Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nóra ennyi ideig lábadozik egy sima vakbél-műtét után?!
Nekem nem tűnik valami hitelesnek, hogy ezért napokra, hetekre/?/ beszállásolta magát Lacihoz, aki láthatóan nincs elragadtatva az ötletétől, Miki pedig szép lassan kezd visszaszivárogni exneje életébe, azaz kezdődik elölről a Nórához ismét ragaszkodni kész Attilával való harca..
de az mennyire pokollá teszi az ember életét, a lelkébe taposnak ilyen vallomással, mikor "semmit sem jelentesz nekem.. és sosem jelentettél".
persze tudjuk, hogy kamu, de az vallomás a szerelmet és a barátságot is tönkre teszi :(
vagy végleg vagy egy időre..
"Attila nem várt helyről kap tanácsot Nórával kapcsolatban. Vajon mi Olívia igazi szándéka Szabival? Linda akaratán kívül nagyon megbántja Gizellát."
Nem várt helyről? Mikitől tuti.Miki ellátja csupa jó tanácsokkal, hogyan édesgesse vissza exfeleseggét:P
na jóéjt.:))
kitől kap utolsó esélyt?
mibe fogadunk? ex(jelenlegi) párjával kibékül, közben júliából kitör a féltékenység, majd féltékenység miatt letámadja, s újra összejönnek titokban és újra kezdődik minden....!!!!!
Jövő hét:
Attila és Nóra külföldre utaznak, de ott nem várt ismerősbe botlanak. Júlia és András romantikusnak szánt randevúját egy váratlan baleset szakítja félbe. Szabi kapcsolata egyre inkább elmélyül legújabb barátnőjével, csak Luca és Ádám az, akik gyanúsnak találják a lány viselkedését. Géza kénytelen elmondani Aliznak, hogy titokban milyen üzlettel foglalkozik, de az kérdéses, hogy miként reagál erre a lány? Linda születésnapját beárnyékolja Gizella viselkedése, míg Linda számára kiderül, hogy jobban hasonlít az édesanyjára, mint azt szeretné. Balázs a legjobb barátján átgázolva jut új munkához. Zsófi végre talál valami kompromittálót Miklós ellen, de vajon mire megy vele?
Azt azt követő hét, csak szerda-csüt.-péntek:
Hanna két tűz közé kerül. Vajon számíthat Claudiára? Hannának egyre nehezebb mindenkit boldoggá tennie. Mire készül Szabi szerelme? Lehet, hogy Zsófi terhes? Vajon milyen titkot rejteget? Attila kap egy utolsó esélyt. Géza szorult helyzetbe kerül a drogok miatt.
Nekem meg sem fordult a fejemben, Olivia ,mint zsaru?
Es ki fotozott a parkban?
En is azt neztem, de most megneztem a most-on:)
Nahaaaat, mik vannak...
Attilat nem engednem vissza. Szarjon sunt!
hö.
érdekesen hangzik.:P
ÍGY VAN!!!!!
egyre gondolunk!!;)
ez természetesen nem komoly igaz kérdés..
csak a csalódás szól belőle, avagy:
"ha nincs ló, jó a szamár is..!"
ez a juli akkora egy hazug ribi.
most kivételesen együtt érzek attilával.
sz.r érzés csalódni :( mind szerelem, mind barátban..
Más téma:
Lehet, hogy csak én hiányolom, de a Bk-ban a komolyabb érzelmeknek, a szenvedélynek nyomát se látni. A szerelmi jelenetek egyébként is ritkák és a készítők nem tudják megfelelő hitelességgel megjeleníteni, ami elsősorban rendezői hiba.
Ami hónapokon keresztül pl. Julcsa és Attila között megesett, az nem volt több üres maszatolásnál.
Ezt csak azért említem, mert az igazi szerelem-hiánycikk a Bk-ban, és ez nem új keletű tapasztalat.
Általában nem is ajánlatos.
Csak kipróbált helyen szabad vásárolni, pláne gyorsan romló, főtt ételeket/meleg kolbász, virsli, stb./, akinél már járt az ember, akihez bizalma van!
A kínai ételárusokat, kifőzdéket kerülni kell/pláne a piacokon/, náluk a higiéniai követelmények olykor csak papíron léteznek.
A gruppinak valóban nem itt a helye, elismerem.
:)
Vót' bizony, de csuda hamar elillant..
:D
A/korábban még oly kiegyensúlyozott/ karakterek negatív irányba vitele eléggé elszomorító, főként azért, mert e mögött is üzleti szempontok, azaz a nézettség minden áron való fenntartása húzódik.
A magam részéről végtelenül utálom az ilyen, kizárólag a haszon-elvűségen alapuló megfontolást, függetlenül attól, hogy tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a mai világban minden, de minden erről szól.