Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
No, pont erre gondoltam én is, meglehet hogy a tartozása valami "munkaköri mellényúlás"-ból eredt???
Ha megkapja a lóvét Vanda, úgy fog eltűnni a nagyvilágban a család és Balázs szeme elől, hogy még a gyermekét is itt felejti. Van annak apja is, jelszóval. Nevelje fel Balázska! Ha már ilyen hüle!
Megelöztél.
Szórol szóra igy van.
Ja, és Vandára bízni a Kft. pénzügyeinek intézését?!
Balázs normááális??! Melyik forgi találta ki?! Bravó!
Kecskére káposztát?! :(
Van olyan, hogy "Vanda szindróma"?! Ha van, ha nincs, nekem az van! :D Vanda után már veszélyességi pótlék jár!
Egy buznyákja sincs, de költekezik, mint milliomosnő.
Fél milláért babakocsi?! "Érettségiig akarja tologatni a gyereket?!"- kérdezte Szonja is.
Balázs lehetne gyanakvóbb! Apasági teszt kell! Mikor tudjuk meg, ki a gyerek apja?! Rég gyanakszom, csak szólok! :D Megsajnáltam Szonját! Dobja ki Balázst! Amíg Vanda létezik, addig nem teremhet babér számára.
Egyre kevésbé tecc a BK. Mi a francnak kellett "megtalálni" Laca anyját betegen?
Gergő cége meg kifizeti Vanda tartozását és majd az otthonrol ledolgozza
Nanehülyéskedjünk már!
Csak pár percre keltem fel, dögrováson vagyok. :-(((((
Üdv. mindenkinek!
Ezt pontosan így gondolom, nem a szerepében kell jó embernek lenni, hanem a privát életben.
Talán már rendelkezik annyi anyagi tartalékkal, hogy lemond erről a folyamatos kötöttségről, és válogathat a szerepek közül. Ő tudja mennyi só kell bele. Ha a forg. könyvírók izgalmas történeteket írnak, nélküle is mehet tovább a sorozat.
Olvastuk, hogy SZ.Z. életmódváltáson ment át, és vallásilag sem vállalja a gonosz, rosszindulatú szerepeket. Úgy érzem már jó ideje, híre-hamva sincs a híresen gonosz Miklósnak!
Vajon színészként sem akar szerepelni?! Pedig egy jó színésznek, mindent el kell játszani. Akár gyilkost vagy bolondot, őrültet! A karakternek azonban, nem kell gyilkossá is válni.
Természetesen, Sz.Z. szíve-joga, hogyan dönt, mit akar képviselni, hol akar élni.
Van aki örül a hírnek, van aki nem, van akinek hiányozni fog, mint ahogy a színésznek is a bevétel, ami húsz évig biztos jövedelem volt számára.
Szerintem.
Olvasom én is itt, hogy Berényi Miklós/Szőke Zoltán kiírását tervezik. Miért is nem lepődtem meg?!
(Anno azt írták, az új párja továbbra is Szerbiában akar élni. Az ingázás viszont, nem lehet egy leányálom!)
Egyébként meg, Berényi Miklóst lehetett szeretni és nem szeretni. Főszereplő volt húsz éven át. Fénykorában mindenre kapható, ravasz, sunyi, gátlástalan, akadályt nem ismerő, mindenkin áttaposó stílusával egyszerre tudott lenni elegáns és utálatra méltó. (Ő ebből a karakterből nem fog tudni kimászni, már késő, beskatulyázta magát, a biztos gázsiért.)
Ő, mindig Berényi Miklós marad. Szerintem.