Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
egy k*rvát nem szégyellnivaló szexre felkérni, mert az eleve ezt a szolgáltatását árulja
Egy nőnek szorult helyzetét kihasználni és zsarolással szexre bírni, ez gusztustalan és szégyellnivaló.
Zsófinak is, de mikinek is
szerintem szégyellnivaló pénzért valakit szexre felkérni
Hagyjuk most, hogy Zsófi nemet is mondhatott volna.
Önmagában már az gusztustalan, hogy pénzért szexre kér fel valaki egy férjes asszonyt (annak szorult helyzetében ráadásul. Az a dolog szempontjából lényegtelen, hogy a szorult helyzetéért egyedül Zsófi a hibás.
Ezt kihasználni és olyan dologra rábírni valakit, amitől nyilvánvalóan undorodik, és megalázó számára -ez szégyellnivaló cselekedet
Biztos nem készült rá, azt Balázs tolta el meg Peti ,hiba volt rájuk bízni ezt a dolgot. Nem hiányzott neki, Zsoltnak bármikor máskor megmutathatta volna.
A legfájóbb neki az elvesztett üzlet lehet, hiszen Clau meg Zsolt eddig is utálta, úgyse fogják jobban, a többieket meg nem érdekli András is csak a bukott tender miatt dühös.
Csak nem a szétszórt, megbízhatatlan, piás Gizi lesz Miklós következő titkárnője?!
Mert ez már nevetséges lenne..
Esetleg Julcsa?!
Szerintem nem készült erre Miklós és nem volt ilyen elképzelése, eszébe sem volt a meghívott vendégek előtt kockára tenni új cégének presztizsét. Ha üzenni akart volna Zsoltnak, nem íly módon tette volna meg, egy kínos malőr, sőt, hatalmas botrány keretében, mely egyáltalán nem hiányzott neki, és őt lepte meg a legjobban.
Máris egy komoly üzlete vált semmissé, maga ellen fordította András, Klaudia és mások megvetését és kihívta maga ellen Zsolt nem akármilyennek igérkező bosszúját.
Ez a zseniálisnak kikiáltott üzletember most hatalmas hibát vétett, talán még egyszer sem ekkorát.
Nincs miért szégyenkeznie? Egy krízishelyzetben lévő nőt undorszexre bír rá, ezt titokban felveszi videóra, majd ezzel zsarolja?
Hát szerintem ez eléggé kimeríti a szégyenkeznivaló kategóriát...
Egész más helyzet lett volna, ha "csak úgy" elcsábítja Zsófit, esetleg a leányzó szédül meg, na akkor nem (annyira) lenne hibás, mivel ő egyedülálló tényleg, akor kizárólag Zsófié lenne szerintem a felelősség. De mint tudjuk, nem ez volt a tényállás. Persze előtte zsófi volt a hülye, na meg mondhatott volna nemet is, de ezek nem mentik fel Mikit az ocsmánysága alól. De oylan vastag a bőr a képén, majdnem teljes nyugalommal, rezzenéstelen arccal beszélt tegnap az esetről.
Igen, az várható, hogy Zsolt kegyetlen bosszút áll Berényin, amiért zsarolással rávette, hogy a nejével lefeküdhessen..
Mondhatom, elég vészterhes szituáció.
Miki végre megkapja amit érdemel.
De a gyenge akaratú, labilis idegállapotú, hisztéria-neje se sokkal különb..
Na igen és mivel Géza nem profi, hanem kispályás amatőr simán le fog megint bukni, és mindig olyan hülyeségeken csúszik el, hogy elmondja azt, amiről hallgatnia kéne anno a pénzhamisítási ügyet is elmondta Katának őszinteségi rohamában ,aminek semmi értelme nem volt, de később már ugye menekülhetett, mert nem bízhatott benne ,hogy hallgatni fog. Alíznak még kevesebb sütnivalója van, benne nem bízhat, Kinga is rögtön kifecsegte a hétpecsétes titkot.
Ráadásul Alíz már most be van sz.rva, nem is szólt Gézának ,hogy baj van, pedig kéne, benyalta Olívia kamudumáját. P4edig most szólnia kéne Gézának is, és Szabinak is ,hogy őt is átverik.
Igen Miki most lesz megint, pedig hát nincs miért szégyenkeznie. Szabad ember, Zsófi meg jő nő, agya nincs, de arra kiválóan jó, és hát nem Zsófi akarata ellenére történt, sőt egész jól meg is fizette, Zsófi nemet is mondhatott volna, de nem mondott.
Zsolt meg igen,jogosan dühöd a feleségére, hiszen eddig mondhatni kvittek voltak, hiszen Zsolt Andival Zsófi meg Gézával, de most már nem.
Mikit különféle köztörvényes bűnök terhelik korábbról/zsarolás, kényszerítés, okirat-hamisítás, személyi szabadság korlátozása, emberölési kísérlet/.
Méltó párja Zsolt, aki megélhetésének elég nagy hányada mindig is bűnözésből származott. Ők egy tőről fakadnak.
Hozzájuk képest Géza afféle szerencsétlen kispályás lúzer, aki mindig kényszerűségből, sivár anyagi helyzetének javítása érdekében lépett a bűn útjára, ami persze egyáltalán nem menti őt, de kétségtelen, hogy ő gyakran inkább áldozatnak minősíthető, mint megrögzött bűnözőnek.
Mások csak morálisan vétkesek, így Julcsa, Attila és Zsófi. Közülük utóbbi "visszaesőnek" számít, mivel másokkal is lefeküdt már, utoljára éppen Gézával. A lány kritikus helyzetekben mindig gyengének bizonyul.
Abban a tudatban "szenvedek", hogy a te aggodalmad kísér..
:D
Mikinél semmivel sem kevésbé gusztustalan Zsófi aki bevállalta a dugást csak azért mert ismét hülyeséget csinált. Nóra immár nem tudom hányadjára szánalmas, természetesen nála csak a volt ura a hibás, Zsófi nem. Remélem, hatalmasat koppan majd amikor megtudja, hogy a szent Atikája Julikát pörgette a kukacán hónapokon keresztül....mondjuk szerinte ezért is Miki lesz a hibás:)
A zsarunő lassan eltűnhetne, rosszul vagyok a mosolyától ha azt annak lehet nevezni.
A JR meg lehet, hogy 50 perces, de több gagyi van benne azalatt az idő alatt, mint a BK 20 percében.
kifejezetten nem tetszik, hogy miki (már megszokottan) mindenki mást ítél el az ő bűne miatt.
hozzá kellett volna, hogy szokjak. annak ellenére csípem őt nagyon is, viszont ez a "te vagy a hibás,mert előkerült a videó", miközben ő vette fel?
minek vette fel?minek fenyegette zsófit?
jó persze zsófi is egy jó nagy marha és ribi,mert pénz miatt képes volt lefeküdni mással is..
idióta.
Pont olyan a véleményem a Jr-ről, mint neked a BK-ról :P
Nekem a JR (inkább hagyjuk..) de a BK az jó nagyon is.
igen, eltér, az biztos..:DD
Írtam én csúnya hozzászólást a véleményeidhez? :))
NEM! vagyis, igen, annak ellenére tudomásul veszem, mert minden embernek van véleménye, akármilyen!
csak nem jó nézni, ha valaki "szenved"
A készítők hibájaként rovom fel, hogy a jogtanácsosnak felvett Lilla azóta sem jutott szerephez, egyetlen jelenete nem volt, mintha nem is létezne, Miklós "csöcsörözése" óta köddé vált, hiába tűnt fel a botrányba fulladt udvari bulin..
Tudom, nem kis gond lehet a készítőknek a sovány 2x10 percbe bele foglalni az eseményeket, de ilyesmi akkor sem fordulhatna elő.
Ezzel kapcsolatban vetem fel, miért ilyen rövid, nyúlfarknyi részekre vágják ezt a napi sorozatot? Mi ennek az értelme?!
/A konkurens szappanopera tiszta vetítési ideje esténként legalább 50 perc../
Gondolom, most hosszabb mosolyszünet várható Zsolt részéről, aki jó ideig nem bocsájtja meg Zsófi hűtlenségét, közben nyilván a nagy BM ellen fordul, akinek emiatt lesznek még álmatlan éjszakái. Korábban Miki forralt bosszút Zsolt ellen, amiért Attilának adta el a lakását, és nem neki, most fordul a kocka..
Egyiket sem sajnálom, ahogy a most elkeseredett Zsófit sem. Klaudia jogosan értetlen, miért nem hozzá fordult a bunda miatt, én is ezt vetettem fel annak idején..
A kínos ügybe keveredett Miklós egy komoly üzletet vesztett el, egyben sokak megvetését kapja a nyakába a pletykaházban..
Küszöbön Géza lebukása, és még mindig sokan várják Julcsa házasságtörésének következményeit is, de ez még várat magára, ha egyáltalán kitudódik..
nekem az volt a fura, hogy miután Zsolt majdnem megfojottta, kint maradt az udvaron, ült egy széken....
én biztos, hogy a videó lejátszása után rögtön elbujdokoltam volna!