Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hello Mya, örömmel csatlakozom a jó kívánságokhoz.
Szerencsét, boldogságot kívánok a kislányodhoz!
:))) és ezt narrálhatná Dolák Saly Róbert, úgy, mint a Winettou-t :)) (stb-...)
aki nem ismerné:
Még a nőkhöz: Nálam András Katija!
Elszedem tőle!!!
Az utolsó bekezdésre: abszolút normális, érthető szempontok.
(:D)
Tudom én! Meg akartál előzni...
:D
Theeeeeeeeee!!!!!
Képes voltál megelőzni!!!! :(((
Pedig lángolt a billentyűzetem! :(
(:DDDD)
Nóra felülbírálja egy korábbi döntését, aminek következtében felforrósodik a hangulat a Berényi irodában, és András súlyos döntést hoz.
Jaj de ugye nem Nóra és András között forrósodik az a levegő???!!!
05.07-
A héten történik: Vajon hogyan alakul Szabi és Krisztina második randija? Bözsi elindul, hogy szembenézzen a félelmeivel. Falujába érve Bözsit furcsa hírek fogadják. Krisztina fontos elhatározásra jut. Alízt emészti a bűntudat Ádám balesete miatt. Nóra felülbírálja egy korábbi döntését, aminek következtében felforrósodik a hangulat a Berényi irodában, és András súlyos döntést hoz. Sikerül-e Lindát és Pétert kibékíteni egymással?
Olvashatod, hogy egy halott mamin már megtalálták!
:))
Vélemény egy közeli portálról-Julcsa-Attis kapcsolatáról:
"Juli és Attila kapcsolata szerintem nem egy szép szerelem, hanem egy unaloműző, gusztustalan kis viszony. Gusztustalan, mert nem egyszerűen a társukat csalják, hanem Attila a testvérét, Juli a legjobb barátnőjét is.
Semmilyen akadály nem áll a szerelmük útjába, akár vállalhatnák is egymást a világ előtt. De eszük ágában sincs, mert mindkettőt kőkemény anyagi érdek fűzi a párjához. Attila elvált, két gyerek után fizet tartásdíjat, nem hinném, hogy Juli három gyerekének gondját és költségeit a nyakába akarná venni. A válás lenullázta anyagilag, egy szál gatyában költözött Nórához, aki már akkor is egy kemény nő volt, nem egy olvadozós, szempilla-rebegtetős kis liba.
Juli is mehetne a híd alá az egész fészekaljával, mert az adminisztrátori fizetéséből nyugodtan éhen halhatnának. Claudia biztosan nem fogadná be. Esetleg visszakéredzkedhetne a Papihoz, de ezzel is csak a lakhatásuk lenne megoldva, a megélhetésük még nem.
Ezek a "szerelmesek" azért bujkálnak, mert egyiknek sem akaródzik elmozdulni a húsos fazék mellől. Mindketten kihasználják a jelenlegi párjukat, az egész nap kéznél lévő kolléga meg jól jön a változatosság, meg az izgalom kedvéért. Tényleg összeillenek..."
/Nincs új a nap alatt../
Mottó: Nincsenek régi viccek...
Külső jeleneteket a Wekerlén, de a XXII. kerületben is felvesznek, a "Kristály" valójában az RTL szomszédságában található. Amikor 2 éve hónapokig fel volt túrva a Kós Károly tér, a kevés külső jelenetet valahol Kőbányán forgatták. Külön kategóriát képeznek a templomok, ha nagy ritkán esküvőre vagy keresztelőre kerül sor.