Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
persze, elköltözik, utálja őket, de a lóvé jár, mi?
én ezt nem így gondolom
Hát... kb. egy hónap múlva kell leadni (pontos időpont még nincs), és hát... csinálni kéne elég rendesen.
Mér ne tartana igényt? Bár én a zsebpénzemből nemigen tudnék/akarnék főzni plusz 3-4 kereső felnőttre.
Linda miből vásárol be és főz spagettit?? vagy talán a zsebpénzére azért igényt tart??
hát igyekezz! Mikorra kell leadnod?
és hogy állsz vele?
Úristen, tényleg, még azt is kell. Ne is mondd...:D
köszi :) jövő héten köttetném már...
Wow, de jó neked, ügyes vagy! :)
Patrik, az egér....jajjjj
ez itt a vég kezdete!!!!
Én tegnap elfelejtettem megnézni a BK-t!!!! URAMÉG! most esett le, mikor elindítottam a legutóbbi adást....én ezt n em is láttam!
az utolsókat fésültem tegnap egész este a szakdolgozatomon, közben arra koncentráltam, hogy 21:20-kor kezdődik a Megasztár. Pont addigra kész is lettem.
A BK teljesen kitörlődöt....most megnézem.
atti meg julcsa feküdtek az ágyban?? a padláson?? én erről lemaradtam. Csak annyit láttam, hogy atti megmutatja neki a szerelmi fészket, majd csókolózni kezdenek és attila elkezdi lehámozni juliról a kabátot.
Milyen egyezőség, meg alapos gyanú? A legtöbb nőnek 37-es vagy 38-as a lába...:D És egyes cipőtípusokra meg tök más lehet.
Nemtom, én pl. paráztam helyettük is, hogy nehogy bejöjjön vki...
Én még mindig nem értem, hogy Atis mit eszik a Julcsán :DD Olyan béna volt a feje most is, ahogy feküdtek ott az ágyban...és most sem tudott mást, csak a szemforgatásokat meg szájfintorokat...elég pocsék szinésznő, nem tudott átadni semmit abból, hogy egy nő hasonló helyzetekben mit érez...
Szerintem nagyon is jó alakja van neki (igy női szemmel legalábbis), pont azért, mert nem olyan vézna, hanem nőies. Szerintem is ő a legcsinibb, és legalább nem olyan plázacica tipus mint Kinga vagy Zsófi...
Kösz! Kíváncsi vagyok, miért megy Nóra be Atis irodájába? Clautól kapna fülest?
A Bk-ban több balek is van, pl. Géza is az, nemcsak András, de ilyen volt Zümi is, akit a készítők leléptettek.
András a sorozat balekja az elejétől kezdve, így tuti nem zavarja el üres fejű Julit. (mondjuk ő meg leléphet Attilával). Nóra visszatalál Mikihez (nah végre) és minden rendeződik.
Nekem Hanna nem jó nő. Nagydarab és bandzsa is. Utóbbiról nem tehet de ha közelről mutatják, állandóan arra fókuszálok és nem a hajára vagy bármi másra.
Még ezzel a hajjal (nem olyan rossz) is Kinga a legszebb és legnőiesebb. Bírnám ha összejönne Ádámmal aki meg a sorozat legjobb pasija.
Ez rejtve marad, nem tudjuk.
de volt kísérlet, mikor julcsa kávét főzött az irodában és hátulról a nyakát csókolgatta attila, s juli közben az anyjával bezsélt telefonon valami dokumentumról, amit az irodában felejtett, vagy ilyesmi....
Amúgy Attis Nórát is karban tartja? Mert mostanában nem sokat tevékenykedik otthon:)
Gyerekek, ha ezek kinyírják egymást, vége lesz a BK-nak! :DD Nem marad szereplő.
Megvalósult-nem volt.
Atis a tesztoszteron-bőségében persze örökké próbálkozik..
:)
Oké, a konferencián Clau berobbanása miatt nem ment, először az irodai asztalon, jött volna a hotel, amikor Kisbaba "megbetegedett", Clau szerepe pedig szerintem eddig nem tisztázódott. A minap nem volt még egy irodai kísérlet?
Didaktikai szempontból nagyon örvendetesnek találnám, ha Ádámnak fel kellene hagynia a gigolósággal.
Bocsi, én Atis-Julcsára gondoltam.
A képet az emlékezetes karácsonyi különadásból vették, avagy a BK és a valóság egy és ugyanaz!
:ODDD
Voltak, de úgy értettem, hogy tartósan ne jöjjenek össze.
További ajánlott fórumok: