Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Petit sajnálom-Az új Timike nem tetszik,Máté cuki.
Kíváncsi vagyok,milyen lesz az új Balázs,és Peti.
Nekem a Tilda,Noémi csere sem tetszett:o
Nahát, cserék lesznek?
Viszont a cikk írói (vagy maguk a készítők???) arra már nem emlékeznek, hogy Nymit is lecserélték anno egy még nyomibbra. :P
Balázs meg Peti karakteré re kíváncsi vagyok, ők ugye mennek továbbtanulni.
Nyílván kíváncsi vagyok Timi és Máté karakterére is, ott az az indok a cserére, hogy Timi személyisége változáson megy át (mondjuk rá is fér), Máté pedig több szerepet kap. Ez utóbbi magyaru azt jelenti, hogy a stáb nagynehezen rájött: a jelenlegi Mátét az életben nem fogják szóra bírni...
Nem tudom, linkelte- e már valaki:
Nagyon nem örülök. Petigyerek megformálóját kifejezetten bírom. Timike és Máté mehet a levesbe, annak örülök, Balázs semleges.
Persze, érthető ha menni akarnak. Lassan tényleg kezd befulladni az egész sorozat, újat már nem lehet kitalálni. Még behozhatják az eddig parkolópályán lévő Bálintot, de az is csak tüneti kezelés és nem sokáig segítene az sem. Ugyebár Géza megy, ami megint meglepő dolog, bár igaz, ami igaz sok érdekes dolgot köré sem lehet írni. Viszont mi lesz akkor Alízzal és Lucával, mennek ők is vele?
Egy előzetes szerint meg csődközelbe kerül a Berényi KFT, lehet, hogy így lesz vége? Becsődöl a KFT, eladják a házat és kész.
Azt hiszem, mindenképpen dicséretes ezeknek a fiúknak az ambíciója, érvényesülési törekvése.
Egy sorozatban való szereplés, nyújt egy kis keresetet nekik, de ez önmagában nem perspektíva.
Okosan gondolkodnak!
Ez jobbára eddig is így volt.
Ebben egyedül Rékasi a kivétel, őt sok helyre, sokfelé hívják, ami nem meglepő.
Az ő népszerűsége, tehetsége, művész rangja töretlen.
Több évtizedes szívós, kitartó munkája van benne.
Ebben kétségtelenül sok igazság van.
Eddig is a nagy Berényi volt a legeszesebb, a helyzeteket legjobban felismerő figura, kiváltképp ha Attilán ütni kell. Az ő félreállítására már eddig is tett lépéseket, /ahogy korábban Patrikéra is/ csak az ex-felesége rendszerint meghiúsította azokat..
Attila sunyi, bátortalan és jellemtelen hozzáállása most lehetséges, hogy segíti Miklóst közelebb jutni Nórához, a botrány esetleges kirobbanása pedig egyértelműen őt igazolja majd.
Az más kérdés, hogy Nóra ezzel cseberből vederbe jut, mivel korábbi férje eddig minden alkalommal bajokat és boldogtalanságot hozott rá.
Attila sorsa pedig lassan megpecsétlődik.
Bukása elérhető közelségbe kerül, azt saját gyengesége okozza.
Senki nem fog érte könnyet hullatni.