nem úszná meg egy bizonyos idő múlva, de ahol van más lehetőség is, akkor biztosan körbenéznék. Nóra sokkal jobb mint Julis, de Julis még friss hús Attila számára. Persze egyszer már volt vele.
Szürkebarát régen járt erre. Vagy más névvel netán?
Az a küön FAIL mikor a kivillantott alsógatyeszban látszik az IFA féknyom is. :)
A videó végén.
Engem is felvehettek,
Albert Dániel néven megtaláltok sapkás szörnyszobor előtt állós profilképpel.
Valóban, még a Csocsós esetnél se volt semmi, Csocsó rácuppant Balázsra ő meg azonnal tolta is el, hogy ne. Mást nem tehetett elvégre nem volt gondolatolvasó, nem tudta ,hogy mire készül Csocsó.
Kár volt elmondani, azt is, ráadásul hülye is volt, mert úgy mondta el, mintha tényleg lett volna valami, miért nem mondta azt, ami történt, hogy a Csocsó bepróbálkozott nála, de leállította és azóta sem esett szó erről.
Fura fazon ez az Attila. Amikor feltűnt a cselekményben, harcos volt, elszánt, erős akaratú, céltudatosan szembeszállt Miklós ellenséges üzelmeivel és rajongásig oda volt Nóráért.
Azóta a lendülete, meg a hevülete is a múlté, belefáradt az exével való hadakozásba, Nóra iránti érzelmei kiüresedtek, most Julcsáért eszi a fene. Nagy talány a számomra, mit eszik rajta, de ezt nem mutatják, rábízzák a fantáziánkra..
Férfiszemmel Julcsa jelenleg egy igazi antinő, egy két lábon járó fogamzásgátló, még akkor is, ha korábban számos gyereket szült.
Szürkebarát, 80-as, Dani, más a véleményetek??
:))
Igen, sűrűn hordják a fiatalok ezt a trottyost, látom nap mint nap, kedvenc viseletük, szerintem szörnyen ízléstelen, de fő, hogy nekik tetszik.
:D